GuidePedia

0


Την ώρα που βρισκόμαστε σε κατάσταση «δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε», κάποιοι ως σύγχρονες «Μαρίες Αντουανέτες», μοιράζουν από το πρωί παντεσπάνι! Ο λόγος για τις εξαγγελίες ότι ο Αμερικανός ΥΠΕΞ που θα συναντήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό στα Χανιά, θα …μας κάνει τη χάρη να μας «λύσει» το θέμα της προμήθειας των F-35!

Ο ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης μάλιστα φρόντισε να μας διαβεβαιώσει μέσω τηλεοπτικής εκπομπής ότι όλα θα πάνε καλά και να μην ανησυχούμε! Σήμερα θα λυθεί το θέμα των F-35!

Ο κ.Γεραπετρίτης είναι αδύνατον να μην έχει ακούσει έμπειρους Αεροπόρους να λένε δημόσια και επώνυμα ότι το αεροσκάφος που θέλει να βάλει τους Έλληνες φορολογούμενους να πληρώσουν «δεν μας κάνει»! Κι αυτό για ένα απλό λόγο: το F-35 δεν θα το ελέγχουμε εμείς κι αυτό δεν είναι «αστικός μύθος». Το λένε ειδικοί δημόσια! Έχει να απαντήσει κάτι η κυβέρνηση σε αυτές τις απόψεις; Θα μας βάλει να πληρώσουμε δισεκατομμμύρια των δισεκατομμυρίων για να αποκτήσουμε αεροσκάφη ιδανικά για τις νατοϊκές αποστολές, αλλά άχρηστα για τον τουρκικό κίνδυνο που θέλουμε να πιστεύουμε ότι απασχολεί και την σημερινή κυβέρνηση;

Επιπλέον μήπως ο πρωθυπουργός ή ο κ.Γεραπετρίτης που πιστεύει ότι η αγωνία μας είναι αν …θα μας πάρουν F-35 , να μιλήσουν με κάποιο Αεροοπόρο και να τον ρωτήσουν τι προτιμά; 24 ετοιμοπόλεμα -και με SCALP- Rafale ή κάμποσα F-35 με άγνωστο οπλισμό και με τη βεβαιότητα ότι «δεν θα πάρουν μπροστά» για αποστολές κατά της Τουρκίας; Κι όταν λέμε Αεροπόρο εννοούμε απ΄ αυτούς που πετάνε στην πρώτη γραμμή.

Καλό το παραμύθι των F-35 για τους «εξοπλιστικούς πατριώτες», αλλά δεν έχει δράκο!

Στο βίντεο τι είπε ο κ.Γεραπετρίτης. Μετά από τη συζήτηση…για ντολμαδάκια κι άλλα πολλά , στο τέλος των δηλώσεων του μας…καθησυχάζει για το θέμα των F-35. Ο δε παραουσιαστής της εκπομπής μας λέει ότι θα πάρουμε την …Πόρσε των αιθέρων! Μόνο που δεν λέει στους τηλεθεατές του, ότι θα την οδηγεί άλλος και θα την πηγαίνει όπου θέλει!

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top