GuidePedia

0
Άσπονδοι-φίλοι

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ 
 Μετά τον ίδιο της τον εαυτό, ακολουθούν η Γερμανία και η Τουρκία: η μεν πρώτη στον οικονομικό τομέα, ενώ η δεύτερη στο στρατιωτικό – για ιδιαίτερους λόγους η κάθε μία, ιστορικούς στην ουσία, οι οποίοι δεν φαίνεται να αλλάζουν στο μέλλον .
«Χιλιάδες μουσουλμάνοι έκαναν στις τέσσερις το πρωί της Κυριακής την προσευχή τους έξω από την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης – μετά από τη σχετική έκκληση και εκστρατεία του «Συνδέσμου Νεολαίας Ανατολής», ο οποίος υπόκειται στο κυβερνών κόμμα, με στόχο τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί.

Αστυνομικοί είχαν δημιουργήσει φράγματα γύρω από την Αγία Σοφία, προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο του μανιασμένου πλήθους. Η «προσευχή» έγινε στην πλατεία μπροστά από την Αγία Σοφία, ενώ στη συνέχεια το πλήθος διαλύθηκε – φωνάζοντας το σύνθημα «να σπάσουν οι αλυσίδες, να ανοίξει η Αγία Σοφία».
Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, ψυχοπαθείς προφανώς και η πολιτική μας, ιδιαίτερα η «διεθνιστική», αρνείται να το καταλάβει - ενώ όλοι μαζί παίζουν εκλογικά παιχνίδια στη Θράκη, χωρίς να συνειδητοποιούν τον κίνδυνο. Ας ελπίσουμε πως η Δύση δεν θα επιτρέψει ξανά την άλωση – της Αγίας Σοφίας αυτή τη φορά. Όσον αφορά αυτούς που επιμένουν υπέρ της κατασκευής τζαμιού στην Αθήνα, ευχόμαστε να συνειδητοποιούν την πλάνη τους«.

Άποψη

Έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα στο μεγαλύτερο εχθρό της Ελλάδας – στον ίδιο της τον εαυτό, έτσι όπως αυτός εκφράζεται από ορισμένα διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα, τα οποία «εμμένουν» στο διεθνή εξευτελισμό, καθώς επίσης στη διαιώνιση της μετατροπής της πατρίδας μας σε ξενόδουλο προτεκτοράτο.
Σε ιδιαίτερη ανάλυση μας δε (τα παράσιτα της Ευρώ-οικογένειας), επισημάναμε τα τεράστια λάθη μας - τα οποία θα έπρεπε το συντομότερο δυνατόν να διορθωθούν, πριν είναι ακόμη πολύ αργά. Φυσικά δεν έχει γίνει ακόμη τίποτα, αφού οι Πολίτες αρνούνται να πάρουν το μέλλον της χώρας τους στα δικά τους χέρια – περιμένοντας τον «προικισμένο πολιτικό σωτήρα» ή τον από μηχανής Θεό, για να λύσει τα προβλήματα τους.
Εν τούτοις, οι Ελλάδα έχει δύο άσπονδους, φανατικούς εχθρούς, οι οποίοι ήταν ανέκαθεν εναντίον της: τη Γερμανία και την Τουρκία, όπου η μεν πρώτη της επιτίθεται σήμερα με οικονομικά όπλα, ενώ η δεύτερη την απειλεί στρατιωτικά, αρνούμενη να αποσύρει την αιτία πολέμου (casus belli), με αντικείμενο ελληνικά «εδάφη».
Η στρατιωτική απειλή άλλωστε έχει πραγματοποιηθεί ήδη στην Κύπρο – στην οποία εισέβαλλε παράνομα, έχοντας εγκαταστήσει εκεί δυνάμεις κατοχής. Κάτι ανάλογο έκανε και η Γερμανία, δολοφονώντας οικονομικά την Κύπρο – γεγονός που τεκμηριώνει την κοινή εχθρότητα των δύο αυτών δυνάμεων, απέναντι μας. Όσον αφορά τώρα τις αιτίες της «ψυχοπαθούς» εχθρότητας των δύο αυτών χωρών, τα εξής:
.

