GuidePedia

0

  Πρόταση για διακοπές στην Τουρκία ως ασφαλή προορισμό στην γερμανική τηλεόραση

Γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι πρότεινε στους πολίτες να μεταβούν για καλοκαιρινές διακοπές στην Τουρκία. H Welt αναφέροντας πως η Τουρκία αποτελεί σημαντικό κέντρο για τους Γερμανούς και είπε πως με την πτώση των κρουσμάτων, προβλέπεται πως σε αυτή την σεζόν θα προτιμηθεί ιδιαίτερα.

Η επιδημία του κορωναϊού, έθεσε υπό την επίδραση της την Ευρώπη. Οι τουριστικές δραστηριότητες που αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα έσοδα της Ευρώπης, υπό την επίδραση της επιδημίας επισκιάστηκαν.

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, σε δήλωση που έκανε τις προηγούμενες μέρες, ανέφερε πως η ταξιδιωτική προειδοποίηση που ισχύει παρατείνεται ως τις 15 Ιουνίου.

Ο Μάας ανέφερε πως ελπίζει πως μετά από εκείνη την ημερομηνία δεν θα χρειαστούν ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις, ενώ σε εκπομπή της Alman Die Welt, εξετάστηκαν οι σημαντικοί προορισμοί διακοπών της Ευρώπης.

Η ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΕΙ

Η Welt ανέφερε πως δημοφιλείς προορισμοί διακοπών ξένων τουριστών όπως η Ιταλία, η Γαλλία και η Ισπανία έχουν μεγάλο ρίσκο και πρόσθεσε πως σε αυτές τις χώρες φέτος θα υπάρχει μόνο εσωτερικός τουρισμός. Η Welt ανέφερε πως ο τουρισμός στην Γαλλία μπορεί να αρχίσει μόνο στο τέλος του χρόνου και ότι η Ιταλία αποκλείεται σαν επιλογή

¨ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ¨

Υπογραμμίστηκε επίσης πως κάποια μέτρα προστασίας που συζητούνται στην Ιταλία, όπως παραλίες με πλέξιγκλας, μάσκες, αρμόδιοι παραλιών κ.α. είναι εκτός πραγματικότητας.

¨Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΑΝΕ ΘΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑNΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ¨

Η Welt ανέφερε πως υπάρχουν κάποιες χώρες που ξεχωρίζουν από πλευράς ταξιδιωτικών συνθηκών και πρόβαλε ως τέτοια την Τουρκία, προβλέποντας πως με την πτώση των κρουσμάτων θα μπορούσε να προτιμηθεί σαν επιλογή.

¨ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ¨

Η Welt τόνισε πως στον αγώνα ενάντιο στον ιό, η Τουρκία έχει κάνει θετικά βήματα, πως στις τουριστικές περιοχές υπάρχουν πιστοποιητικά καθαριότητας και ότι υπάρχουν και τα σχετικά κέντρα ελέγχου.
sabah

πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top