GuidePedia

0

Σκληρό μήνυμα Putin: ΝΑΤΟ εάν τολμάς χτύπησε την Ρωσία – Οι Νατοϊκοί εξετάζουν άμεση εμπλοκή, η Ουκρανία κατέρρευσε - Patrick Ryder (Υποστράτηγος Πενταγώνου ΗΠΑ): Κανένα όπλο δεν μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι για την Ουκρανία, θα ηττηθεί

 Η ένταση μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας έφθασε στο κόκκινο… ο Putin ο Ρώσος Πρόεδρος τους προκάλεσε λέγοντας εάν τολμάει το ΝΑΤΟ ας επιτεθεί στην Ρωσία…
Οι αμερικανοί που γνωρίζουν τις συνέπειες της καταστροφής έκαναν πίσω και επίσημα το αμερικανικό Πεντάγωνο αναγνωρίζει ότι κανένα όπλο δεν σώζει την Ουκρανία…
Ο Trump ο υποψήφιος αμερικανός Πρόεδρος έχει σχέδιο παραχώρηση των εδαφών Ουκρανίας στην Ρωσία και μεγάλης κλίμακας αποστρατιωτικοποημένη ζώνη… ο Trump ουσιαστικά υιοθετεί το σχέδιο Putin το μόνο πρακτικά εφαρμόσιμο σχέδιο… η Ουκρανία έχει τελειώσει.
Με βάση όλες τις ενδείξεις ο Ρωσικός στρατός δεν θα χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα εάν η Ουκρανία χτυπήσει Ρωσικά εδάφη… είναι όμως 100% σίγουρο ότι θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ με τακτικά πυρηνικά εάν επιτεθεί απευθείας στην Ρωσία.
Ως προς το μέτωπο, ο Ουκρανικός στρατός ξεκάθαρα πλέον ηττάται και υποχωρεί στο Kursk, το μέτωπο του Kursk κατέρρευσε, είναι ενδεικτικό ότι οι Ουκρανοί είχαν κερδίσει 30 χιλιόμετρα σε βάθος στο Kursk και έχουν απομείνει με 21 χιλιόμετρα σε βάθος...
Σκληρό κραχ έχει υποστεί ο Ουκρανικός στρατός στο Pokrovsk…εκεί θα γραφεί ο επίλογος της Ουκρανικής κατάρρευσης.
Μια ενδεικτική πληροφορία ο Ρωσικός στρατός σε δύο ημέρες κέρδισε 8,5 χιλιόμετρα σε πλάτος και 2,6 χιλιόμετρα σε βάθος στην κατεύθυνση Pokrovsk, ο Ουκρανικός στρατός έχει καταρρεύσει.
Η κλεψύδρα γύρισε ανάποδα η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε… το τέλος της Ουκρανίας πλησιάζει η μεγάλη νίκη της Ρωσίας είναι πιο κοντά από ποτέ…
Το ΝΑΤΟ δεν θα τολμήσει δεν έχει την στρατιωτική ισχύ να επιτεθεί στην Ρωσία όταν γνωρίζει την Ρωσική απάντηση…
Η Ρωσία γλεντάει όχι μόνο το σάπιο καθεστώς της Ουκρανίας αλλά και τα σαπισμένα καθεστώτα της Δύσης…

Σκληρό μήνυμα Putin: ΝΑΤΟ εάν τολμάς χτύπησε την Ρωσία – Οι Νατοϊκοί εξετάζουν άμεση εμπλοκή, η Ουκρανία κατέρρευσε

Οι χώρες του ΝΑΤΟ συζητούν όχι μόνο το ενδεχόμενο οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας να χρησιμοποιήσουν δυτικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς, αλλά και την άμεση συμμετοχή στη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Putin.
«Μόνο το στρατιωτικό προσωπικό του ΝΑΤΟ μπορεί να εισέλθει σε αποστολές πτήσης σε αυτά τα συστήματα πυραύλων.
Αυτό είναι δυνατό μόνο χρησιμοποιώντας δεδομένα πληροφοριών από δορυφόρους, τα οποία η Ουκρανία δεν διαθέτει άρα εμπλέκονται άμεσα σε σύγκρουση ή όχι», τόνισε ο Putin.
Τώρα, σύμφωνα με τον Putin, υπάρχει μια υποκατάσταση των εννοιών: κανείς δεν συζητά την άρση της απαγόρευσης στο Ουκρανικό καθεστώς να χτυπήσει ρωσικό έδαφος.
«Τους προκαλεί ήδη - με τη βοήθεια μη επανδρωμένων εναέριων και άλλων μέσων.
Αλλά όταν πρόκειται για τη χρήση όπλων μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας δυτικής παραγωγής, αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία» τόνισε ο Putin.
Ο Πρόεδρος τόνισε ότι η άμεση συμμετοχή της Δύσης στη σύγκρουση στην Ουκρανία θα αλλάξει σημαντικά την ουσία του πολεμικού παιχνιδιού και θα σημαίνει ότι τα μέλη του ΝΑΤΟ -Ηνωμένες Πολιτείες, ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία.
Η Μόσχα θα λάβει αποφάσεις με βάση τις απειλές που εμφανίζονται μπροστά της, κατέληξε ο Putin.
Ο αμερικανός Πρόεδρος Biden είπε ότι το ζήτημα να επιτραπεί στο καθεστώς του Κιέβου να χρησιμοποιεί όπλα μεγάλης εμβέλειας για να χτυπήσει βαθιά στο ρωσικό έδαφος βρισκόταν ακόμη υπό επεξεργασία.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τους Financial Times, υπάρχει διάσπαση στην αμερικανική διοίκηση στο θέμα αυτό.
Το Reuters, με τη σειρά του, ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν να μεταφέρουν πυραύλους κρουζ μεγάλου βεληνεκούς JASSM στο καθεστώς του Κιέβου - θα μπορούσαν να εμφανιστούν στην Ουκρανία σε λίγους μήνες.