Η Γερμανία

Η χώρα διακρίνεται κυρίως από την οικονομική της ιδιοτέλεια – αφού τιμωρεί πολύ περισσότερο αυστηρά το οικονομικό έγκλημα, σε σχέση με το φυσικό. Στα πλαίσια αυτά, η Ελλάδα έχει τοποθετηθεί στο στόχαστρο λόγω των κατοχικών δανείων, καθώς επίσης των πολεμικών επανορθώσεων που της οφείλει η Γερμανία. Υπενθυμίζουμε εδώ τα λόγια του Γερμανού ιστορικού κ. A.Ritschl (άρθρο μας), ο οποίος είπε χαρακτηριστικά τα εξής:
«Η ανθελληνική υστερία των γερμανικών ΜΜΕ είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τη Γερμανία. Ουσιαστικά καθόμαστε μέσα σε ένα γυάλινο σπίτι: η γερμανική ανάπτυξη οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο ότι, τόσο τα θύματα του πρώτου, όσο και του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, παραιτήθηκαν από τις απαιτήσεις τους.
.
Παρά το ότι η Γερμανία είναι υπεύθυνη για δύο παγκοσμίους πολέμους, εκ των οποίων ο δεύτερος ήταν κάτι παραπάνω από καταστροφικός, τα θύματα της συμφώνησαν να διαγραφεί ένα μεγάλο μέρος των χρεών της. Τα ότι η Γερμανία οφείλει την οικονομική της άνοδο στη γενναιοδωρία των άλλων λαών δεν το έχει ξεχάσει κανείς – ούτε οι Έλληνες.
Οι Έλληνες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα «πολεμικά άρθρα» των γερμανικών ΜΜΕ. Εάν αλλάξουν οι διαθέσεις στην Ελλάδα (εάν «ξυπνήσουν» δηλαδή οι Έλληνες, εάν εκλέξουν επαρκείς, ανιδιοτελείς, ικανούς, θαρραλέους πολιτικούς και διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους), τότε είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσουν και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες – απαιτώντας με τη σειρά τους τα χρήματα που χωρίς καμία αμφιβολία τους χρωστάμε.
Εάν λοιπόν υποχρεωθούμε νομικά να εξοφλήσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις, τότε θα μας πάρουν και τα πουκάμισα μας – αφού, με βάση τη συμφωνία του Λονδίνου, «οι πολεμικές αποζημιώσεις, οι οποίες δεν πληρώθηκαν το 1953, θα έπρεπε να εξοφληθούν σε περίπτωση τυχόν επανένωσης της Γερμανίας».
Στην περίπτωση αυτή, θα ήταν πολύ καλύτερα όχι μόνο να αναδιοργανώναμε την ελληνική Οικονομία με δικό μας αποκλειστικά κόστος, αλλά να το κάναμε πλουσιοπάροχα. Εάν, αντί να συμμορφωθούμε με τους διεθνείς νόμους και να πληρώσουμε τα χρέη μας, συνεχίσουμε να παριστάνουμε τον πλούσιο τραπεζίτη, ο οποίος καπνίζει ήρεμα το πούρο του και δεν θέλει να πληρώσει τα χρέη του, εκβιάζοντας τους πιστωτές του, τότε κάποια στιγμή θα μας έλθει ένας τεράστιος λογαριασμός.
Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα θα είχε την ευκαιρία να κάνει μία καινούργια αρχή – μία ευκαιρία που προσφέρθηκε στην αχάριστη Γερμανία πολλές φορές στο παρελθόν, ειδικά από τις Η.Π.Α. το 1953”.
.
Στα πλαίσια αυτά, η Γερμανία θα κάνει ότι μπορεί για να καταστρέψει οικονομικά την Ελλάδα – έτσι ώστε να ευρίσκεται συνεχώς «στον ορό», καθώς επίσης να διοικείται από κυβερνήσεις, οι οποίες δεν θα μπορούν για διάφορους λόγους να απαιτήσουν την πληρωμή των χρεών της Γερμανίας.
Επομένως, είναι δεδομένη η συνέχιση των οικονομικών επιθέσεων εκ μέρους της, ενώ παράλληλα σύσσωμα τα γερμανικά κόμματα, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, θα τάσσονται εναντίον της Ελλάδας – κατηγορώντας «γκεμπελικά» όλους εκείνους τους Έλληνες που αναφέρονται στο θέμα, ισχυριζόμενα ότι το κάνουν επειδή η χώρα τους είναι υπερχρεωμένη και θέλουν να αποφύγουν την πληρωμή των υποχρεώσεων της.
Ας μην ξεχνάμε πως η Γερμανία είναι η πατρίδα του «μαέστρου» της χειραγώγησης, του Goebbels, πως ο Θεός της είναι το χρήμα, καθώς επίσης ότι οι επιχειρήσεις της είναι οι μεγαλύτεροι διαφθορείς συνειδήσεων παγκοσμίως – διατηρώντας λεπτομερή αρχεία αυτών που διαφθείρουν και θέτοντας τα στη διάθεση της κυβέρνησης τους, έτσι ώστε να μπορεί να εκβιάζει όποιον θελήσει, καθώς επίσης όποτε το θεωρήσει αναγκαίο και απαραίτητο.

