GuidePedia

0


Του Καθ.Δρ.Γ.Ζουγανέλη
Ένας τρόπος να βρίσκεις αν κάτι δεν πάει καλά σε οτιδήποτε, πέραν της άμεσης εποπτείας, είναι να εξετάσεις α> κατά πόσο είναι λογικό το αποτέλεσμα και β> κατά πόσον αυτό παρουσιάζεται σωστά ώστε να μπορείς να το ελέγξεις και να το συγκρίνεις. Αυτό πρέπει να το θυμάστε.
α> Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν λογικό.
Δεν δικαιολογούνται πολλά αποτελέσματα που αφορούν πολλούς υποψηφίους και των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης σε όλη την Ελλάδα.
Με πολύ κάτω απο 5% το ΠΑΣΟΚ, κάτι που αποτελεί κοινή αντίληψη για όλο τον Ελληνικό λαό είναι αδιανόητο να υπάρχουν υποψήφιοί του που να συγκεντρώνουν πάνω απο 5%! Το ίδιο αφορά και τη ΝΔ. Δεν μπορεί δηλαδή να υπάρχουν υποψήφιοι που να βγήκαν με ποσοστό μεγαλύτερο απο το αθροισμα των ποσοστών των κομμάτων που αναμενόταν, δηλαδή το άθροισμα των ποσοστών που είχαν στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές.
Το παρόν αποτυχημένο πολιτικό σύστημα, που κατά τη γνώμη μου είναι μια παρείτσα απο υπάκουους υπαλλήλους των εφοπλιστών, των επιχειρηματιών και των τραπεζιτών, στήριξε και επέβαλε Μπουτάρη και Καμίνη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ενώ επέβαλε τον Μώραλη στων Πειραιά απουσία δυνατών υποψηφίων απο το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί οι τρείς έχουν να κάνουν μεγάλο “έργο” για το σύστημα τα χρόνια που έρχονται.
Είναι όλοι μαζί. Όπου υπάρχει διέγερση, δηλαδή τάση ή οικονομικό ενδιαφέρον αυτοί που είναι πίσω απο το πολιτικό σύστημα βάζουν τον δικό του για να ελέγχει τις εξελίξεις.
To ψέμμα του αποτελέσματος των εκλογών και κυρίως των πρώτων, γιατί εκεί θα μπορούσε να ξεφύγει το επιθυμητό αποτέλεσμα έπρεπε να φανεί αληθινό. Οι υπηρεσίες παρακολούθησης των αντιδράσεων του λαού, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, διαφήμισης και εσωτερικής προπαγάνδας προετοίμασαν το αποτέλεσμα. Αυτό έγινε, αφενός με τη δημιουργία διασποράς αναμενομένων αποτελεσμάτων πρίν τις πρώτες εκλογές και αφετέρου με τη δημιουργία ψευδαισθήσεων με ονειρεμένα ποσοστά, ώστε να μη υπάρξουν αντιδράσεις και ομόνοια των πολιτών για τα αποτελέσματα που είχαν προαποφασισθεί και ερχόντουσαν.
Το σχέδιο απλό και όπως πάντα προερχόμενο απο ένα κέντρο αποφάσεων που δουλεύει σε καθημερινή βάση για να αποθαρρύνει και να εξολοθρεύει κάθε μορφή μελλοντικής αντίστασης των πολιτών, μετατρέποντας ένα λευκό αποτέλεσμα σε μαύρο. Γιατί αναφέρομαι σε ένα κέντρο αποφάσεων και όχι σε πολλά; Μα γιατί οι κινήσεις και οι κατευθυντήριες γραμμές του δεν παρουσιάζουν διασπορά στις αποφάσεις και κινήσεις ΟΛΟΥ του πολιτικού συστήματος δηλαδή της παρείτσας που κυβερνά. Ούτε για τα προσχήματα…
