GuidePedia

0


Φωτιά, μεγάλη φωτιά σαν τον Χίτλερ θέλουν να βάλουν στην Ευρώπη. ΑΝ οι Γερμανοί μας… «αγαπούσαν» και ενδιαφερόντουσαν να αναπτυχθεί η χώρα για να πάρουν πίσω και οι δανειστές μας – δηλαδή οι… Γερμανοί – κάποια από τα θαλασσοδάνεια που μας έχουν δώσει, γιατί όλα όσα γράφουν στα τεφτέρια τους οι ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ δεν πρόκειται να τα πάρουν πίσω στον αιώνα τον άπαντα,ούτε και θα τους τα δίναμε όλα ακόμα και αν στους Γαργαλιάνους ανακαλύπταμε αστείρευτες ποσότητες χρυσού, γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε μεν τίμιοι άνθρωποι, αλλά να μας πιάνουν και… κορόιδα, αυτό ούτε το δεχθήκαμε ποτέ, ούτε και συνέβη, ούτε και πρόκειται ποτέ να συμβεί. Αν οι Γερμαναράδες ψάχνουν για θύματα, να πάνε στην… πιο κάτω γειτονιά…

Οι Γερμανοί λοιπόν, που σε όλη τους την ιστορία ήταν… ΧΑΣΟΠΟΛΕΜΟΙ και ΧΑΣΟΔΙΚΕΣ, κέρδιζαν μεν τις μάχες, αλλά πάντα έχαναν τον πόλεμο! Ακόμα και στις… γκόμενες χάνουν από τους Ιταλούς, τους Γάλλους, τους Άγγλους, τους Ισπανούς, ακόμα και από τους Έλληνες, γιατί οι άνθρωποι από τη φάτσα και από την περπατησιά τους, φαίνονται πώς είναι αγροίκοι και οι γυναίκες αποφεύγουν τέτοιους τύπους, αφού δεν εκπέμπουν καμία γοητεία, παρά μόνο σκληρότητα, βία και τζάμπα μαγκιά.

Η Γερμανία είναι η χώρα που γέννησε την επανάσταση για να την σκοτώσει!

Γιατί διοικείται πάντα και αδιαμαρτύρητα από τον εκάστοτε φεουδάρχη.

Είναι η μόνη μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα που «ΕΠΝΙΞΕ» όλες τις επαναστάσεις.

Γέννησε και έπνιξε τον Μαρξ.

Γέννησε και έπνιξε την Ρόζα Λούξεμπουργκ, αυτή την έπνιξαν κανονικότατα στο ποτάμι, γιατί τότε δεν είχαν ανακαλύψει τους… φούρνους!..

Γέννησε και έπνιξε τον Μπρεχτ!

Γέννησε και έπνιξε τους Σπαρτακιστές…

Αυτός ο λαός παρά τις τεράστιες δυνατότητες που έχει, ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ να καταστρέφει και να πνίγει κάθε τι που οι Γερμανοί θεωρούν ότι δεν είναι σωστό, σύμφωνα όμως, με τη δική τους λογική.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αποφασίσει να ΞΕΚΑΝΟΥΝ για καλά ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι Άγγλοι – ο παμπόνηρος αυτός λαός, που όσο περνάνε τα χρόνια εκφυλίζεται από τις επιμειξίες του, με τους παλιούς αποίκους της πάλαι ποτέ Αυτοκρατορίας του και αυτοκαταστρέφεται με τα… ΒΙΤΣΙΑ του, σε λίγο θα κυκλοφορούμε στους αγγλικούς δρόμους και δεν θα μπορούμε να ξεχωρίζουμε εύκολα ποιος είναι άνδρας και ποιος είναι… γυναίκα – το πήραν χαμπάρι γρήγορα προς τα πού το πάνε οι Γερμανοί και δεν μπήκαν στην Ευρωζώνη και φαίνεται πώς γλίτωσαν. Από τους άλλους λαούς δεν θα μείνει… ρουθούνι!

Και είδατε οι Γερμανοί δεν τα έβαλαν με μεγάλη χώρα, τα έβαλαν με τη μικρή Ελλάδα, που μας είχαν στο μάτι και αφού τα έχουν κανονίσει να μας καταχρεώσουν για να μας διαβάλουν, λέγοντας στους άλλους Ευρωπαίους, κοιτάξτε η Ελλάδα που σας έφαγε τα λεφτά, τα περισσότερα από αυτά που μας δάνεισαν, τα έφαγαν βέβαια οι ίδιοι οι Γερμανοί με το πολεμικό υλικό που μας πουλούσαν, με τις εισαγωγές ακριβών και πολυτελών προϊόντων και τις μίζες από τους πολιτικούς που λάδωναν για να τους έχουν στο χέρι…

Είδατε τι αγώνες κάνουν για να μας κρατήσουν σκλάβους και συνεχώς καταχρεωμένους, μόλις δε τελειώσουν με εμάς, θα πιάνουν μία μία τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, για να τις καταβροχθίζουν όπως έκανε και ο Χίτλερ.