Η Τουρκία

Η βασική αιτία της μανιασμένης εχθρότητας των Τούρκων είναι το ότι κατοικούν σε ελληνικά εδάφη – μεταξύ των οποίων στην Κωνσταντινούπολη και στα παράλια της Μικράς Ασίας, οπότε πρόκειται ουσιαστικά για δυνάμεις κατοχής. Άλλωστε το αποδεικνύουν συνεχώς, γιορτάζοντας κάθε φορά την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης – γεγονός που σημαίνει πως γνωρίζουν καλύτερα ίσως από εμάς ότι, δεν κατοικούν σε μία περιοχή που τους ανήκει.
Εάν δε αναφερθεί κανείς στους διωγμούς των Ελλήνων που κατοικούσαν μέχρι πρόσφατα εκεί, θα κατανοήσει καλύτερα το μίσος τους εναντίον μας – με εξαιρέσεις βέβαια, οι οποίες επικεντρώνονται στη διανόηση της χώρας.
Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι, η Ελλάδα οφείλει να διεκδικήσει την απελευθέρωση των συγκεκριμένων εδαφών της – αφού τα σύνορα των διαφόρων χωρών είναι πλέον δεδομένα. Εν τούτοις η Τουρκία, «κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια», πόσο μάλλον αφού δεν σέβεται καμία διεθνή συμφωνία, διατηρεί το φόβο ότι θα μπορούσε κάποτε να συμβεί κάτι τέτοιο – οπότε δεν πρόκειται ποτέ να μας αφήσει σε ησυχία, κατ’ αναλογία με τη Γερμανία, με την οποία έχει αρκετά κοινά «φυλετικά» χαρακτηριστικά.
Άλλωστε οι δύο αυτές χώρες ήταν σύμμαχοι κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, παρά το ότι οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν εντελώς «απαξιωτικά» τους Τούρκους – με πολλές επιχειρήσεις τους, οι οποίες είναι εγκατεστημένες στην Τουρκία, να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τους εργαζομένους της.
Ένα δεύτερο στοιχείο της εχθρότητας είναι ο θρησκευτικός φανατισμός – με τη Δύση να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τους χιλιάδες χριστιανούς, οι οποίοι διώκονται και δολοφονούνται καθημερινά, από τους φανατικούς ισλαμιστές στην Ασία και στην Αφρική. Ο φανατισμός αυτός φάνηκε και στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία, με στόχο την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί – σε μία πόλη με 3.610 τζαμιά, η οποία σίγουρα δεν χρειάζεται 3.611.
Τρίτο είναι το θέμα της κατεχόμενης Κύπρου – επόμενα οι θρασείς «εδαφικές» διεκδικήσεις στο Αιγαίο και αλλού, οι οποίες δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν. Επομένως, ο δεύτερος αυτός μεγάλος εχθρός της Ελλάδας θα παραμείνει ως έχει στο διηνεκές – γεγονός που θα επιδεινώνεται από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
.
Τουρκία - εξωτερικό χρέος σε δις δολάρια Αμερικής
Τουρκία – εξωτερικό χρέος σε δις δολάρια Αμερικής
.
Έχοντας αναφερθεί πάρα πολλές φορές στη φούσκα ακινήτων που θα εκραγεί κάποια στιγμή, στη συνεχή αύξηση του εξωτερικού χρέους της κλπ. (γράφημα), θεωρούμε περιττό να επαναλάβουμε πως η οικονομική κατάσταση της Τουρκίας είναι κρίσιμη – όπως συμβαίνει μετά από μερικά χρόνια σε όλες εκείνες τις χώρες, τις οποίες λεηλατεί το ΔΝΤ.
.

Επίλογος

«Οι λαοί κυβερνώνται από το χαρακτήρα τους. Όλοι οι θεσμοί που δεν είναι προσαρμοσμένοι απόλυτα, με βάση αυτό το χαρακτήρα, δεν αντιπροσωπεύουν παρά ένα δανεικό ρούχο, κομμένο και ραμμένο σε λανθασμένα μέτρα – μία πρόσκαιρη μεταμφίεση, η οποία οδηγεί σε οδυνηρά μονοπάτια«.
Τα παραπάνω δεν ισχύουν μόνο για τη Γερμανία και την Τουρκία, οι χαρακτήρες των οποίων δεν αλλάζουν, αλλά, επίσης, για την Ελλάδα – η οποία θα πρέπει να βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που απειλούν πολύ σοβαρά την εθνική της κυριαρχία.
Στα πλαίσια αυτά, απαιτείται αφενός μεν η συναίνεση των πολιτικών κομμάτων, αφετέρου η κοινωνική συνοχή – αφού μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά η χώρα, απέναντι στους δύο «φανατικούς» εχθρούς της. Πόσο μάλλον με το ΔΝΤ να διαβρώνει συστηματικά την οικονομική της ισχύ, καταστρέφοντας τον παραγωγικό της ιστό, καταδικάζοντας χιλιάδες επιχειρήσεις στη χρεοκοπία, καθώς επίσης εκατομμύρια πολίτες στην ανεργία, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Ευτυχώς η Ελλάδα είναι μία πάμπλουτη, πολλαπλά προικισμένη χώρα, η οποία έχει τη δυνατότητα και γνωρίζει τον τρόπο, με τον οποίο προστατεύει ένα έθνος σωστά τα σύνορα του. Αρκεί φυσικά να μπορέσει να αποβάλλει το βασικότερο της ελάττωμα: τη διχόνοια, η οποία «εκφράζεται» συχνά ως μισαλλοδοξία, διαλύοντας την κοινωνική συνοχή, προκαλώντας εμφυλίους πολέμους και αυτοκαταστρέφοντας την.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top