GuidePedia

0

Άφησαν να σφαγιαστούν όσο περισσότεροι ελληνοχριστιανοί και άλλοι «άπιστοι» (και σφαγιάζονται κι άλλοι), η απελπισία διογκώνεται και έτσι η κοινή γνώμη θα αποδεχθεί αναγκαστικά την παρέμβαση των παγκοσμιοποιητών στην περιοχή με σκοπό να κηρυχθεί από εκεί η παγκόσμια «ειρήνη», δηλαδή χούντα χωρίς αντίπαλο δέος.

Πάντα λογαριάζουν όμως χωρίς την Ρωσία… Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού κράτους κατέλαβαν από τον συριακό στρατό το τελευταίο μεθοριακό φυλάκιο προς το Ιράκ, εδραιώνοντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία τους σε μια τεράστια περιοχή της Συρίας και του Ιράκ μετά και την κατάκτηση της Παλμύρας, στην οποία ύψωσαν την σημαία τους. Πέραν τούτου οι ισλαμιστές χτύπησαν για πρώτη φορά και στην Σαουδική Αραβία με επίθεση αυτοκτονίας εναντίον ενός σιιτικού τεμένους.

Σύμφωνα με το σαουδαραβικό υπουργείο Υγείας, από την επίθεση αυτή σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι. Μετά την επίθεση αυτή το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει ότι το ΙΚ «πρέπει να νικηθεί». Πιο κοντά από κάθε άλλη φορά η επέμβαση του ΝΑΤΟ, του στρατού δηλαδή των παγκοσμιοποιητών της Δύσης, στην Μέση Ανατολή με αφορμή τους ισλαμιστές.

 Η παγκόσμια κοινή γνώμη θα αποδεχθεί λογικά την παρέμβαση, καθώς λίγοι γνωρίζουν ότι τα ηγετικά στελέχη των ισλαμιστών καθοδηγούνται επιμελώς από τις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης με πρωτοστάτη την CIA.

 Εξελίξεων συνέχεια!
Οι πολίτες πρέπει να πεισθούν πως η στρατιωτική επέμβαση γίνεται για καλό και άρα θα παρουσιαστεί ως αναγκαίο κακό. Όλα τα σχέδια άλλωστε, που στρέφονται κατά της ανθρώπινης ελευθερίας, παρουσιάζονται ως αναγκαίο κακό, καθότι δεν αποτελούν λύσεις δουλεμένες για το καλό αλλά πονηρά εκπονημένες με τελικό σκοπό την σκλαβιά των ανθρώπων απανταχού.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top