Πόσες φορές σωστά πράγματα που έχω πεί σε αυτό το ιστολόγιο έχουν αναμασηθεί, χωρίς αναφορά στο όνομά μου, απο τους εκπροσώπους των μνημονιακών ΜΜΕ και απο τους φοροφυγάδες-πατριώτες δημοσιογράφους για να περάσουν μέσα στα λογικά και στα πατριωτικά συνθήματά τους,(που αποτελούν συνήθως το 90% των επικοινωνιακών κουτσομπολιών τους) την επι χρήμασι πληρωμένη προπαγάνδα που κάνουν και που είναι μόνο στο 10% των όσων αναφέρουν (για να μη την αντιλαμβάνεσθε); Aυτό το 10% είναι αυτό που συνήθως εσείς παραβλέπετε σαν ποσοστό λάθους στην ανθρώπινη τους συμπεριφορά και το οποίο το συγχωρείτε. Κάποιοι όμως απο εσάς λιγότερο έξυπνοι, κάθε φορά δεν το αντιλαμβάνονται και το παίρνουν με την επικοινωνιακή φόρα του ψεύτη - δημοσιογράφου σαν κοινότοπη αλήθεια.
Πρέπει να ελέγχετε ότι διαβάζετε και ότι ακούτε.
Μην εμπιστεύεστε τον ψεύτη. Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης…
Τα ποσοστά του Κάτουρου θα είναι ένα μέτρο της νοθείας στις ευρωεκλογές που θα γίνουν. Είναι λογικό αυτό το μ.. , παράγωγον των “κροτίδων” του Μπόμπολα  να βγεί ευρωβουλευτής; Οι κασέτες πάλι της ΧΑ που είναι; Τί έγιναν;
β> Το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών δεν παρουσιάστηκε σωστά.
Η Singular Logic ιδιοκτησίας απο ότι λέγεται του Ανδρέα Βγενόπουλου του οποίου η MIG ενσωματώθηκε στη τράπεζα Πειραιώς προφανώς δεν κάνει σωστά τη δουλειά της. Σαν ψηφοφόρος θα ήθελα να ξέρω τα αποτελέσματα σε κάθε εκλογικό κέντρο και όχι μόνο σε κάθε δήμο ή περιφέρεια. Σε αυτά τα αποτελέσματα θα πρέπει να έχει ο καθένας πρόσβαση απο το διαδίκτυο.
Δεν είναι κάτι σπουδαίο αυτό που κάνει η Singular Logic και δεν γνωρίζω πόσα παίρνει για μια δουλειά μιας ημέρας.  Η βάση δεδομένων είναι γνωστή και τα αποτελέσματα που θα ερχόντουσαν  ηλεκτρονικά απο το Υπ. Εσωτερικών θα μπορούσαν να περνιούνται αυτόματα σε αυτή. Δεν θα χρειαζόντουσαν πάνω απο 2-3 υπάλληλοι για όλη τη διαδικασία. Το αρχείο των εκλογικών αποτελεσμάτων δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο απο κάποια MB!
Η πρόσβαση όλων των Ελλήνων πολιτών σε αυτή τη βάση δεδομένων θα έπρεπε να είναι δυνατή απο το διαδίκτυο και αυτό είναι δυνατό να γίνει τεχνικά πάρα πολύ εύκολα (θα το έκανα μέσα σε μιά ώρα). Αυτό είναι απαραίτητο για να υπάρχει και έλεγχος και ταυτοποίηση των αποτελεσμάτων.

