GuidePedia

0

Δεν μπορεί να βρει τίποτε άλλο ο Ερντογάν στις προεκλογικές του ομιλίες, καθώς πρέπει να συγκαλύψει την προσπάθεια να μπαλώσει το κατσάδιασμα στις ΗΠΑ που τον οδήγησαν να τα μαζέψει σα βρεγμένη γάτα και να ανακοινώσει – η χώρα του – σε πρώτη φάση την καθυστέρηση παραλαβής των S-400 (τα ίδια έκανε και με τα κινέζικα HQ-9 όταν του «έτριξαν τα δόντια») και προσπαθεί να καλύψει το «κο-κο-κο» στρεφόμενος πάλι κατά της Ελλάδας.

Σε μια εντελώς άσχετη αναφορά, αφού χρησιμοποίησε την κατάσταση του οδικού δικτύου στην Ελλάδα για να πει ότι είναι χρεοκοπημένη και τελειωμένη, γκρίνιαξε για τη… χωματερή στην οποία πέταξαν οι οίκοι πιστοληπτικής αξιολόγησης τα τουρκικά ομόλογα για να [ει ότι τον αδικούν και υποσχέθηκε μετά τις εκλογές νέες επιτυχίες για την τουρκική οικονομία.

Για την Ελλάδα είπε: «Οι γείτονές μας στην Ελλάδα έχουν χρεοκοπήσει, είναι τελειωμένοι, ωστόσο έχει αναβαθμιστεί η πιστοληπτική τους ικανότητα. Αυτοί (σ.σ. εμείς είμαστε «αυτοί») έχουν βυθιστεί, έχουν καταρρεύσει και τους σώζετε αναβαθμίζοντας τους; Δείτε τους δρόμους και δείτε πώς είναι».

Που να δει πως θα γίνει η Τουρκία καθώς αρνείται να καταλάβει ότι το «θαύμα» του το πέτυχε με δανεικά, το οποίο δεν είναι κακό, όμως υπάρχουν προϋποθέσεις για να τα εξασφαλίσεις. Και θέλεις χρήματα διαρκώς για να εξυπηρετείς το χρέος, κάτι που έγινε πανάκριβο, διότι οι αγορές τον θεωρούν άχρηστο στα οικονομικά, ενώ ο ίδιος παριστάνει τον Νομπελίστα!

Οι Τούρκοι δεν έχουν καταλάβει ότι τους δουλεύει κανονικά για να επανεκλεγεί και μετά τις εκλογές το σφίξιμο του ζωναριού δεν θα έχει προηγούμενο. Φυσικά δεν θα φταίει ο ίδιος, αλλά οι κακοί ξένοι που συνωμοτούν εναντίον του.

Εμείς ρε Ταΐπ δεν φοβόμαστε ότι θα μας περιμένει μπάτσος κάτω από το σπίτι μας διότι τα χώσαμε στον Αλέξη ή τον Κούλη, αυτή είναι η διαφορά. Δεν είμαστε πλούσιοι, ούτε όμωςεσείς, μην παραμυθιάζεσαι, παρότι η Ελλάδα είναι πολύ μικρή σε μέγεθος. Άσε δε το κόμπλεξ που κουβαλάς διότι σε ποιοτικούς όρους βαρέθηκες να βλέπεις την πλάτη μας!

Δεν είμαστε όμως στην πλειοψηφία φανατικοί να ρέπουμε στον φασισμό, ενώ είμαστε πολυχρονεμένε μας, τουλάχιστον ελεύθεροι να μιλάμε,να μη γουστάρουμε τους καραγκιόζηδες που μιλάνε συνεχώς στο μπαλκόνια, στα πρόβατα από κάτω. Τα έχουμε ζήσει. Κι αυτό δεν αγοράζεται αυτό με όλα τα πλούτη του κόσμου ισλαμοφασιστάκι. Άντε να σου αφιερώσουμε κι ένα τραγουδάκι. Μωραίνει Αλλάχ…

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top