GuidePedia

0

Προειδοποιήσεις για «παραδειγματικές συνέπειες» στους βουλευτές που ετοίμαζαν ερώτηση-κόλαφο για την υποχωρητικότητα Μητσοτάκη έναντι στις προκλητικές τουρκικές αξιώσεις.

Με σκοτεινές πρακτικές το Μαξίμου επιχειρεί να φιμώσει τους βουλευτές της ΝΔ που αντιδρούν με την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα μάλιστα που η εθνική μας κυριαρχία απειλείται ευθέως, με τον πρωθυπουργό να επιμένει στην τακτική υποχωρητικότητας.

Από τη μια ο Ερντογάν αμφισβητεί εκ νέου τη Συνθήκη της Λωζάννης, μιλάει για «εθνικό όρκο» και απειλεί με τις επεκτατικές του βλέψεις, από την άλλη η κυβέρνηση Μητσοτάκη σκύβει το κεφάλι, δεν απαντάει στις προκλήσεις και επιμένει να προβάλει το αφήγημα της για ελληνοτουρκικής φιλίας.

Κι ενώ στο εσωτερικό της ΝΔ οι φωνές αντίδρασης πληθαίνουν, με τους «γαλάζιους» βουλευτές να καταθέτουν διαρκώς ερωτήσεις «κόλαφο» κατά των κυβερνητικών πρακτικών, με ξαφνική προειδοποιητική εντολή, τους επιβάλλουν σιωπητήριο για τα ελληνοτουρκικά θέματα!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τις δηλώσεις του του Αντώνη Σαμαρά από την Κύπρο σχετικά με «μαγειρέματα» στο Κυπριακό και στα εθνικά θέματα, βουλευτές ετοίμαζαν νέα ερώτηση για τα ελληνοτουρκικά.

Έτσι λοιπόν, το Μαξίμου μέσω του γραμματέα της ΚΟ του κόμματος έσπευσε να προειδοποιήσει ότι ο πρόεδρος…. δεν θέλει να υπάρξει ερώτηση των βουλευτών για τα ελληνοτουρκικά! Τον ρόλο της ενημέρωσης ανέλαβε ο Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος έσπευσε να μιλήσει στους βουλευτές της ΝΔ που θα ετοίμαζαν νέο «χτύπημα» με ερωτήσεις για την στάση της ελληνικής πλευράς απέναντι στην Άγκυρα.

Προειδοποιήσεις για «παραδειγματικές συνέπειες»

Πηγές αναφέρουν ότι δεκάδες βουλευτές θα υπέγραφαν την συγκεκριμένη ερώτηση προκαλώντας ηχηρή παρέμβαση για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης που θέτει σε κίνδυνο το εθνικό συμφέρον. Αφού ενημερώθηκαν ότι μια τέτοια ερώτηση θα δημιουργούσε λάθος εντυπώσεις… δέχτηκαν ακόμα και προειδοποιήσεις για «παραδειγματικές συνέπειες» σε όσους τολμήσουν να αμφισβητήσουν τον… πατριωτισμό του προέδρου και του επιτελείου του.

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω ενέργειες πραγματοποιούνται λίγες ημέρες πριν την συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν.

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top