GuidePedia

0

Νέοι Ρώσοι στρατιώτες εντοπίστηκαν στην Βόρεια Λατάκια!!!

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής απο το Συριακό μέτωπο,που μπορούν να χαρακτηριστούν ως αξιόπιστες,απο την στιγμή που επιβεβαιώνονται απο πολυάριθμους Σύριους ανταποκριτές και στρατιώτες,κάνουν λόγο για μεταφορά απο την Ρωσία στην αεροπορική βάση του Kuwieres,ανατολικά του Χαλεπίου,ρωσικών αντιαεροπορικών-αντιπυραυλικών συστημάτων s-300,Buk και Pantzir,τα οποία και έλαβαν αμέσως θέση μάχης!!!

Παράλληλα,εμφανίστηκαν νέες φωτογραφίες απο Ρώσους στρατιώτες στην Βόρεια Λατάκια[βλ.φώτο],πάνω σε τροχοφόρο,τεθωρακισμένο όχημα μάχης.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν,πως η μάχη στην Συρία,φτάνει στην κορύφωση της,απο δω και πέρα όλα πλέον τα σενάρια είναι ανοιχτά,ακόμη και αυτό της γενικευμένης Ρωσοτουρικής σύρραξης.

Οι κινήσεις της Μόσχας τις τελευταίες μέρες,ειδικά μετά την απελευθέρωση της ΣΑΛΜΑ ,την μεταφορά νέων συστοιχιών s-300,την πύκνωση στις εμφανίσεις ρωσικών ειδικών δυνάμεων στην Βόρεια Λατάκια,δείχνουν πως αναμένουν Τουρκική επιθετική ενέργεια,μεγάλης κλίμακας και γιαυτό ετοιμάζονται.

Οι επόμενες μέρες,είναι εξαιρετικά κρίσιμες και αυτός είναι και ο βασικός λόγος,που κανένας Ρώσος ανώτατος αξιοματούχος,δεν ταξιδεύει εκτός Ρωσικής Ομοσπονδίας!!!
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top