GuidePedia

0
χάος
«Την ευθύνη των επαναστάσεων φέρουσι ουχί οι εκτελούντες αλλά οι καταστήσαντες αυτάς αναποδράστους.»
Χαρ. Τρικούπης

ΗΛΙΑ Α. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ – ΑΝΑΛΥΤΟΥ

Η Διατεταγμένη «Υπηρεσία» των Εντολοδόχων – Υποτελών, κομματικών Ηγετίσκων για την ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ εν όλω ή εν μέρει, αποτελεί ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ με ό,τι αυτό συνεπάγεται ήτοι: Πολιτική – Οικονομική – Ηθική και Ψυχολογική Υποδούλωση και Εξαθλίωση ενός ολόκληρου Λαού. Αποτελεί με άλλους λόγους καραμπινάτο Φασιστικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ έχει κυριολεκτικά κονιορτοποιηθεί και απαιτείται Άμεση και Καθοριστική Επανασύνταξή του.
Κατά συνέπεια, μη Υπάρχοντος Συνταγματικού χάρτη, το εν λόγω φασιστικό και Δουλοπρεπές Υποταγμένο σε ψευδοεταίρους Καθεστώς, πρέπει Άμεσα να ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ, από τις Υπάρχουσες Εν υπνώσει ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Από ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Από ΔΥΝΑΜΕΙΣ που Μάχονται «Υπέρ βωμών και Εστιών». Το Ελληνικό Κράτος έχει ήδη καταρρεύσει και ευρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση Έρμαιο όλων των ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ και των Υποκατάστατων αυτής (Ε.Ε., ΔΝΤ, Ε.Κ.Τ.). ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ «ΗΓΕΣΙΕΣ» ΑΝΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΜΕΣΗ. Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Εν Καιρώ Ειρήνης και Άνευ τινός πολεμικής ήττας.
Αποτελεί ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και Επισύρει την Εσχάτη των ποινών. Οι Συνεχείς και Απαράδεκτες απαιτήσεις των Διεθνών Εκβιαστών – Τοκογλύφων, προς τους Υποτελείς «Κυβερνώντες» που γίνονται αυτόχρημα αποδεκτές, επιδιώκουν και στοχεύουν στον οικονομικό «στραγγαλισμό» και των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και μέσω αυτού, στην απόλυτη κυριαρχία.
Η Ηγεσία των Εθνικών Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, με επικεφαλής τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, οφείλει να επισημάνει, δι” υπομνήματος, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (ο οποίος συνταγματικά άρχει αυτών), την μεγίστη εθνική του αποστολή.
ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, η οποία συνίσταται στην προάσπιση και υπεράσπιση, μέχρι «τελευταίας ρανίδος», της Εθνικής Ανεξαρτησίας, Εθνικής κυριαρχίας και Εθνικής ακεραιότητας της χώρας.
Κατά συνέπεια η Εθνική άμυνα και Ασφάλεια της χώρας με σκοπό τη σωτηρία αυτής, έναντι οιουδήποτε εξωτερικού ή εσωτερικού επιβολέως, αποτελεί ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Αποτελεί υπέρτατο καθήκον και υποχρέωση της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, να επισημάνει με ιδιαίτερη έμφαση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τις εξ” αυτών απορρέουσες προσωπικές του ευθύνες ως Αρχηγού του Ελληνικού Κράτους, – ανεξάρτητα από τυπολατρικές υπάρχουσες ή μη αρμοδιότητες- στις σημερινές λίαν οικτρές, ζοφερές, και σκοτεινές συνθήκες, που στραγγαλίζουν επικίνδυνα την ΕΘΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ της χώρας μας.
Η Οικονομική Υποδούλωση του έθνους, από τους Διεθνείς συνωμότες της παγκοσμιοποίησης, συνεπάγεται κατά τα σχεδιαζόμενα τεκταινόμενα, τόσο τη κοινωνική κατάρρευση, όσο κυρίως και την εθνική υποταγή της χώρας, στους Δόλιους και Σατανικούς εγκεφάλους του Διεθνούς παρασκηνιακού ΚΕΝΤΡΟΥ.
