GuidePedia

0


Ο κ.Μητσοτάκης συνεχίζει την τακτική που του απέδωσε στις εκλογές της 21ης Μαίου το θριμαβευτικό 40%: μιλάει πολύ χωρία να λέει απολύτως τίποτα! Το ίδιο έκανε και σήμερα στη διακαναλική του συνέντευξη. Ακόμη και για το τεράστιο θέμα των ελληνοτουρκικών! Εμφανίστηκε ικανοποιημένος που ο κ.Ερντογάν τώρα θέλει να τον συναντήσει (!) και μίλησε για «επαναπροσδιορισμό των ελληνοτουρκικών σχέσεων»! Τι σημαίνει «επαναπροσδιορισμός»;

Αναφέρθηκε στο θέμα των εξοπλισμών λέγοντας το αυτονόητο , ότι δηλαδή είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας να εξοπλιζόμαστε. Το πως αντιλαμβάνεται τον εξοπλισμό σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση. Μπορεί ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινής γνώμης να είναι δεκτικό στο «αφήγημα Μητστοτάκη». Η συζήτηση θα ανοίξει εκ των πραγμάτων στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, όταν θα αρχίσουμε να συζητάμε για την υποστήριξη των όπλων που αγοράστηκαν.

Για το μεταναστευτικό που αυτές τις ημέρες ήρθε με τρόπο δραματικό στην επικαιρότητα και απειλεί την χώρα με πολύ μεγάλες περιπέτειες ο κ.Μητσοτάκης ακολούθησε επίσης το «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Αναφέρθηκε στο σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου λέγοντας ότι «έχουμε να διανύσουμε πολύ δρόμο ακόμη για το σύμφωνο μετανάστευσης για να καταλήξουμε σε δεσμευτικά κείμενα. Το παρόν κείμενο ικανοποιεί τις πάγιες ελληνικές θέσεις».

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top