GuidePedia

0

Τον Ιανουάριο του 2015 έγινε από Τζιχαντιστές στο Παρίσι μία ερασιτεχνική τρομοκρατική επίθεση εναντίον του κομμουνιστικού Γαλλικού περιοδικού Charlie Hebdo. Στην επίθεση αυτή σκοτώθηκαν 11 Γάλλοι κομμουνιστές που εργάζονταν στο Charlie. Η αιτία ήταν ότι το περιοδικό διακωμωδούσε τον Αλλάχ. Μερικούς μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του 2015, έγινε μία επαγγελματική τρομοκρατική επίθεση από Τζιχαντιστές στο Παρίσι, και σκοτώθηκαν 129 Γάλλοι, των οποίων την ιδεολογική ταυτότητα δεν γνωρίζουμε. Η επίθεση του Ιανουαρίου αποδίδεται σε συμπαθούντες του Ισλαμικού Κράτους, που όμως δεν θεωρείται ότι δεν σχεδιάστηκε από την ηγεσία του ISIS, ενώ η επίθεση του Νοεμβρίου θεωρείται ότι σχεδιάστηκε από το ίδιο το Ισλαμικό Κράτος.

Συγκρίνετε ρε παιδιά την αντίδραση της αριστερής θολοκουλτούρας των ΜΜΕ στην μία περίπτωση και στην άλλη. Θυμάστε τι έγινε με το Charlie Hebdo και τους 11 νεκρούς Γάλλους κομμουνιστές? Όλη μέρα ακούγαμε από την αριστερή θολοκουλτούρα των Ελληνικών ΜΜΕ “Je suis Charlie” και “Je suis Charlie”. Δείτε τι έγινε τώρα με τους 129 Γάλλους νεκρούς, οι οποίοι είναι απροσδιόριστης ιδεολογικής ταυτότητας. Τι λέει η αριστερή θολοκουλτούρα τώρα? Λένε ότι οι Γάλλοι είναι αποικιοκράτες, ότι οι Τζιχαντιστές υπερασπίζονται την ανθρώπινη ελευθερία και αξιοπρέπεια κτλ. Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Κώστας Ζουράρης, που ήταν χρόνια μέλος του ΚΚΕ, αποκάλεσε ευθέως και δημοσίως τους Τζιχαντιστές ήρωες. Βλέπε
https://www.youtube.com/watch?v=Nbm7VediG14

Να προσθέσω επίσης ότι τον Ιανουάριο του 2015, η επί΄θεση στο Charlie Hebdo, δεν μπορούσε να συνδεθεί στενά με τις προβληματικές σχέσεις Γαλλίας-Τουρκίας, γιατί ήταν η περίοδος που οι Γάλλοι κυνηγούσαν τους Τζιχαντιστές στο Μάλι της Βόρειας Αφρικής. Βλέπε το άρθρο του πρακτορείου Reuters με τίτλο “In Mali's desert French troops hunt al Qaeda well by well”, του Νοεμβρίου 2014. Ενώ τον Νοέμβριο του 2015 οι Γάλλοι βομβάρδιζαν εγκαταστάσεις πετρελαίου του ISIS στα σύνορα Ιράκ-Συρίας. Βλέπε το άρθρο του Yahoo με τίτλο “French strike hits IS oil facility in Syria”, του Νοεμβρίου 2015.

Οι βομβαρδισμοί στις εγκαταστάσεις πετρελαίου του ISIS αφορούν άμεσα την Τουρκία, γιατί ένα μέρος αυτού του πετρελαίου φτάνει λαθραία στην Τουρκία.. Αυτές οι επιθέσεις των Γάλλων αφορούν την Τουρκία πολύ πιο άμεσα από τις επιθέσεις των Γάλλων εναντίον των Τζιχαντιστών στη Βόρεια Αφρική. Τα πάντα συνδέονται βέβαια, αλλά οι χώρες που χρηματοδοτούν ομάδες Ισλαμιστών είναι πολλές, και κάθε μία έχει τα δικά της συμφέροντα, και σίγουρα την Τουρκία την ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η Συρία και το Ιράκ από την Βόρεια Αφρική. Βλέπε “Οι Πετρελαιοπηγές του Ισλαμικού Κράτους”.
http://iakovosal.blogspot.gr/2015/10/isis_19.html

