GuidePedia

0

Ο Στρατηγός Flynn έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Πούτιν, και αρκεί να γκουγκλάρετε “Flynn-Putin” για να το διαπιστώσετε. Οι Democrats στις ΗΠΑ τον κατηγορούν ως άνθρωπο των Ρώσων, και οι Ρώσοι πανηγυρίζουν την τοποθέτηση του στο πόστο του αρχηγού εθνικής ασφαλείας, όπως θα διαβάσετε στην κρατική RT (Russia Today), η οποία γράφει ότι ο Flynn που αγαπάει την Ρωσία στην θέση του υπευθύνου ασφαλείας των ΗΠΑ. Βλέπε RT “Trump offers ‘Russia-loving’ Michael Flynn national security adviser post”, Νοέμβριος 2016.

Και ενώ η κρατική Ρωσική RT πλέκει το εγκώμιο του Flynn, ο οποίος είναι πολύ εχθρικός προς το Ισλάμ, όπως γράφει το άρθρο, οι Ιρανικές και Καταριανές εφημερίδες που λειτουργούν στην Ελλάδα τον παρουσιάζουν ως Τούρκο πράκτορα.

Παραθέτω τα άρθρα μερικών Ιρανικών και Καταριανών εφημερίδων που λειτουργούν στην Ελλάδα, για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Αξίζει να τα διαβάσετε.

Διαβάστε το άρθρο από Τα Νέα με τίτλο “Λομπίστα των Τούρκων διορίζει ο Τραμπ ως σύμβουλο εθνικής ασφάλειας”, Νοέμβριος 2016.

Διαβάστε το άρθρο από το site του Μιχάλη Ιγνατίου με τίτλο “Ο Μάικλ Φλιν, σύμβουλος του Τραμπ, συναντήθηκε κρυφά με πράκτορες του Ερντογάν”, Νοέμβριος 2016.

Διαβάστε το άρθρο από το site του Defence Point με τίτλο “Δείγμα πρώτο χείριστο, σύμβουλοι Τραμπ «γλύφουν» Ερντογάν”, Νοέμβριος 2016.

Διαβάστε το άρθρο από το Pronews, πρώνη Defence Net, με τίτλο “Δεύτερο σοκ Ν.Τραμπ προς Α.Τσίπρα - Νέος σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας ΗΠΑ: «Να δούμε τον κόσμο από την οπτική της Τουρκίας»!”,Νοέμβριος 2016.

Διαβάστε το άρθρο από το Ιρανικό χρυσαυγίτικο Πενταπόσταγμα “Βίντεο-Ντοκουμέντο: Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ν.Τραμπ, Μάικλ Φλιν, συναντήθηκε με Τούρκους πράκτορες! Τουρκία: «Τον επιμορφώσαμε» – Κοιμάται ακόμα η κυβέρνηση;”, Νοέμβριος 2016.

Διαβάστε το άρθρο από το αριστερό LIFO με τίτλο “Ως έμμισθος υπάλληλος φιλοτουρκικού λόμπι φέρεται ο νέος σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Τραμπ”, Νοέμβριος 2016.

 Αξίζει να διαβάσετε και το άρθρο από το κρατικό Ρωσικό RT που πλέκει το εγκώμιο του Flynn.

Έχω εξηγήσει γιατί ο Flynn έκανε την επικοινωνιακή κωλοτούμπα. Βλέπε “Ο Στρατηγός Flynn και ο Μύθος του Δήθεν Φιλοτουρκικού Επιτελείου του Ντόναλντ Τραμπ”.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top