GuidePedia

0

83 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ!
ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009 ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΡΟΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ 3 ΔΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ!

ΕΞΟΦΛΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΠΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.

Με εντολή του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου η άξια Ελληνίδα αποκάλυψε το τεράστιο σκάνδαλο της συμμορίας Σημίτη, που παρέδωσε την χώρα στους Γερμανούς, γεμίζοντας συγχρόνως τους οφσορ λογαριασμούς της μίζας. Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, η τραγωδία δεν σταματά εκεί. Η συμμορία του μνημονίου που ξέπλυνε τα σκάνδαλα Σημίτη, φρόντισε να πληρώσει 20 δις Ευρώ στους εμπόρους όπλων, με αρχιτέκτονα τον Βενιζέλο, τον Παπακωνσταντίνου και τον Στουρνάρα (όλως τυχαίως μέλη της συμμορίας Σημίτη) την πενταετία του μνημονίου! Για υποβρύχια που δεν είχαμε παραλάβει, ελικόπτερα που δεν είχαμε παραλάβει κλπ κλπ.
Σε όλα αυτά βεβαίως δεν συμπεριλαμβάνονται τα επαίσχυντα swaps που υπέγραφε νύχτα ο Σημίτης με την Deutsche Bank για να εξοφληθούν οι γερμανικοί κολοσοί.
Πράγμα που δεν έκανε ο Καραμανλής, όταν η Μέρκελ του «πρότεινε» να αγοράσει Eurofighter με «προνομιακό δάνειο» τύπου Σημίτη. Όταν μάλιστα το Βερολίνο απαιτούσε έλλειμμα κάτω του 3%, όπως ορθότατα γράφει ο Μανώλης Κωττάκης σήμερα στην Δημοκρατία. Ο Καραμανλής αρνήθηκε και προτίμησε να συγκρουστεί με την διαπλοκή μέσω του «Βασικού Μετόχου». Διαπλοκή που όμως είχε γερό μερίδιο από το πανηγύρι της μίζας των εξοπλιστικών και ξιφούλκησε για την πτώση της τότε κυβέρνησης.
Δεν είναι τυχαίο ότι μιζαδόροι εκδότες που διατηρούσαν συνεταιρικές οφσόρ για μίζες εξοπλιστικών, σήμερα πάλι ξεσπαθώνουν, όπως ξεσπάθωναν τότε. Μιλάμε για άθλιο παρακράτος που σήμερα έρχεται στο φως.
Η έρευνα της Ζωής Γεωργαντά αποδεικνύει ότι το σύνολο του χρέους προήλθε από αυτές τις επαίσχυντες συμφωνίες και τα πανωτόκια που όμως εξασφάλισαν στον Σημίτη την διαχρονική ατιμωρησία. Πως αλλιώς εξηγείται η προκλητική στήριξη π.χ. του Γιάννου από την διαπλοκή, που την ώρα που βρίσκεται ο μαύρος λογαριασμός στην λίστα Λαγκάρντ οι «νταβατζήδες» επανέρχονται με διθυραμβικά αφιερώματα; Η διαχρονική παρουσία Στουρνάρα; Η προστασία στον Παπακωνσταντίνου; Στον Βενιζέλο;
Και βέβαια στον αρχιερέα της διαπλοκής, Σημίτη, που ακόμα και τα μαύρα που του έφερνε ο Τσουκάτος από τον Χριστοφοράκο, βαπτίστηκαν «μίζες στον ΟΤΕ»! 15 χρόνια μετά!
Η έρευνα της Ζωής Γεωργαντά ήδη προκαλεί τριγμούς στο μαύρο μέτωπο και αλλάζει άρδην την διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης έναντι του Βερολίνου. Αποδεικνύεται ότι η πτώχευση της Ελλάδας έγινε για να θησαυρίσουν τα πανίσχυρα γερμανικά συμφέροντα και οι ντόπιοι υποτακτικοί τους, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει και ο επιχειρηματίας Αβατάγγελος, περιγράφοντας την μαύρη συμφωνία Σημίτη – Σρέντερ, εκλεκτό τέκνο του οποίου είναι βεβαίως ο Μάρτιν Σουλτς. Αυτός που θέλει στην κυβέρνηση τον Θεοδωράκη, άξιο τέκνο του συστήματος Σημίτη.
Τίποτα λοιπόν δεν γίνεται στην τύχη.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top