GuidePedia

0

ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ;
Κούρδος έφηβος, ακτιβιστής, κατέβασε την τουρκική σημαία από τον ιστό της αεροπορικής βάσης του Ντιγιαρμπακίρ προκαλώντας αλλεπάλληλα «εγκεφαλικά» στην τουρκική πολιτειακή, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία!
Ο ακτιβιστής συμμετείχε στην κηδεία ενός από τους δύο Κούρδους που είχαν σκοτωθεί από τις τουρκικές αρχές κατά τις πρόσφατες μεγάλες διαδηλώσεις στη νοτιοανατολική Τουρκία. Κάποια στιγμή κατάφερε και εισήλθε στη βάση, σκαρφάλωσε στον ιστό και κατέβασε την τουρκική σημαία.
H φρουρά της βάσης ενημερώθηκε και προσπάθησε να τον σταματήσει. Μάλιστα εβλήθησαν και δύο προειδοποιητικές βολές, αλλά ο άγνωστος (προφανώς Κούρδος), απτόητος, πήρε τη σημαία και διέφυγε.

Δεν επέδειξαν φαίνεται τον ίδιο «ανδρισμό» με αυτόν στην Κύπρο, όπου υπουργός πυροβόλησε εν ψυχρώ τον Κύπριο μάρτυρα Σολωμό Σολωμού… τι φοβούνται άραγε οι θρασύδειλοι; Ό,τι και να είναι αυτό, το μέλλον τους είναι προδιαγεγραμμένο… και το ξέρουν καλά.

Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο του Τούρκου προέδρου Γκιουλ, όσο και του πρωθυπουργού Ερντογάν, οι οποίοι εξέδωσαν σκληρές ανακοινώσεις, απειλώντας θεούς και δαίμονες, αλλά και κατηγορώντας ανοικτά την στρατιωτική ηγεσία για το γεγονός! Δεν θα εκτιμηθεί και πολύ η στάση της πολιτικής ηγεσίας από τους στρατιωτικούς, ούτε καν από τον θεωρούμενο ως… ορντινάτσα του «σουλτάνου», τον αρχηγό, στρατηγό Νεζντέτ Οζέλ.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top