ΚΕΝΤΡΟΥ που επιβουλεύεται άμεσα πλέον την διάλυση του ελληνικού Έθνους, αλλά βεβαίως και όσων εθνών – κρατών αντιστρατεύονται και αντιστέκονται στην φασιστική επικράτηση των παγκοσμιοποιητών.
Μια τέτοια πρωτοβουλία λοιπόν της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, προς τον Αρχηγό του Κράτους, δεν αποτελεί ουδεμιάς μορφής εκτροπή, από τα καθήκοντα τους, αλλά αντιθέτως αποτελεί εθνικό καθήκον, κρούοντας τον κώδωνα των επερχόμενων Εθνικών περιπετειών, στον πολιτειακό τους προϊστάμενο.
Το αντίθετο της απόλυτης σιωπής και, αποστασιοποίησης από τα εθνικά δρώμενα, θα τους καθιστούσε επίορκους της υψηλοτάτης εθνικής τους αποστολής, -όπως προαναφέραμε- με βάση τον όρκο που έδωσαν στην Πατρίδα όταν απεφοίτησαν από τις Στρατιωτικές Σχολές Ευελπίδων – Δοκίμων και Ικάρων, ως μόνιμοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.
Μετά ταύτα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες και όχι απλά να περιορίζεται, σε κοινότυπα ευχολόγια, αόριστες και γενικευμένες συμβουλές και άκριτες συγκατανεύσεις στους πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι αυτοί και όλοι οι προηγούμενοι, ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ τα ΜΕΓΙΣΤΑ για τη σημερινή δεινή και οικτρή κατάσταση του Έθνους.
Ως Δημοσιολόγος ασχολούμενος με την Διερεύνηση και Ανάλυση των Εθνικών Ζητημάτων, επί 35 συναπτά έτη και με παράλληλη προϋπηρεσία στο ΥΕΘΑ, Θεωρώ ότι η αναφορά σε θέματα Ενόπλων Δυνάμεων, είναι μείζονος Εθνικής σημασίας.
Οι συνεχείς και Απαράδεκτες απαιτήσεις των Διεθνών Εκβιαστών – Τοκογλύφων της παγκοσμιοποίησης, γίνονται αυτόματα αποδεκτές από τους Υποτελείς Υπηρέτες, στοχεύουν άμεσα στον οικονομικό στραγγαλισμό και των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και μέσω αυτού, στην απόλυτη κυριαρχία.
Οι Οικονομικοί «Δολοφόνοι» κατά την περιγραφή του «John Perkins» της Σχολής του Σικάγο, σχεδιάζουν, καραδοκούν και επιτίθενται αναλόγως, των αντιδράσεων. Και αναντίρρητα εξ” αυτών των λόγων τραυματίζεται το σθεναρό και υψηλό επίπεδο του Αξιόμαχου των Ε.Δ., στον καθαρά Επιχειρησιακό Τομέα. Και επιπλέον Υποσκάπτεται
βαθύτατα το Ηθικό, το φρόνημα και η Πίστη, λόγω μη αναγνωρίσεως από την πολιτεία οι Ύψιστες Εθνικές Υπηρεσίες που προσφέρουν, για την Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια.
Και τέλος Αρχηγός Κράτους ο οποίος βάσει συντάγματος θεωρείται ( έστω και τύποις) να Άρχει των Ενόπλων Δυνάμεων, έχει πιστεύουμε ΥΨΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να προστατεύσει με το κύρος και την θεσμική του ιδιότητα τον ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
Με το ύστατο δικαίωμα που διαθέτει της μη υπογραφής, όλων των σχετικών φασιστικών και αντισυνταγματικών Νόμων και Διαταγμάτων τα οποία, σχεδιάζονται και εκπορεύονται, από τους Διεθνείς συνωμότες και Διεθνείς οικονομικούς δολοφόνους, των σατανικών εγκεφάλων, που ευαγγελίζονται την Διάλυση και Αφανισμό , όλων των ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ.