Όποιος δεν βλέπει την διαφορετική αντίδραση της θολοκουλτούρας των Ελληνικών ΜΜΕ απέναντι στις δύο επιθέσεις στο Παρίσι μάλλον εθελοτυφλεί. Να προσθέσω επίσης των παρακάτω χάρτη από το άρθρο του CNN, με τίτλο “Refugee crisis: Why aren't Gulf states taking them in?”, του Σεπτεμβρίου 2015.




http://edition.cnn.com/2015/09/08/world/gulf-states-syrian-refugee-crisis/

Το άρθρο αναφέρει ότι οι πλούσιες Αραβικές χώρες του Περσικού Κόλπου πχ Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κλπ, δεν δέχονται να πάρουν ούτε έναν Σύριο μετανάστη. Βλέπετε ότι η Αίγυπτος έχει πάρει 130 χιλιάδες, ενώ μόνο για το 2015 ο Τσίπρας με τον Ερντογάν έφεραν στην Ελλάδα πάνω από 670 χιλιάδες μετανάστες, δημιουργώντας έναν δυνάμει Μουσουλμανικό στρατό στο εσωτερικό της Ελλάδας, αφού μέσα σε αυτούς υπάρχουν και πάρα πολύ επαγγελματίες που αν χρειαστεί θα εμφανιστούν και θα οδηγήσουν τους υπόλοιπους σε αντάρτικο πόλης. Και μιλάμε για 670 χιλιάδες μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Ο αριθμός θα ανέβει κι άλλο. Βλέπε τον παρακάτω χάρτη από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, που ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ο χάρτης εμφανίζει τον αριθμό των μεταναστών στις 17/11/2015.



http://data.unhcr.org/mediterranean/regional.php

Οι Άραβες του Κόλπου, όταν τους κατηγορούν επειδή δεν δέχονται μετανάστες,, απαντούν ότι δεν παίρνουν μετανάστες αλλά έχουν δώσει πάρα πολλά χρήματα για να τους βοηθήσουν. Δεν τους παίρνουν δηλαδή αυτοί αλλά μοιράζουν χρήμα στα σαπάκια της Ευρωπαϊκής αριστεράς για να τους προωθούν στην Ευρώπη, και πιο συγκεκριμένα στην Γερμανία, ώστε να μπορούν κάποια στιγμή να απειλήσουν τα Γερμανο-Ρωσικά δίκτυα που φτάνουν στην Ευρώπη μέσω Βαλτικής, αλλά και τα Αφρικανο-Γαλλικά δίκτυα που θα μεταφέρουν το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της Αφρικής στην Ευρώπη πχ Trans-Saharan (Νιγηρία-Νίγηρας-Αλγερία-Ισπανία-Γαλλία). Αλλά και για να μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον στρατό αν οι δυτικοί βομβαρδίσουν τους Τζιχαντιστές τους στην Αφρική και την Ασία. Όπως ακριβώς έγινε με τους Γάλλους και τα χτυπήματα στις εγκαταστάσεις πετρελαίου του ISIS. Βοηθούν δηλαδή τα αριστερά κόμματα τους Ισλαμιστές να φτιάξουν στρατούς στο εσωτερικό της Ευρώπης. Με το αζημίωτο βέβαια.

Έχετε ακούσει την θολοκουλτούρα των ΜΜΕ, που σας δείχνε συνέχεια τα νεκρά μωρά, να ασκεί κριτική στο Κατάρ, ή να ζητάει έστω να γίνει κάποια διαμαρτυρία στην πρεσβεία του Κατάρ, προκειμένου να τους πιέσουμε να ανοίξουν τα σύνορα τους και αυτοί? Και την ίδια στιγμή, το Al Jazeera, το κρατικό δίκτυο του Κατάρ, κατηγορεί την Ευρώπη για αναλγησία και απανθρωπιά στο θέμα των μεταναστών. Και το Κατάρ δεν έχει πάρει ούτε μισό μετανάστη από την Συρία. Μιλάμε ότι μας κάνουν πλάκα. Σπάνε πλάκα μαζί μας. Αυτό είναι. Σπάνε πλάκα μαζί μας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top