GuidePedia

0

Να ρίξει τους Έλληνες στη θάλασσα αν αυτοί το επιλέξουν απειλεί ο ανεκδιήγητος «Γκρίζος Λύκος», επικεφαλής του εθνικιστικού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, καθώς αυτό ήταν ουσιαστικά το περιεχόμενο ομιλίας του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας, στην οποία αποκάλεσε «τουρκική» την Κύπρο και μας απείλησε με… μπάνιο στο Αιγαίο από τον φοβερό και τρομερό, όπως άλλωστε φαίνεται από τις επιδόσεις του στη Βόρεια Συρία, τουρκικό Στρατό.

Καταλόγισε ευθύνες στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίνο Αναστασιάδη, για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό. Βέβαια, το πώς ταιριάζει το να δηλώνει πως η Κύπρος είναι τουρκική από τη μία και από την άλλη να ενδιαφέρεται για τις συνομιλίες επίλυσης του Κυπριακού, αυτό είναι άλλο θέμα, κι εμείς που πιστεύουμε ότι λύση για τέτοια υποκείμενα είναι η παράδοση της νήσου στην Τουρκία… μάλλον δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.

Ζήτησε να μπει τέρμα στην «κατοχή» των νήσων του ανατολικού Αιγαίου από την Ελλάδα. Κι εμείς ακόμα πιστεύουμε ότι μπορούμε να χαριεντιζόμαστε και να συζητούμε με τέτοιους ανθρώπους που υπενθυμίζουν τις αγριότητες του τουρκικού Στρατού το 1921-22 και μας απειλούν με «επανάληψη της Ιστορίας», ας συνεχίσουμε.

Και μάλιστα, ανέφερε ότι αποθρασύνεται ο ελληνικός λαός επειδή δεν προχωρά στην εθελουσία παράδοση όσων ο «κύριος» αυτός θεωρεί ότι του ανήκουν. Να το χαίρεται τον νέο του εταίρο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Και μόνο η συμμαχία του με τον Μπαχτσελί θα αρκούσε για να αρνηθεί η ελληνική πλευρά να συνεχίσει την οποιαδήποτε επαφή με το φασιστικό μόρφωμα που τον καταδίκασε η γεωγραφία να συμβιώνει.πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top