GuidePedia

0

Πριν λίγες ημέρες, έγινε το  συνέδριο που έλαβε χώρα στα Κατεχόμενα. Εκεί, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Α. Μεσόγειο, στην οποία το κύριο θέμα ήταν η “αλλαγή της τάξης” και οι “γαλάζιοι” πόλεμοι στην Α.Μεσόγειο.

Μια συζήτηση στην οποία συμμετείχαν Ρώσοι, (με την εμφάνιση Ντούγκιν να προκαλεί σοκ), Αμερικανοί και Πακιστανοί!



Επίσης συμμετείχαν απόστρατοι Τούρκοι αξιωματικοί, οι οποίοι είναι σύμβουλοι του Ερντογάν.
Σήμερα βγήκαν τα σημαντικότερα σημεία από τις συζητήσεις.
Στην ουσία είχαμε ένα μανιφέστο στο συνέδριο και βγήκαν ειδήσεις, που πραγματικά θα προκαλέσουν έντονο προβληματισμό.

Εκεί συζήτησαν για τις εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ, τα ενεργειακά, για την Α. Μεσόγειο και για τον EastMed.

Μάλιστα τόνισαν πως ο ΕastMed δεν πρέπει και δεν θα ολοκληρωθεί. Ανέφεραν πως από την στιγμή που η Τουρκία δεν είναι το σχςεδιασμό, τότε τίποτα δεν μπορεί να υλοποιηθεί. Αυτή είναι μία ξεκάθαρη απειλή, καθώς μόνο με την δύναμη των όπλων μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Tα σημαντικότερα στοιχεία από τις τοποθετήσεις στρατιωτικών, διπλωματών και πολιτικών:

Εκεί που έδωσαν έμφαση όλοι οι ομιλητές, ήταν στην ανεξαρτησία της ΤΔΒΚ και στην ένωσή της με την Τουρκία!

«Οι προσπάθειες της ελληνοκυπριακής πλευράς είναι μάταιες. Ο τουρκικός στρατός θα συνεχίσει να υπάρχει στο νησί. Ο λαός της ΤΔΒΚ είναι με τον τουρκικό λαό. Η Ανατολική Μεσόγειος θα είναι η Θάλασσα της Ειρήνης. Η μόνη λύση είναι η αναγνώριση και ανεξαρτησία της ΤΔΒΚ. Κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από το παιχνίδι, κανένας δεν μπορεί να παραβιάσει τα δικαιώματά μας, τα οποία απορρέουν από το διεθνές δίκαιο.»

«Το τέλος της Δύσης πλησιάζει, η Ασία πλέον είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Η παγκόσμια τάξη αλλάζει. Η Τουρκία πρέπει να ανακαλύψει την Ασία. Ο 21ος αιώνα ανήκει στην Ασία. Το μέλλον της Τουρκίας και της ΤΔΒΚ ανήκει στην Ευρασία. Πρέπει να κλείσουμε συμφωνίες με την Ρωσία καο την Κίνα.»

Είναι ξεκάθαρο πως πλέον υπάρχουν φωνές σε Τουρκία και Κατεχόμενα, που ζητούν να απεμπλακεί η Άγκυρα από την Δύση και το ΝΑΤΟ και να στραφεί πως άλλες πολιτείες.

Η παρουσία Ντούγκιν στο συνέδριο, του… πατέρα του Ευρασιανισμού, δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία.

Στη συνέχεια τονίστηκε η συμμαχία Ελλάδα-Ισράηλ-Αιγύπτου. Εκεί οι ομιλητές τόνισαν πως υπάρχει ένα σχέδιο κατά της Τουρκίας και πως θα πρέπει άμεσα να μπλοκαριστεί.

Είναι ξακάθαρο πως παίζεται ένα τεράστιο παιχνίδι στη περιοχή μας. Δυστυχώς υπάρχουν και χώρες, οι οποίες από την μία μας τείνουν χέρι φιλίας και από την άλλη, μας παίζουν ύπουλα παιχνίδια.

Η Α. Μεσόγειος παίρνει πλέον «φωτιά» και πρέπει ο Ελληνισμός να βρίσκεται σε ετοιμότητα!

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top