GuidePedia

0

Το Μαξίμου δεν είχε κατορθώσει να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της μειονότητας, ενώ αιφνιδιάστηκε από μια προαναγγελθείσα σύλληψη!

Τρέχει και δεν φτάνει η Αθήνα μετά τη βάναυση σύλληψη του επικεφαλής της «Ομόνοιας» στις εκλογές στη Χειμάρρα Φρέντυ Μπελέρι από την αλβανική αστυνομία.

Το μέγαρο Μαξίμου, μάλιστα, αιφνιδιάστηκε από την προκλητική ενέργεια, ενώ στοιχειώδες κράτος θα γνώριζε τις απίστευτα επιθετικές προσωπικές δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού κατά του μέλους της ελληνικής ομογένειας στην Αλβανία, που προμήνυαν τις εξελίξεις.

Τώρα ο Έντι Ράμα κάνει τον ανήξερο για το... έγκλημα, παραπέμποντας στη... δικαιοσύνη της χώρας του!

Το ερώτημα, όμως, είναι προσωπικά στον Έλληνα πρωθυπουργό: Προς τι οι φιέστες και η στήριξη στον Ράμα, χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί, ούτε καν να έχουν προωθηθεί τα δικαιώματα και οι συνθήκες ζωής της ελληνικής μειονότητας; Προς τι η κοινή περιοδεία των δυο στη Χειμάρρα, αφού πριν ο Ράμα είχε απαγορεύσει στον Μητσοτάκη να πάει μόνος του, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να ισχυρίζεται ότι δεν πήγε γιατί... είχε ομίχλη και δεν μπορούσε να πετάξει το ελικόπτερο; Και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, αντί να ελέγχουν, να τα... καταπίνουν όλα;

ΥΓ: Ο υπογράφων δεν έχει καμιά αμφιβολία για το πώς λειτουργεί το πολιτικό σύστημα στην Αλβανία στο σύνολό του. Γνωρίζει, επίσης, ότι ο Φρέντυ Μπελέρι είναι από τα πλέον ακραία εθνικιστικά στοιχεία της ελληνικής ομογένειας στην Αλβανία. Άλλο αυτό όμως και άλλο η σύλληψή του για να μη χάσει ο εκλεκτός του Ράμα τον Δήμο Χειμάρρας!

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top