GuidePedia

0

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, που βρέθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο για την ελληνική Προεδρία, τα άκουσε κανονικότατα από τον Βρετανό ευρωβουλευτή, Nigel Farage, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά για τους Έλληνες πολιτικούς γενικότερα, αφού η αναφορά του έφτασε μέχρι τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Λουκά Παπαδήμο, τον οποίο χαρακτήρισε υπάλληλο μαριονέτα της Goldman Sachs!
Η αλήθεια πονάει…
Ο Farage ενημέρωσε τον Αντώνη Σαμαρά πως «δεν κάνει κουμάντο στην χώρα του, η οποία βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και όπου η Δημοκρατία καταλύθηκε. Γι’ αυτό και ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να μετονομάσει την Νέα Δημοκρατία σε ΜΗ Δημοκρατία!»
Η αλήθεια πονάει…
«Συγχαρητήρια κύριε Σαμαρά για την ανάληψη από την Ελλάδα της προεδρίας της Ε.Ε, φαντάζομαι θα είναι χιλιάδες τώρα που χορεύουν στους δρόμους της Αθήνας. Δεν έχει σημασία βέβαια που η χώρα σας, υπό τις συμβουλές της Goldman Sachs, μπήκε στο ευρώ χωρίς να πρέπει, που η ανεργία έχει φτάσει το 30% και το 60% στους νέους, ότι το νεοναζιστικό κόμμα προελαύνει, ότι έγινε τρομοκρατικό χτύπημα στην γερμανική πρεσβεία. Αλλά μην ανησυχείτε για αυτά, γιατί η… παρουσίαση της ελληνικής προεδρίας ήταν επιτυχία!»
Η αλήθεια πονάει…
Και μην νομίζετε φίλοι μας ότι οι επόμενοι θα φέρουν την αλλαγή! Είμαστε μάρτυρες σε ένα στημένο παιχνίδι με θύμα όλους εμάς τους Έλληνες αλλά και όλους τους ανθρώπους. Απλά κάθε φορά παρακαλάμε να έρθει το μη χείρον για την χώρα και να υπάρχουν περιθώρια ελιγμών για όσους προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Η αλήθεια πονάει…
Τέλος ο Nigel Farage τόνισε ότι η ΕΕ μετατρέπεται σε Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης όπου δεν θα υπάρχει πλέον δημοκρατία αλλά μόνο γραφειοκρατία. Εν ολίγοις η ελευθερία θα χαθεί και ο σοβιετικού τύπου συγκεντρωτισμός θα φέρει και επίσημα την παγκόσμια χούντα.
Η αλήθεια πονάει…


πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top