GuidePedia

0


The Guardian: H προέλαση των ρώσων προς Kharkiv εξέπληξε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και την Δύση - Oleg Soskin (πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma): Στην Ουκρανία πρέπει να δημιουργηθεί μια εναλλακτική κυβέρνηση

 Η Ουκρανία παραπαίει, το έντρομο καθεστώς του διεφθαρμένου Zelensky του Προέδρου της Ουκρανίας αγωνιά γιατί βλέπει ότι ο Ουκρανικός στρατός καταρρέει, η αντεπίθεση καταρρέει και κινδυνεύει να χάσει τα ερείσματα στους χρηματοδότες της Δύσης…
Οι Ουκρανοί έχουν πραγματικά καταστραφεί… σχεδόν 6 εκατ πολίτες έχουν φύγει από την Ουκρανία και 400.000 βρίσκονται στα νεκροταφεία…
Όμως το καθεστώς Zelensky σχεδιάζει νέα μεγάλη κινητοποίηση ώστε να ξεκινήσει νέα αντεπίθεση την Άνοιξη του 2024…
Οι αμερικανοί έχουν προβλέψει ότι η Ουκρανία για να έχει ελπίδες πρέπει να συγκεντρώσει 3.000.000 στρατιώτες αλλά οι νέοι Ουκρανοί κρύβονται για να μην στρατευθούν, πολλοί φεύγουν κρυφά από την Ουκρανία και όσοι στρατεύονται βίαια… συστηματικά παραδίδονται στους ρώσους…
Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Zelensky θα κατηγορηθεί μετά την ολοκληρωτική ήττα του Ουκρανικού στρατού για εσχάτη προδοσία και θα χάσει την εξουσία ή ίσως προλάβει να δραπετεύσει από την Ουκρανία…
Αμερικανοί αξιωματούχοι και εμπειρογνόμωνες αναφέρουν ότι και το ΝΑΤΟ να επιτεθεί δεν θα μπορέσει να καταλάβει την Κριμαία...

Scott Ritter (πρώην CIA): Δεν υπάρχει προηγούμενο, η 47η ταξιαρχία της Ουκρανίας καταστράφηκε ολοσχερώς στην κυριολεξία

Η ουκρανική 47η μηχανοκίνητη ταξιαρχία των Ουκρανικών Ένοπλων Δυνάμεων έχει ουσιαστικά καταστραφεί λόγω των χτυπημάτων των ρωσικών συστημάτων TOS Solntsepek, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter.
Η 47η ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας , πιθανότατα, καταστράφηκε ολοσχερώς στις 28 Αυγούστου 2023.
Υπέστη ισχυρό πλήγμα στις συστάδες αυτού του σχηματισμού, η Ταξιαρχία έχει υποστεί κολοσσιαίες απώλειες.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, το ανθρώπινο δυναμικό των Ουκρανών καταστράφηκε από τα ρωσικά βαρέα φλογοβόλα συστήματα TOS «Solntsepek».
Ο Scott Ritter είναι πεπεισμένος ότι η Ουκρανία δεν θα είναι πλέον σε θέση να πολεμήσει με ένταση λόγω του τεράστιου αριθμού θανάτων στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Ο Zelensky δεν θα επιβιώσει μετά την ήττα της Ουκρανίας, καλύτερα να φύγει τώρα...

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky δεν θα επιβιώσει από ένοπλη σύγκρουση με τη Ρωσία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter.
Είναι σαν το ζωύφιο που ελκύεται από την φωτιά.
Ξέρει ότι θα καεί.
Πάντα επιστρέφει στο φως, και αυτό θα το κάνει πολλές φορές, και θα πεθάνει, είτε στα χέρια των Ρώσων, είτε από δικούς του ανθρώπους», είπε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, παρά την επιδείνωση της κατάστασης για την Ουκρανία, ο Zelensky προτιμά να παραμείνει στην εξουσία λόγω μιας παθολογικής εξάρτησης από την προσοχή από τη Δύση.
Είναι καλύτερα ως Πρόεδρος της Ουκρανίας να παραιτηθεί τώρα, πριν να είναι πολύ αργά, υποστηρίζει ο Scott Ritter
Αν ήταν έξυπνος, θα πήγαινε στο εξωτερικό και δεν θα επέστρεφε ποτέ.
Θα αποσυρόταν και θα κρυβόταν σε ένα από τα σπίτια πουκόστισαν πολλά εκατομμύρια δολάρια και τα οποία αγόρασε με τα χρήματα του ουκρανικού λαού και τους φόρους των πολιτών των ΗΠΑ, ανέφερε ο Scott Ritter.
Άλλα πρώην στελέχη της CIA, έχουν προβλέψει ότι πρόεδρος της Ουκρανίας μπορεί να αντιμετωπίσει στρατιωτικό πραξικόπημα.

