GuidePedia

0

Το σύστημα που εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό και έδωσε τα πάντα στους δανειστές τη χώρα, ζορίζεται που η εθνική και λαϊκή κυβέρνηση Τσίπρα διαπραγματεύεται με εθνική υπερηφιάνια τα δίκαια του λαού μας.
Η κόρη του αποστάτη, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η οποία τους προηγούμενους μήνες τρομοκρατούσε τον ελληνικό λαό ξεπέρασε κάθε όριο.
Η Ντόρα Μπακογιάννη ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ και υποκινώντας τη ΒΙΑ, σε μια κρίσιμη περίοδο, προκρίνει κατάληψη στο Μέγαρο Μαξίμου λέγοντας το εξής «Μπορούμε να κάνουμε και το άλλο. Να μαζευτούμε όλοι μαζί να κάνουμε μια διαδήλωση να μπούμε μέσα στο Μαξίμου. Αλλά είναι ένα ενδεχόμενο που ακόμα δεν το βάζουμε πάνω στο τραπέζι».
Χαρείτε τη δημοκρατική τους αντίληψη. Χαρείτε την δημοκρατική αντίληψη της οικογένειας που ευθύνεται για τα μεγαλύτερα δεινά της πατρίδας μας, της οικογένειας που επί δεκαετίες πληρώνει ο ελληνικός λαός για να ζητούν, τα μέλη της, απολύσεις.
Ο ελληνικός λαός θα στείλει την Μπακογιάννη και τους λοιπους ξενόδουλους εκεί που τους αρμόζει, στον υπόνομο της ιστοριας. Τις επόμενες ημέρες θα αποκαλύψουμε τον ΒΡΩΜΙΚΟ ρόλο των δουλικών των δανειστών.
Προς το παρόν δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με τις απαράδεκτες, αντιδημοκρατικές δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη


πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top