GuidePedia

0


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σαν ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Τουρκίας και λάτρης των… δημοκρατικών επιτευγμάτων του Ερντογάν, (!!!), έχει εξελιχτεί ο Έλληνας επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κι Αβραμόπουλος και αυτό το εκτιμούν ανάλογα οι «φίλοι» και «σύμμαχοι» γείτονες μας.



Σε μια βαρυσήμαντη και μακρά συνέντευξη του στην τουρκική εφημερίδα Hürriyet, ο Έλληνας επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και μάλιστα σε μια περίοδο που οι σχέσεις Τουρκίας Ευρωπαϊκής Ένωσες περνούν μεγάλη κρίση εξ’ αιτίας της τουρκικής αδιαλλαξίας, ενώ η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο χτυπάει κόκκινο, εκφράζει την μεγάλη του αγάπη για την Τουρκία, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως η Τουρκία είναι για την Ευρωπαϊκή Ένωση κρίσιμος συνεργάτης και συνεταίρος. Μάλιστα!!!

Είναι πράγματι εντυπωσιακή η παρέμβαση του Έλληνα επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους προσφυγές, κ Δημήτρη Αβραμόπουλου, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης Τουρκίας καθώς ο Ερντογάν έχει… «σαλτάρει» και καταγγέλλει συνεχώς τις ευρωπαϊκές χώρες ότι στηρίζουν τους τρομοκράτες, βλέπε Κούρδους, ενώ δίνουν άσυλο στους Τούρκους πραξικοπηματίες οπαδούς του Γκιουλέν, καθώς ο Επίτροπος δίνει δίκαιο στην Τουρκία για τις διαμαρτυρίες της και υποδεικνύει την μεγάλη σημασία που έχει η χώρα αυτή για την Ευρώπη.

Φυσικά ούτε λόγος για τις συνεχώς πολλαπλασιαζόμενες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, για τους χιλιάδες φυλακισμένους στην Τουρκία και την φίμωση των ΜΜΕ μετά το αποτυχόν πραξικόπημα ενώ οι συλλήψεις συνεχίζονται καθημερινά, για τις μειονότητες που κυριολεκτικά σφαγιάζονται από τον υπερφίαλο Ερντογάν και για το εμπόριο προσφύγων από το οποίο η τουρκική μαφία και το τουρκικό κράτος κερδίζει εκατομμύρια.

Αντιθέτως εξυμνεί τον Ερντογάν που κατάφερε η δημοκρατία να νικήσει τους πραξικοπηματίες και ότι η χωρά αυτή είναι… δημοκρατική, (έ ρε πλάκα!), με όλες τις δημοκρατικές ελευθερίες ενός δημοκρατικού καθεστώτος. Mashallah Mashallah!!!

Νάναι καλά λοιπόν και από την Άγκυρα με… πολύ πολύ αγάπη!

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top