GuidePedia

0

Στόχος των Αλβανών και Γερμανών είναι να εκμηδενίσουν την Ελληνική παρουσία στην βόρειο Ήπειρο είτε με πολιτικά μέσα είτε ακόμα και με τρομοκρατία την οποία θα αναλάβουν οι τζιχαντιστές που βρίσκουν καταφύγιο τόσο σε Αλβανία όσο και σε Σκόπια. 

Ο αγωγός ΤΑΡ είναι ένα έργο γερμανικής έμπνευσης με το οποίο η χώρα του Άουσβιτς και των φούρνων για ανθρώπους φιλοδοξεί να ανεξαρτοποιηθεί από το ρωσικό αέριο του δύστροπου κ.Πούτιν.

Ο ΤΑΡ όπως φαίνεται και στην εικόνα θα διατρέχει όλη την βόρειο Ελλάδα αλλά και την βόρειο Ήπειρο.

Γιατί όμως η Ελληνική πολιτική ηγεσία βιάζεται να επιδείξει υπακοή στην Τουρκία και να διατυμπανίσει την αναγκαιότητα συνεργασίας για την κατασκευή του ΤΑΡ, από τον οποίο η Ελλάδα δεν θα ωφεληθεί σχεδόν καθόλου ή δυσανάλογα λίγο σε σχέση με τα κέρδη που αποφέρει ο αγωγός σε Τουρκία και Γερμανία;

Ο ΤΑΡ θα αποτελεί τον αγωγό στον οποίο θα συγκλίνουν οι υπό σχεδίαση αγωγοί α.Κατάρ-Τουρκίας-Συρίας β.Ιράκ -Συρίας-Τουρκίας και γ. Αζερμπαιτζάν-Γεωργίας-Τουρκίας.

Οι παραπάνω αγωγοί αποτελούν μέρος του περίφημου Νότιου Ενεργειακού Διαδρόμου.

Όπως παρατηρήσατε η Συρία αποτελεί χώρα την οποία πρέπει να διασχίσουν οι δύο στους τρεις αγωγούς. Ο πρ. Άσαντ το 2009 αρνήθηκε την σύμπραξη και το 2011 ξέσπασε πόλεμος στην Συρία με την χρηματοδότηση του Κατάρ.

Οι παραπάνω αγωγοί στο σύνολο τους έχουν ακυρωθεί από τις διπλωματικές και στρατιωτικές ενέργειες της Ρωσίας, πλην όμως οι λουκανικοφάγοι απόγονοι των SS και του Χίτλερ επιμένουν στο σχέδιο εφόσον δεν έχουν άλλη επιλογή.

Οι αγωγοί έχουν το πλεονέκτημα ότι μεταφέρουν αέριο πιο οικονομικά και γρήγορα από τα πλωτά μέσα αλλά έχουν το μειονέκτημα ότι είναι στατικοί και απροστάτευτοι στόχοι.Συνεπώς για να περάσει ένας αγωγός από μια χώρα αυτή η χώρα πρέπει να έχει τα εχέγγυα προστασίας του και να ελέγχεται απόλυτα.

Η Γερμανία ελέγχει απόλυτα την Ελλάδα αλλά και την Αλβανία από της οποίας το έδαφος θα περάσει ο ΤΑΡ, δηλαδή από την Βόρεια Ήπειρο.

Την Αλβανία η Γερμανία την ελέγχει με τρόπο που δεν έχει σχέση με την οικονομική κατοχή στην Ελλάδα.

Η Γερμανία από παρίας της Ευρώπης τα τελευταία τρία χρόνια έχει γίνει ο ιδανικός υποψήφιος για ένταξη στην Ε.Ε. ή καλύτερα από την στιγμή που η Γερμανία θεώρησε ότι ο ΤΑΡ είναι μονόδρομος για την απεξάρτηση της από την Ρωσία.

Η Αλβανία έχει λάβει δάνεια από το ΔΝΤ ύψους 300 εκ δολαρίων, ποσό το οποίο αναλογικά με το ΑΕΠ της θα μπορούσε να την θέσει σε ''μνημόνιο''Ομως το ΔΝΤ δήλωσε το 2013 ότι η Αλβανία ΔΕΝ χρειάζεται μνημόνια και έκτακτα μέτρα και ότι η οικονομία της έχει υγιείς βάσεις !!!! Την ίδια εποχή η Ελλάδα εξαϋλώνονταν οικονομικά και κοινωνικά.

Η Αλβανία έχει λάβει επίσης την διπλωματική τεχνογνωσία από ΗΠΑ και Γερμανία για να αμφισβητήσει τα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο βόρειο Ιόνιο όπου βρίσκονται εξακριβωμένα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Η Αλβανία σε αντάλλαγμα έχει επιτρέψει να παρεισφρήσουν στον κοινωνικό ιστό αλλά και στην πολιτική ζωή όπως και στον κρατικό μηχανισμό τζιχαντιστές του Κατάρ οι οποίοι σε λίγο θα διοικούν την χώρα και μάλιστα ίσως όχι αναγκαστικά από τα παρασκήνια.