Όλα αυτά που σας γράφουμε δεν είναι παραμύθια είναι ΙΣΤΟΡΙΑ και ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Να σας δώσουμε ένα μικρό πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Όταν έγινε ο πρωθυπουργός ο Αλέξης, με 2-3 κινήσεις εντυπωσίασε το λαό και έτσι τον αγκάλιασε η συντριπτική του πλειοψηφία. Αντί λοιπόν να τον φωνάξουν οι Γερμανοί και να του πουν, τώρα που οι Έλληνες σε ακούνε κάτσε κάτω να δούμε πώς θα οργανώσουμε σωστά τα πράγματα, να σας βοηθήσουμε και εμείς για να αναπτυχθείτε, να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης του λαού σας και να πάρουμε και εμείς πίσω κάποια χρήματα.

Αντί δηλαδή οι Γερμανοί να εκμεταλλευτούν το «λαχνό» που τους έτυχε και να βοηθήσουν τον Αλέξη να φτιάξει την Ελλάδα και να πάρουν οι δανειστές τα χρήματά τους, του βγάζουν το λάδι, ο καιρός χάνεται, η αισιοδοξία των Ελλήνων αρχίζει ξανά να πέφτει, πράγμα που σημαίνει ή ότι οι Γερμανοί είναι βαλτοί για να μας καταστρέψουν και αδιαφορούν αν θα πάρουν πίσω κάποια από τα λεφτά τους, ή οι άνθρωποι είναι ΤΡΕΛΟΙ και έχουν αποφασίσει να ξαναβάλουν φωτιά στην Ευρώπη σαν τον Χίτλερ.

Ποιος το περίμενε ότι η χώρα μας θα είχε τόση δύναμη!

ΠΟΙΟΣ να το περίμενε, εδώ και τρεις βδομάδες, ότι η μικρή, πτωχευμένη, «ανυπόληπτη» και χωρίς φίλους πατρίδα μας, θα μπορούσε ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ στην παγκόσμια, πολιτική και οικονομική σκηνή, και ότι εδώ και τρεις βδομάδες, όλες οι χώρες του κόσμου, όλοι οι πολιτικοί και όλοι οι οικονομολόγοι θα ασχολούνται κάθε μέρα, όλη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, με τη χώρα μας και τον Αλέξη!..

Ποτέ μέχρι σήμερα όλα τα διεθνή ΜΜΕ, κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα δεν ασχολήθηκαν τόσες πολλές ώρες, κάθε μέρα, όσο ασχολούνται τον τελευταίο καιρό, με τον Τσίπρα και την Ελλάδα. Τόσα πολλά σχόλια και τόσα άρθρα δεν έχουν γραφτεί, μέσα σε τόσες λίγες μέρες, ποτέ και για κανέναν σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις εποχές.

Κάθε μέρα βλέπουμε να συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες, πότε το Eurogroup, πότε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και πότε το Ευρωκοινοβούλιο για να κουβεντιάσουν για τη χώρα μας και την πρόταση Τσίπρα.

Είναι πρωτοφανές, είναι ανεπανάληπτο αυτό που συμβαίνει σήμερα στη διεθνή σκηνή, ένας νεαρός νεοεκλεγμένος πρωθυπουργός, μιας μικρής, ασήμαντης και καταχρεωμένης χώρας να έχει κάνει όλους τους ηγέτες του πλανήτη και κυρίως της Ευρώπης και της Αμερικής να… τρέχουν και να μην φθάνουν! Ποιος το φανταζόταν εδώ και λίγες μέρες ότι η χώρα μας θα ‘χε τόσο μεγάλη δύναμη. Και φαίνεται πραγματικά ότι την έχει, διαφορετικά δεν θα τρέχανε και δεν θα ασχολιόταν τόσοι πολλοί από τους μεγάλους με τον Τσίπρα…

Εμείς, δεν πιστέψαμε ποτέ τις δηλώσεις των περισσότερων υπουργών και πρωθυπουργών της Ευρωζώνης, ότι «δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν διώξουν την Ελλάδα από την Ευρωζώνη», επίσης δεν πιστέψαμε ποτέ ούτε την μπλόφα του κ. Σόιμπλε, που καθισμένος στο αναπηρικό καροτσάκι του, νιώθει σαν… παγώνι, πιστεύοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να «τιμωρηθεί» για παραδειγματισμό (!) και δεν χαθεί ο κόσμος αν την οδηγήσουν στην πτώχευση και την διώξουν από το ευρώ…

Λυπούμεθα πάρα πολύ, αλλά αυτό, το επί τόσες εβδομάδες «τρεχαλητό» όλων των ισχυρών του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και του Ομπάμα σε εμάς τουλάχιστον δεν μας φαίνεται ασήμαντο… Δεν πιστεύουμε δηλαδή, ότι τυχόν έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, δεν θα έχει πολύ σοβαρές συνέπειες, για τις άλλες χώρες… Εμείς πιστεύουμε ότι αν μας διώξουν από το ευρώ, πρώτον θα πρόκειται για εντελώς παράνομη απόφαση και δεύτερον αν φεύγαμε από την Ευρωζώνη, ο αντίκτυπος θα ήταν τόσο μεγάλος, που θα συγκλόνιζε την παγκόσμια οικονομία και θα οδηγούσε στη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι κρίμα πάντως που οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις που σχηματίστηκαν μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση δεν κατάλαβαν τη δύναμη της χώρας και δεν αντιστάθηκαν στους ξένους κατακτητές, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν τον τόπο μας στην καταστροφή και το Λαό μας στη δυστυχία.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top