Παρά ταύτα οι Ανάξιοι και Υποτελείς Δούλοι πολιτικάντηδες και ψευτο «Ηγέτες» επιλέγουν να τον Απαξιώνουν ΕΘΝΙΚΑ – ΗΘΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
Η δε Φυσική Ηγεσία του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΝ και Α/ΓΕΑ Υποκρίνονται ότι δεν αντιλαμβάνονται τον καταεξευτελισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και παραμένουν Επικινδύνως Απαθείς, σιωπηλοί υποτακτικοί, Άτολμοι και εν πολλοίς Αδρανείς και περιφρονημένοι.
Ας αντιληφθούν ότι φέρουν με τα σημερινά – ΕΘΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – τεράστια ευθύνη και καθίστανται επίορκοι της Εθνικής τους Αποστολής.
Και στο σημείο αυτό, θέτω υπ” όψιν των αναγνωστών, ότι του «Στρατιωτικού Συνδέσμου» το σωτήριο έτος 1909, επικεφαλής της επανάστασης στο Γουδί ήταν ο Ήρωας Συντ/ρχης Νικόλαος Ζορμπάς, ο οποίος έθεσε τέρμα στην τότε άναρχη και λίαν τεταραγμένη, ΗΘΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ πολιτική κατάσταση.
Είναι αυτός ο οποίος εδημιούργησε ΝΕΕΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ Ιστορικές αφετηρίες δια το Ελληνικό Έθνος.
Είναι αυτός ο οποίος έφερε από την Κρήτη, στο «κεντρικό» πολιτικό Γίγνεσθαι, τον μετέπειτα Εθνάρχη πολιτικό Ελευθέριο Βενιζέλο.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Παραθέτω κατωτέρω απόσπασμα του προλόγου, από τον Α” τόμο του πονήματος της Διευθ. Ιστορίας Στρατού, του ΓΕΣ «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ 1912-13» του Δ/ντού Αντ/γου «Γρηγ. Μούργελα¨.
«Από το 1900 και εντεύθεν άρχισε να αναλαμβάνεται κάποια προσπάθεια για την αναδιοργάνωση του Ελληνικού Στρατού και τον εφοδιασμό του, σε υλικά και μέσα, όπου και συστηματοποιήθηκε, κατά τα έτη 1904-1908. Αλλά αυτή η προσπάθεια κορυφώθηκε με τα μέτρα που έλαβε, η Επανάσταση του 1909, και υλοποίησε αποτελεσματικά από το 1910, η πολιτική κυβέρνηση του μεγαλόπνοου πολιτικού και Εθνάρχη Ελευθ. Βενιζέλου. Στον τιτάνιο αυτό αγώνα, είχε ένθερμο συμπαραστάτη ο-λόκληρο το Ελληνικό Έθνος. Λαός και Στρατός άρρηκτα ενωμένοι και πειθαρχημένοι, ανέλαβαν την μεγάλη αυτή εξόρμηση και έγραψαν ανεξίτηλες σελίδες δόξας και μεγαλείου».
Εν συμπεράσματι η Γνώση της Αδέκαστης Ιστορικής Αλήθειας Διδάσκει, Μορφώνει και Παραδειγματίζει για το Εθνικό Μέλλον.
Η ΔΙΣ/ΓΕΣ, έχει αναλάβει, Μέγιστο Εθνωφελές Έργο, με την Αναγραφή και Παρουσίαση όλων των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ Περιόδων του Ελληνικού Έθνους. Κυρίως όμως εξιστορεί με απόλυτη και Υπεύθυνη Τεκμηρίωση ολόκληρη την Στρατιωτική μας Ιστορία, της Μακραίωνης και ένδοξης Εθνικής μας Διαδρομής.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top