GuidePedia

0

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Θα καταστρέψουμε τους εχθρούς μας όπως κάναμε με τους Έλληνες το 1922 δήλωσε χθές 30 Αυγούστου 2017 στους εορτασμούς για την νίκη των Τούρκων εναντίων των Ελλήνων.

Διαβάστε τις δήλωσεις από την Hurriet:
Η Τουρκία θα διατηρήσει την αποφασιστικότητά της να νικήσει όλες τις ‘απειλές, επιθέσεις και προσπάθειες να υπονομεύσουν την οικονομική και πολιτική ανεξαρτησία της’, όπως έκανε πριν από 95 χρόνια στον πόλεμο της Ανεξαρτησίας εναντίων των Ελλήνων, δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο μήνυμά του στην «Ημέρα Νίκης» εναντίων των Ελλήνων στις 30 Αυγούστου.

Η ημέρας της νίκης σηματοδοτεί την τουρκική νίκη ενάντια στις ελληνικές δυνάμεις στη μάχη του Dumlupınar, την τελική μάχη του πολέμου της τουρκικής ανεξαρτησίας το 1922.

Και συνεχίζει:
‘Η αδιάκοπη μάχη που διεξάγουμε ενάντια σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως ο [Fethullahist Terrorist Organization] FETÖ, [Το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και το Λίβανο] Ο DAESH, το [PKK του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος] και το PYD [Συριακό Κουρδικό Δημοκρατικό Κόμμα] είναι το σαφέστερο παράδειγμα της αποφασιστικότητάς μας, χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς σχετικά με το δίκαιο, τη δικαιοσύνη Και την δημοκρατία.

Με τον αγώνα της, η Τουρκία προστατεύει όχι μόνο τους πολίτες της αλλά και συμβάλλει στην παγκόσμια ασφάλεια. Η Τουρκία θα συνεχίσει να εξαλείφει τις απειλές κατά της ύπαρξής της στη ρίζα τους ‘, δήλωσε ο Ερντογάν.

‘Η νίκη στις 30 Αυγούστου 1922 εναντίων των Ελλήνων είναι η διακήρυξη της θέλησης του έθνους μας σε ολόκληρο τον κόσμο να ζει ανεξάρτητα στην πατρίδα του, την οποία θεωρεί πιο πολύτιμη από τη δική του ζωή. Έχοντας διαμορφώσει την ιστορία με τις πολιτικές και κοινωνικές της συνέπειες, αυτή η νίκη έγινε πηγή έμπνευσης και ελπίδας για πολλά καταπιεσμένα έθνη που πολεμούσαν έναν πόλεμο ανεξαρτησίας ενάντια στους ιμπεριαλιστές ‘.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top