GuidePedia

0

Του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου




Εγώ, ο Έλληνας πολίτης, απαιτώ να πάνε στην Χάγη, 

Και εξηγούμαι. 

Ποιος σας είπε ότι με ενδιαφέρει να διαγραφεί το χρέος, εσείς επιληπτικές ύαινες της μεταπολιτευτικής Ναζιστικής μαφίας? 

Ούτε σεντ δεν θα μείνει απλήρωτο – ούτε σε οικονομικό, ούτε σε ηθικό, ούτε σε ανθρωπιστικό επίπεδο. Μόνο που το χρέος είναι δικό σας και όχι του λαού που καταστρέψατε. 

Μέσα στην αλαζονεία σας ξεχνάτε ότι δεν είστε ένα αφηρημένο μόρφωμα, αλλά μια συμμορία που απαρτίζεται από συγκεκριμένους ανθρώπους με όνομα και διεύθυνση.

Υπάρχουν αποδείξεις μέχρι και για το τελευταίο, πιο ξεχασμένο έγκλημα, που διέπραξε ο καθένας από εσάς. Και όλα αυτά τα εγκλήματα είναι κατά της ανθρωπότητας επειδή εφαρμόσθηκαν στο σώμα του λαού συνολικά, μέσω της διάλυσης της δικαιοσύνης και της βίαιης εφαρμογής απάνθρωπων νόμων και εξαθλίωσης της κοινωνίας για λογαριασμό μιας χούφτας απάνθρωπων τεράτων. 

Όπως ήταν συστημική η εκστρατεία και η γενοκτονία που επιχειρήσατε εις βάρος του Ελληνικού λαού, ακόμα πιο μεθοδευμένη και συστηματική θα είναι η εξολόθρευση σας. 

Αυτά που φανταστήκατε για αιματοχυσίες και απλήρωτους λογαριασμούς ξεχάστε τα. 

Το χρέος θα πληρωθεί, το αίμα θα ξεπλυθεί. Το χρέος έχει όνομα, και είναι το δικό σας. Το αίμα επίσης έχει όνομα, αλλά είναι δικό μας. Και το χύσαμε ήδη. Δεν θα πάρετε ούτε σταγόνα πια. 

Αυτά τα περί διαπραγμάτευσης με τους χαφιέδες, βιαστές και φονιάδες που μας κατσικώσατε για να μας ελέγχετε, ξεχάστε τα, πάλιωσαν και τέλειωσαν. Εγκληματίες και εντολοδόχοι γενοκτόνων είναι και αυτοί και θα πληρώσουν στο ακέραιο. 

Αυτά τα περί μεταφοράς της ευθύνης στο θύμα, ξεχάστε τα. 

Τις ψυχολογικές σας εκτιμήσεις για την διανοητική και ψυχική κατάσταση του ενός και του άλλου, ξεχάστε τις και αυτές. Δεν σας ζητήθηκε ιατρική βοήθεια, σας εξαγγέλλεται καταγγελία για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 

Μην μπερδεύεστε. 

Υπάρχουν αποδείξεις και θα πάτε στο δικαστήριο, δεν ψάχνουμε ούτε ψυχαναλυτή, ούτε αποδιοπομπαίο τράγο. Ξέρουμε ποιοι οι ένοχοι, έχουμε αποδείξεις, και βγαίνουν όλο και περισσότερες στην επιφάνεια, και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι την καταδίκη σας από διεθνή δικαστήρια. 

Αυτά τα περί εμφυλίου που σας βολεύουν για να πουλήσετε ακόμα περισσότερο θάνατο, ξεχάστε τα. 

Αρκετά πια με την διαφήμιση της κόλασης. μην το καθυστερείτε άλλο. 

Όχι ότι η κόλαση δεν υπάρχει.

Αντίθετα, είναι πιο ζωντανή απο ποτέ, είναι ανοιχτή, και σας περιμένει, και είναι ακριβώς κάτω από την μύτη σας, αλλά που να την δείτε, ανόητοι που είστε. 

Δεν είναι όμως η κόλαση που φανταστήκατε με τα εγκληματικά μυαλά σας.

Δεν είναι τα κελιά, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα φονικά στους δρόμους. Αυτά είναι τα εγκλήματα σας. 

Η κόλαση που σας περιμένει είναι η οθόνη μου, και η κάθε οθόνη που θα αναμεταδίδει τις αποδείξεις για το τι κάνατε, με ποια κίνητρα, που και πότε. 

Η κόλαση που σας περιμένει είναι ένα απέραντο τοπίο από υπολογιστές που περιέχουν τις αποδείξεις, μέχρι ιλιγγιώδους λεπτομέρειας, για τα εγκλήματα της ανθρωπότητας που έχετε διαπράξει. 

Θυμάσαι που νόμιζες ότι είναι ζεστά στην κόλαση? Ψέμματα σου είχα πει βρε κουτό. Δεν είναι ούτε καν χλιαρά. Είναι αφόρητα βαρετά, και ψυχρά, και αιωνιότητα. 

Την αιωνιότητα την συναντάει ο άνθρωπος μόνο με τον θάνατο του. 

Η κόλαση όπου θα υποφέρετε δεν έχει φωτιές, δεν έχει βασανιστήρια, στρατόκαυλους και συμμορίτες με σουγιάδες. 

Έχει μόνο στροβοσκοπικούς σπινθηρισμούς από οθόνες που πάλλονται και αναμεταδίδουν πληροφορίες, πληροφορίες που θα σας κρατάνε δέσμιους των εγκλημάτων που διαπράξατε και για τα οποία θα απολογηθείτε, θα κριθείτε, βάσει δεδομένης νομοθεσίας, και θα αντιμετωπίσετε ποινές που συμπεριλαμβάνουν μέχρι και την αγχόνη, όπως θυμούνται σίγουρα οι οπαδοί του δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη Σαντάμ. 

Για τους δειλούς από εσάς, εκείνους που φοβούνται την δικαιοσύνη, ο μόνος τρόπος για να την γλιτώσουν υπάρχει είναι η τελική λύση, αυτή που πρότεινε ο Χίτλερ για τον εαυτό του, η αυτοκτονία, όχι η τελική λύση που σκαρώσατε για να βγάλετε λεφτά από τους ανυπεράσπιστους. 

Όσο δεν ομολογείτε, όσο καθυστερείτε και αντιμιλάτε, τόσο θυμώνει το αναπόφευκτο και σας κοντοζυγώνει ο κλοιός της δίκαιης τιμωρίας. 

Ραντεβού στην κόλαση. Ο δρόμος αρχίζει από το λογιστήριο. Και περνάει από στενά τόσο άγνωστα σε εσάς, αλλά τόσο γνώριμα σε μας. 

Τα στενά των ανθρώπων με τα παράθυρα-οθόνες. 

Η κοινωνία του θεάματος ξαφνικά έχει πρωταγωνιστές εσάς, και εμείς σκηνοθετούμε. 

Αυτά έχει η ζωή – η ζωή που διαλέξατε εσείς, η ξεφτιλισμένη, αυτή που αφήνει πίσω της μόνο παράδειγμα προς αποφυγήν. 

Η δική μας ζωή είναι αλλιώς, και πολύ μεγάλο λάθος κάνατε που παίξατε μαζί της. 

Μηδενική ανοχή σε εσάς, εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας. 

Μετά τιμής, και αποφασισμένη, 

Η τιμωρία σας, 
εδώ, αραχτά, στην άγρια ομορφιά της διαδικτυακής δικαιοσύνης
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top