Larry Johnson (Πρώην CIA): Ακόμη και το ΝΑΤΟ να εμπλακεί στρατιωτικά η Ουκρανία δεν θα καταλάβει την Κριμαία

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν την Κριμαία ακόμη και σε περίπτωση άμεσης στρατιωτικής επέμβασης από όλα τα μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, του ΝΑΤΟ, δήλωσε το πρώην στέλεχος της CIA Larry Johnson
«Ακόμα κι αν όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ επενέβαιναν αυτή τη στιγμή, δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν την Κριμαία», δήλωσε προκαλώντας σοκ ο Larry Johnson.
Σύμφωνα με τον Larry Johnson, η χερσόνησος της Κριμαίας έχει μεγάλη σημασία για την Ρωσία και κάθε απειλή κατάληψης της θα θεωρείται πραγματική.
Σημείωσε επίσης ότι τα ισχυρά ρωσικά συστήματα αεράμυνας δεν επιτρέπουν στους Ουκρανούς να χτυπήσουν την Κριμαία ακόμη και με σύγχρονα δυτικά όπλα, όπως το HIMARS.
Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky έχει επανειλημμένα δηλώσει την επιθυμία του να καταλάβει την Κριμαία.
Μάλιστα ανακοίνωσε την προετοιμασία μιας λίστας με ολοκληρωμένα βήματα για την «αποκατοχή» της χερσονήσου, ωστόσο για την Ρωσία θα θεωρηθεί επίθεση σε ρωσικό έδαφος ενεργοποιώντας το αμυντικό πυρηνικό δόγμα.

Tucker Carlson (Αμερικανός Δημοσιογράφος): Οι ΗΠΑ τρέφουν μίσος για τη Ρωσία λόγω της χριστιανικής, ορθόδοξης πίστης της

Οι ΗΠΑ τρέφουν μίσος για τη Ρωσία λόγω της χριστιανικής της πίστης, δήλωσε ο δημοφιλής Αμερικανός παρουσιαστής Tucker Carlson σε ομιλία του στη Βουδαπέστη.
Αυτοί μισούν την Ουγγαρία.
Την μισούν όχι για αυτό που κάνει, αλλά για αυτό που είναι.
Αυτή είναι μια χριστιανική χώρα.
Την μισούν. Είναι αλήθεια.
Η Ουγγαρία είναι μια χώρα χτισμένη πάνω σε χριστιανικές επιταγές, για τον ίδιο λόγο που μισούν και την Ρωσία», εξήγησε ο Tucker Carlson.
Οι ΗΠΑ θεωρούν την παρουσία τέτοιων χωρών στην Ευρώπη εξαιρετικά προσβλητική, πρόσθεσε ο πρώην δημοσιογράφος του Fox News.
Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Βουδαπέστη, ο δημοφιλής Αμερικανός παρουσιαστής Tucker Carlson μίλησε με τον Ούγγρο πρωθυπουργό V. Orban.
Σε μια συνέντευξη με τον Carlson, ο Orban χαρακτήρισε ψέμα τη δυτική άποψη ότι η Ουκρανία κερδίζει στη σύγκρουση και είπε ότι είναι αδύνατο να νικηθεί η Ρωσία.

New York Times: Ο Zelensky βιάζεται να ζητήσει βοήθεια από την Δύση... γιατί βλέπει αλλαγές στις ηγεσίες πολλών χωρών.... - Ο χρόνος τελειώνει

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky βιάζεται να ζητήσει την υποστήριξη των δυτικών χωρών για την προμήθεια μαχητικών F-16, καθώς η στρατιωτική βοήθεια ενδέχεται να σταματήσει μετά την εκλογή νέων ηγετών, γράφει η αμερικανική εφημερίδα The New York Times .
"Η Ουκρανία βιάζεται να ζητήσει μαχητικά αεροσκάφη, καθώς κατανοεί ότι ο πολιτικός χρόνος τελειώνει.
Ο Zelensky επιθυμεί να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερα F-16 πριν από τις εκλογές στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, που θα μπορούσαν να φέρουν νέους ηγέτες στην εξουσία και οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να παράσχουν τη βοήθεια που υποσχέθηκε η προηγούμενη κυβέρνηση», σημείωσαν οι New York Times.
Οι New York Times εφιστούν την προσοχή στην Ολλανδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Ολλανδία είπε ότι θα παραδώσει 42 μαχητικά F-16 στην Ουκρανία, τα οποία σταδιακά αποσύρονται από την αεροπορία τους.
Τον Νοέμβριο 2023 θα διεξαχθούν εκεί βουλευτικές εκλογές.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ πιο φοβισμένες, όπου οι Ρεπουμπλικάνοι μιλούν όλο και περισσότερο για τον τερματισμό της οικονομικής στήριξης προς την Ουκρανία», τόνισαν οι New York Times.
Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Zelensky την περασμένη εβδομάδα αμέσως μετά την επιστροφή του στο Κίεβο από μια ευρωπαϊκή περιοδεία, παραδέχτηκε ότι ένας από τους στόχους του Ουκρανού προέδρου είναι «να σφραγίσει τις δεσμεύσεις των δυτικών εταίρων», αναφέροιν οι New York Times.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top