Οι κλιμακούμενες επιθέσεις εναντίον των βορειοηπειρωτών και των εκκλησιών τους είναι μόνο η αρχή.

Ο ΤΑΡ θα διασχίζει τις βόρειες επαρχίες της βόρειου Ηπείρου.Όπως είπαμε παραπάνω οι αγωγοί πρέπει να διέρχονται από εδάφη τα οποία είναι πλήρως και απολύτως ελεγχόμενα από τους εκμεταλλευτές και ιδιοκτήτες τους.Η Βόρεια Ήπειρος με την πλειοψηφία των Ελλήνων κατοίκων της αποτελεί αγκάθι την σταθερότητα της περιοχής ή τουλάχιστον έτσι θεωρεί η Γερμανία η οποία δεν θέλει πχ να βρεθεί στο μέλλον μπροστά σε ένα αυτονομιστικό κίνημα και να κινδυνεύσει ο ΤΑΡ από ταραχές.

Στόχος των Αλβανών και Γερμανών είναι να εκμηδενίσουν την Ελληνική παρουσία στην βόρειο Ήπειρο είτε με πολιτικά μέσα είτε ακόμα και με τρομοκρατία την οποία θα αναλάβουν οι τζιχαντιστές που βρίσκουν καταφύγιο τόσο σε Αλβανία όσο και σε Σκόπια.

Σε δεύτερο χρόνο και μετά την κατασκευή του ΤΑΡ -όποτε και εάν γίνει- η Γερμανία θα προβεί στον διαμελισμό της Ελλάδας με όχημα τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες.Οι ΕΟΖ θα είναι περιοχές στις οποίες θα περιλαμβάνονται ολόκληρα γεωγραφικά διαμερίσματα όπως ο Νομός Θεσσαλονίκης και Ημαθίας, στις οποίες Τούρκοι επενδυτές με καταριανά κεφάλαιά θα συστήσουν βιοτεχνίες και βιομηχανικές μονάδες αλλά και θα εξαγοράσουν μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις.Οι επενδυτές αυτοί θα απολαμβάνουν ειδικό προνομιακό καθεστώς στην φορολόγηση, στις εργασιακές σχέσεις και συμβάσεις και θα απασχολούν τα εκατομμύρια μουσουλμάνων μεταναστών .Όποιος Έλληνας θα θελήσει να εργασθεί εκεί θα πρέπει να μάθει τουρκικά και να αποποιηθεί της θρησκείας του, τουλάχιστον εάν θέλει να διατηρήσει την θέση στην εργασία.

Τα Σκόπια και η Αλβανία θα αποτελούν τον εγγυητή της ασφάλειας των ΕΟΖ κυρίως με παρασκηνιακό τρόπο που θα αφορά στην άσκηση πίεσης με τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ελλάδα εάν η κυβέρνηση δεν ακολουθεί το πρόγραμμα καντονοποίησης.

Επίσης τα Σκόπια και Αλβανία θα αποτελέσουν τον χώρο στον οποίο θα καταλήγουν τα ναρκωτικά από το Αφγανιστάν και από εκεί θα διατίθενται στην Ευρώπη, θα αποτελέσουν τις χώρες όπου θα γίνεται το ξέπλυμα των ναρκοκεφαλαίων τα οποία θα επιστρέφουν πίσω στους τζιχαντιστες του Ισλαμικού Κράτους αλλά και στην ενίσχυση των μουσουλμανικών πληθυσμών στα Βαλκάνια προκειμένου να τους προεσλκύσουν στην παγίδα του ισλαμισμού.

Σε περίπτωση που τα ανωτέρω σχέδια καθυστερήσουν τότε θα επιταχυνθούν με επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα. Η επίθεση αυτή θα έχει την μορφή θερμού επεισοδίου με παράλληλο ναυτικό αποκλεισμό ενός νησιού και τρομοκρατικά χτυπήματα σε κρατικές υποδομές στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα από τους τζιχαντιστές της Αλβανίας και Σκοπίων.

Απώτερος στόχος είναι ο διαμελισμός της Ελλάδας και η προσάρτηση της βόρειας Ελλάδας σε μια συνομοσπονδία με Αλβανία-Σκόπια-Βουλγαρία αλλά και της Δυτικής Τουρκίας.

Σε πρώτη φάση θα δούμε τους 'Ελληνες της Βόρειας Ηπείρου να δέχονται πιέσεις,πρώτα με προσπάθεια εκμαυλισμού και δωροδοκίας , σε δεύτερο χρόνο με πολιτικά μέσα όπως η προσπάθεια ενοποίησης -ομογενοποίησης δήμων με Ελληνικό πληθυσμό με όμορους προκειμένου να χαθεί η εκλογική δύναμη των Ελλήνων, σε τρίτο χρόνο με την εφαρμογή νόμων εναντίων των βοεριοηοειρωτών και των περιουσιών τους και τέλος εάν όλα τα παραπάνω αποτύχουν με δολοφονίες ηγετικών στελεχών της ελληνικής κοινότητας αλλά και απλών πολιτών.

πηγή 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top