GuidePedia

0


Έχει πάρει εντελώς διαζύγιο με τη λογική, πλέον, ο «κουμπάρος» μας Ερντογάν, ο οποίος δεν διστάζει πλέον να κατηγορεί τον Φετουλάχ Γκιουλέν, ακόμα και για την έλλειψη προόδου στο Κουρδικό, ασχέτως του αν η δική του κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά έδωσε υποσχέσεις, τις οποίες απλά δεν τήρησε.
Σε προεκλογική του ομιλία στην πόλη Σανλιουρφά (η Καλλιρόη των ελληνιστικών χρόνων) ο Ερντογάν επιτέθηκε στον Γκιουλέν, κατηγορώντας τον ότι παρεμποδίζει την ειρηνευτική διαδικασία και την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο Κουρδικό.
Αφορμή για την επίθεση Ερντογάν είναι, προφανώς, η αναζωπύρωση της δραστηριότητας του ΡΚΚ στη νοτιοανατολική Τουρκία. Ο Γκιουλέν, ο οποίος φαίνεται ότι έχει μαγικές ικανότητες, «το πρόσωπο της Πενσυλβάνια» όπως τον αποκαλεί πλέον ο Ερντογάν, «…επιτίθεται προδοτικά με σκοπό να εμποδίσει την ειρηνευτική διαδικασία, υπονομεύοντας την τη ενότητα αυτής της χώρας. Δεν είναι μόνος. Το πράττει χρησιμοποιώντας το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και το Εθνικιστικό Κόμμα», είπε ο απίθανος Ερντογάν.

Άρα, εάν δεν το καταλάβατε ακόμα, όλοι είναι προδότες και συνωμότες, πλην του λαοπρόβλητου πρωθυπουργού. Τώρα, αν οι Κούρδοι και οι Άραβες που κατοικούν στην πόλη, έπαθαν ομαδική υστερία από τα γέλια, δεν έχε γίνει γνωστό.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top