GuidePedia

0
Συνεχίζονται οι αναταράξεις στη ΝΔ που ξεκίνησαν το τελευταίο διάστημα με την σκληρή επιστολή των θεσσαλών «ανταρτών» προς τον πρωθυπουργό. Αιχμές του βουλευτή Χαρακόπουλου μέσω του flash 96 για την τοποθέτηση Αντώναρου, ότι πρόκειται για «μεμονωμένους πολίτες». Είναι καταξιωμένα στελέχη - λάθος η προσπάθεια απαξίωσης», είπε ο βουλευτής της ΝΔ.
«Αν η κυβέρνηση δεν στηριζόταν στην ψήφο ενός βουλευτή θα ήταν άλλες οι αντιδράσεις σε συμπεριφορές στελεχών που δε συνάδουν με το «σεμνά και ταπεινά» που ζήτησε ο πρωθυπουργός», σημείωσε ο κ. Χαρακόπουλος και πρόσθεσε: «Περιμένουμε πρωτοβουλίες Καραμανλή μέχρι τη διεθνή έκθεση. Πρώτα να γίνουν αλλαγές σε πολιτικές, οι οποίες -εάν χρειαστεί- να σηματοδοτηθούν και από αλλαγές σε πρόσωπα».
Νέο πονοκέφαλο στο Μαξίμου προκαλεί η δήλωση του πρώην γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Καραχάλιου για επιστροφή Μειμαράκη στη Ρηγίλλης.
Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, εκτός κι αν ο Γιώργος Παπανδρέου οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες κάλπες το Μάρτιο υπογράμμισε στο MEGA o Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ ερωτηθείς για τις δηλώσεις του περί αποχώρησής του από την πολιτική όποτε απόχωρήσει ο Κ. Καραμανλής, σημείωσε: «Οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν τόπο στους νέους και να παραμένουν όσο είναι χρήσιμοι. Στην πολιτική το μεγάλο ζήτημα είναι όχι πότε φεύγεις αλλά υπό ποιες συνθήκες φεύγεις».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top