GuidePedia

0
    ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΚΟΥΜΑ

Του ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ
Ε Ελληνοκύπριε φασίστα! Το πρωταρχικό σου καθήκον είναι να κανονίσεις τους εχθρούς της ένωσης στο νησί, να καθαρίσεις όσους επιδιώκουν ένα κοινό κράτος με τους Τουρκοκύπριους, να λιώσεις το κεφάλι του Τούρκου όπου τον δεις, να μην ξεχνάς ποτέ ότι ο καλύτερος Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος, να πάρεις πίσω την Κερύνεια, την Αμμόχωστο και τη Μόρφου και να υψώσεις την ελληνική σημαία στον Άγιο Ιλαρίωνα, το Βουφαβέντο και την Καντάρα.

Το πιο ιερό σου καθήκον είναι να εργάζεσαι σκληρά για να κλείσουν ξανά τα οδοφράγματα που άνοιξαν ανάμεσα στον βορρά και στον νότο, να σπάσεις όλα τα τουρκικά αυτοκίνητα που βλέπεις στον νότο, να βγάζεις έξω από το αυτοκίνητο τους επιβάτες του και να τους δέρνεις, να κανονίζεις όλους τους Ελληνοκύπριους που ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο Τύμπου, να τιμωρείς τους προδότες της πατρίδας που ψωνίζουν από την κατεχόμενη περιοχή και να στριμώχνεις και να προπηλακίζεις όσους ήρθαν να ανεβάσουν θεατρική παράσταση στη Σαλαμίνα και όσους την παρακολούθησαν. Μην αποκλίνεις από τον στόχο σου.
Είναι προδότες όσοι εκπαιδευτικοί στα σχολεία δεν λένε στα παιδιά ότι ο καλύτερος Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος. Είναι ήρωες οι στρατιώτες που κινητοποιήθηκαν με μεγάλο θάρρος στις 15 Ιουλίου 1974 και πήραν στα χέρια τους την εξουσία. Και πρέπει οπωσδήποτε να αναγερθούν τα αγάλματά τους. Όσοι τιμώρησαν τους Έλληνες στρατηγούς που έδωσαν την διαταγή για το πραξικόπημα και τους είχαν να σαπίζουν στην φυλακή για χρόνια δεν θα μπορέσουν ποτέ να σωθούν από την κατάρα του Θεού.

Έ Ελληνοκύπριε φασίστα! Πώς δεν σε γνωρίζω. Μήπως μπορώ να ξεχάσω τον Νίκο Σαμψών που κρατώντας στο ένα χέρι την τουρκική σημαία περπατούσε στους δρόμους της Ομορφίτας σηκώνοντας το όπλο του με το άλλο χέρι και φώναζε «Μολών λαβέ»; Και πίσω του Τούρκοι αιχμάλωτοι. Παιδιά. Γίνεται να ξεχάσω; Δεν ξέρω, αυτό σημειώθηκε στην ιστορία σας; Διδάσκεται στα παιδιά; Φυσικά να διδάσκεται. Αλλά έχεις κάνει και μεγαλύτερους ηρωισμούς αργότερα. Στον Άγιο Βασίλειο. Στην Κοφίνου και στον Άγιο Θεόδωρο. Και σε άλλα πολλά μέρη.

Ο πρώτος μας ομαδικός τάφος ήταν στον Άγιο Βασίλειο. Δικό σου έργο. Νιώσε περήφανος! Διηγήσου στα εγγονάκια σου την νίκη σου στην Κοφίνου. Δείξτε τους εκείνη την αξέχαστη φωτογραφία. Όλο το χωριό αιχμαλωτίστηκε. Είχαν τα χέρια τους πάνω στο κεφάλι τους. Και ύστερα διηγήσου πώς έκοψες το δάκτυλο ενός Τούρκου που σκότωσες για να πάρεις το δαχτυλίδι του. Διηγήσου πώς σκότωνες ακόμα και τους αρρώστους Τούρκους στο νοσοκομείο και αν δεν ερχόταν ο Μακάριος με σαράντα αστυνομικούς να σώσει τους υπόλοιπους, δεν θα τους την χάριζες. Ή πάλι, γίνεται να ξεχάσω πώς απήγαγες Τούρκους κατά τη διάρκεια ελέγχων που διενεργούσες στα οδοφράγματα και τους εκτελούσες χωρίς δίκη;
Έ Ελληνοκύπριε φασίστα! Αν οι δικοί μας φασίστες έχουν νίκες στο Παλαίκυθρο, στην Άσσια, στην Κερύνεια και στην Καρπασία, εσύ έχεις ένδοξες νίκες όπως εκείνες στα χωριά Τόχνη, Μάραθα, Αλόα και Σανδαλάρη! Όσο οι δικοί μας ήταν μάστορες στη δολοφονία παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων, τουλάχιστον άλλο τόσο είσαι και εσύ μάστορας σε αυτό. Ακόμα σου φωτίζει τον δρόμο το πνεύμα της Τόχνης.

Ακόμα σαστίζεις για το πώς ένα άτομο ανάμεσά τους σώθηκε παριστάνοντας τον νεκρό, διέφυγε και έμεινε ζωντανό. Αλλά στο χωριό Μάραθα δεν επέτρεψες σε κανέναν να ξεφύγει. Ακόμα καυχιέσαι στα καφενεία. Για το πόσους Τούρκους σκότωσες. Αν βρεις ευκαιρία θα ξανακάνεις τα ίδια. Αλλά έφυγε το τρένο αυτό. Ακόμα και αν φύγει από εδώ ο τουρκικός στρατός, δεν θα βρεις αυτή την ευκαιρία πλέον. Δεν υπάρχει άλλος Ακρίτας! Οι Γρίβας, Γιωρκάτζης και Σαμψών σας έφυγαν χωρίς να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.
Έ Ελληνοκύπριε φασίστα! Απαλλάξου από όλους όσοι λένε «είμαι Κύπριος» και όχι «είμαι Έλληνας». Προκάλεσε όλους τους Τούρκους που λένε «είμαι Κύπριος» και όχι «είμαι Τούρκος»! Ο πρωταρχικός σου στόχος είναι η Κερύνεια! Ύστερα η Αμμόχωστος! Ύστερα η Μόρφου! Κρύψε καλά τα όπλα σου κάτω από την γη και θα έρθει οπωσδήποτε η μέρα τους!

Προχώρα και μη φοβάσαι! Εμπνεύσου από τον Αδόλφο Χίτλερ, ο οποίος είπε ότι «η γερμανική είναι η άρια φυλή»! Διάβασε το βιβλίο του «Ο Αγών μου», αν δεν το έχεις διαβάσει ακόμα! Η δύναμη που χρειάζεσαι υπάρχει στο πνεύμα του Γρίβα!

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top