Η Ρωσία θα απαντήσει εάν η Δύση συμμετάσχει άμεσα στην ουκρανική σύγκρουση

Η άμεση συμμετοχή των δυτικών χωρών στην ουκρανική σύγκρουση αλλάζει την ουσία του πολεμικού παιχνιδιού η Ρωσία θα αναγκαστεί να λάβει αποφάσεις με βάση τις απειλές που δημιουργούνται τόνισε ο Putin.
«Η άμεση συμμετοχή των δυτικών χωρών στη σύγκρουση στην Ουκρανία αλλάζει ήδη σημαντικά την ουσία, την ίδια τη φύση της σύγκρουσης.
Αυτό θα σημαίνει ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ - οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι ευρωπαϊκές χώρες - βρίσκονται σε πόλεμο με την Ρωσία», είπε ο πρόεδρος Putin.
«Και αν είναι έτσι, τότε, έχοντας κατά νου την αλλαγή στην ίδια την ουσία αυτής της σύγκρουσης, θα λάβουμε τις κατάλληλες αποφάσεις με βάση τις απειλές που θα προκύψουν», προειδοποίησε.

Patrick Ryder (Υποστράτηγος Πενταγώνου ΗΠΑ): Κανένα όπλο δεν μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι για την Ουκρανία, θα ηττηθεί

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ πιστεύει ότι κανένας τύπος όπλου δεν θα αλλάξει το παιχνίδι και η Ουκρανία δεν θα βγει νικήτρια από την τρέχουσα σύγκρουση, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πενταγώνου Υποστράτηγος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Patrick Ryder.
«Θα σας υποδείκνυα τα σχόλια του υπουργού Άμυνας Lloyd Austin στο Ramstein στην αεροπορική βάση των ΗΠΑ στην Γερμανία την περασμένη εβδομάδα, όπου τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία ικανότητα, καμία ασημένια σφαίρα που θα επιτρέψει στην Ουκρανία να νικήσει σε αυτή την σύγκρουση», είπε ο Patrick Ryder.
Πρόσθεσε ότι, κατά τη γνώμη των ΗΠΑ, η Ουκρανία θα πρέπει να επικεντρωθεί στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή της με τρόπο που να της δίνει ένα ισχυρότερο χέρι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ρωσία: Το μήνυμα Putin έφτασε στη Δύση – Είναι σαφές και ξεκάθαρο

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι αποδέκτες έλαβαν το μήνυμα του Ρώσου προέδρου, Vladimir Putin σχετικά με τις συνέπειες που θα υπάρξουν από τυχόν χρήση δυτικών όπλων κατά στόχων στο ρωσικό έδαφος, υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
«Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι αυτή η δήλωση έφτασε στους αποδέκτες της.
Η δήλωση του προέδρου Putin είναι πολύ σαφής, ξεκάθαρη και δεν επιτρέπει διπλές αναγνώσεις» υπογράμμισε ο Peskov.
Σημειώνεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος είπε πως εάν δοθεί έγκριση στο Κίεβο να χρησιμοποιήσει δυτικά όπλα για επιθέσεις κατά της Ρωσίας, αυτό σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ και η Δύση είναι σε πόλεμο με τη Ρωσία, η οποία θα πρέπει να απαντήσει ανάλογα.

Politico: Αργούν οι αποφάσεις

Εν τω μεταξύ δημοσίευμα του Politico υποστηρίζει πως δεν θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τη χρήση δυτικών όπλων για να χτυπήσει βαθιά στο ρωσικό έδαφος αυτό το Σαββατοκύριακο.
Το δημοσίευμα επικαλούμενο Βρετανούς αξιωματούχους επισημαίνει ότι δεν αναμένεται καμία επίσημη ανακοίνωση για αυτό το ζήτημα εντός του Σαββατοκύριακου, με κάποιους να αναφέρουν πως η άρση των περιορισμών θα μπορούσε να ληφθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Μάλιστα αναφέρεται, πως ακόμα και αν εγκριθεί αυτό το αίτημα του Κιέβου, η χρήση των δυτικών όπλων δεν πρόκειται να αλλάξει την πορεία των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία.

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top