GuidePedia

0

 Του Vladislav Perunović
Με αφορμή την πολιτική κρίση στη χώρα, ο Ολλανδός πολιτικός Johannes Cornelis Van Baalen, έδωσε το παρών στη σημερινή επίσκεψη στα Σκόπια, όπου συναντήθηκε με μερικούς από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της περιοχής…
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παρουσιάζεται στο βίντεο, φαίνεται ότι αυτός είναι ένας «Μακεδονόφιλος», κάποιος που πιστεύει στην γρήγορη ευρω-Ενσωμάτωση της «Μακεδονίας».
Μετά τη συνάντηση με αρκετούς βασικούς ηγέτες, έδωσε μια συνέντευξη τύπου, κατά την οποία χρησιμοποίησε υποτιμητικά σχόλια για την Ελλάδα. Στο απόσπασμα, ο Van Baalen απεικονίζει την Ελλάδα, κατ ‘ουσίαν, ως ένα αποτυχημένο κράτος.

Μέχρι σήμερα αδημοσίευτη συνέντευξη από τον Ολλανδό ευρωβουλευτή Johannes «Hans» Cornelis Van Baalen, από 05-VIII-2015, καταγράφηκε στα Σκόπια. Αν «μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις», αυτό το βίντεο αποκαλύπτει «αρκετά ανθελληνικές δηλώσεις στη σειρά». Κανένα περαιτέρω σχόλιο.

Κατηγορώ επίσης την Ελλάδα για το γεγονός ότι μπλοκάρει το ζήτημα του ονόματος, κάτι που δεν θα έπρεπε να είχε κάνει, θέλω να πω, είστε Μακεδόνες, μιλάτε Μακεδονικά, ζείτε στη Μακεδονία. Έτσι, γιατί δημιουργείτε πρόβλημα με την ονομασία; Αυτό είναι για το οποίο κατηγορώ την Ελλάδα και ελπίζω να αλλάξει.






πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top