GuidePedia

0


Του Ανδρέα Μουντζουρούλια
Σε απίστευτες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Zorlu Töre, ο ψευτοπρόεδρος της ψευτοβουλής των Κατεχομένων, ο οποίος δήλωσε ”ότι μια πιθανή επίθεση από τους Έλληνες στην Κύπρο και από την Ελλάδα στα νησιά του Αιγαίου κατά της Τουρκίας θα ήταν «ανόητη»”

Γιατί βέβαια προχωρούν τα υποχείρια της Άγκυρας σε αυτές τις δηλώσεις; Διότι θέλουν να δείξουν προς τα έξω προς η Ελλάδα είναι αυτή που θέλει να κάνει επιθετικές κινήσεις, κάτι που φυσικά δεν ισχύει!


Ο Töre, ο οποίος πήγε στην Κωνσταντινούπολη ως καλεσμένος του Τουρκικού Κέντρου Πρωτοβουλίας για την Κοινωνία των Πολιτών (TUSİM), έκανε αυτές τις δηλώσεις και μίλησε και για τον οπλισμό των νησιών του Αιγαίου και γισ τη λύση των δύο κρατών στην Κύπρο.

Ο Töre είπε ότι η ένταση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες οφείλεται στο γεγονός ότι ”η Ελλάδα δεν εγκαταλείπει τα φανταστικά της ιδανικά. Ας προσέξουν την προειδοποίηση του Ερντογάν.

Ως Τουρκία πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί με τα UAV, τα SİHA και τα υποβρύχια μας. Αν το κάνουμε αυτό, τότε Ελλάδα και Κύπρος δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσει κανέναν πόλεμο ούτε στην Κύπρο ούτε από τα νησιά του Αιγαίου».”

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

 
Top