Συμπέρασμα

Χωρίς να εξετάσω τις αναφορές για νοθεία που υπήρξαν,
  1. το ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε να πάρει το Δήμο της Αθήνας ούτε της Θεσσαλονίκης. αφού οι υποψήφιοι που κατέβασε δεν ήταν στελέχη της πρώτης γραμμής.
  2. η παρουσίαση των αποτελεσμάτων απο τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο ήταν αδιαφανής και τεχνητά κακή.
  3. τα αποτελέσματα των εκλογών δεν ήταν λογικά και σε συμφωνία με το κοινό αίσθημα και την απλή λογική.
  4. τα σκάνδαλα που υπάρχουν στο χρηματιστήριο, η ΑΟΖ, οι υδρογονάνθρακες, η εξωτερική πολιτική, η ανάπτυξη και η εσωτερική πολιτική ήταν εκτός της πολιτικής ατζέντας των υποψηφίων.
  5. η Τουρκική επιθετικότητα κατά το αναμενόμενον εμφανίστηκε μέσα στη περίοδο των εκλογών, για να παραπλανήσει και να εκφοβήσει τους πολίτες που θα ψηφίσουν αντιμνημονιακά κόμματα. Κατά τη γνώμη μου, σε αυτό βοήθησε η κυβέρνηση.
  6. το ότι δεν υπέγραφαν όσοι ψήφιζαν στα εκλογικά κέντρα, κάτι που γινόταν παληά. Αυτό σημαίνει ότι είναι αναπόδεικτος ο αριθμός αυτών που ψήφισαν κάθε υποψήφιο… Χαμός.
Tα ανωτέρω δείχνουν, ότι ωθείται πλήρης αλλωτρίωση της βούλησης του λαού και συμφωνημένη παραπλάνηση του εκλογικού σώματος, απο όλο το πολιτικό σύστημα. Ερωτηματικό παραμένει το τί ψήφισαν στις εκλογές οι μετανάστες που απόκτησαν δικαίωμα ψήφου και υπέρ τίνος κόμματος. Πληρώνει καλά ο μεγαλοεπενδυτής…
Κάνουν ότι μπορούν όλοι για να μη φαίνεται η αλήθεια αλλά δεν έχουν επίπεδο και φαίνονται. Ο Σαμαράς ξέχασε τη γυναίκα του όταν έφευγε απο το εκλογικό κέντρο που ψήφιζε και γύρισε να τη πάρει! Ήταν σε πανικό…

Όταν όλα πουλήθηκαν και όταν όλα πουλιώνται, είσασταν και είστε παρόντες…

  • “Όλοι έχουμε μια τιμή” είπε κάποτε ο Μίκης Θεοδωράκης. Εγώ γιατί δεν έχω; Γιατί για εμένα δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ποτέ πάνω όριο.
  • “Ένα δωράκι δεν περάζει” είπε κάποτε o Ανδρέας Παπανδρέου μέσα στη Βουλή των Ελλήνων. Εγώ γιατί δεν παίρνω δωράκια και δεν δέχομαι δωράκια;
  • “Όλοι μαζί τα φάγαμαν” είπες ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Πράγματι στατιστικά έτσι έγινε. Έχει κάποια ισχυρή βάση αυτό που είπε. Εγώ όμως, γιατί δεν δέχτηκα να φάω;
  • Κατεβάσατε παντελόνια για μια θεσούλα στο δημόσιο, για ένα βόλεμα και τους αφήσατε να φτάσουν εδώ που είναι. Εγώ δεν τους άφησα ποτέ.
Δεν δικαιούστε να χρησιμοποιείτε σύμβολα του παρελθόντος ούτε μεγάλες αλήθειες του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού.  Δεν έχετε κανένα βαθμό αυτάρκειας, που να σας δίνει το δικαίωμα να αναφέρεσθε σε θέματα  που αφορούν την ελευθερία, την ιστορία και την ηθική της αρετής. Σας έχουν αφαιρεθεί ΟΛΟΙ οι βαθμοί.
Στον πάτο δεν υπάρχουν στρατηγοί, υπάρχουν μόνο ζόμπι και αποτυχημένοι.
Με αντιλαμβάνεστε; Δεν έχετε τίποτα… Προδόσατε τη συνέχεια και τη συνέπεια, μείνατε στα κεφάλαια και όχι στη διασύνδεση, Xάσατε και όσο επιμένετε σε ανακυκλώσεις προσώπων και μεθόδων το μοιραίο θα σας χαμογελάει.
Να μισείτε αυτούς που κρύβουν την αλήθεια, την αρμονία και την ομορφιά. Δεν είναι του Θεού.
Δεν φταίνε οι άλλοι, αγαπητοί φίλοι. Εσείς φταίτε. Η εγκληματική συμμορία δεν είναι ό,τι υπάρχει μέσα στη Βουλή, Είστε και εσείς. Όλοι έχετε ευθύνη. Ξυπνείστε. Σταματείστε να είστε υπάλληλοι της εξουσίας των ολιγαρχών και υπάκουοι στις προσωπικές σας ανάγκες. Η αυλή σας δεν τελειώνει στη πόρτα σας.
  πηγή

Δημοσίευση σχολίου