GuidePedia

0
erastes_tis_asteroessas


…όταν η Ελλάδα υπερσκελίζει την Βρετανία

Τώρα που οι Αμερικανοί δείχνουν να τα βρίσκουν δύσκολα σε σχέση με τα της επίθεσης στην Συρία, θυμήθηκαν στην Αθήνα τους ελληνοορθόδοξους της προαναφερθείσας χώρας, οι οποίοι τόσο καιρό σφαγιάζονται από τους ισλαμιστές στο όνομα της «δημοκρατίας». Μπουχτίσαμε από την υποκρισία των κομματικών επιτελείων που συνεχίζουν την πολιτικάντικη αντιπαράθεση σε μία Ελλάδα απόλυτο προτεκτοράτο της Δύσης.
Η δικομματική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τις υποχρεώσεις μας έναντι της συμμαχίας. Να δώσουμε δηλαδή για επίθεση την βάση της Σούδας και ακούγεται και της Καλαμάτας. Η συμφωνία χρήσης των βάσεων δεν αναφέρει ωστόσο πουθενά την αγνόηση του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, την παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, την αναζωπύρωση κρίσης στην ευρύτερη περιοχή μας καθώς και τον επιθετικό πόλεμο, ο οποίος αντίκειται στο Σύνταγμα των Ελλήνων.
Η χρήση των βάσεων σε περίπτωση επίθεσης στην Συρία θα γίνει αποκλειστικά και μόνο, επειδή η Ελλάδα «προσκυνάει» την «υπερδύναμη» του Μεγάλου Αδελφού. Δημοσιογράφοι, αναλυτές και πολιτικοί, «ορκισμένοι εραστές» της αστερόεσσας, εξαπατούν μαζικά τον κόσμο σε σχέση με την αλήθεια και τις πραγματικές προθέσεις των παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι, όπως δεν θα βαρεθούμε ποτέ να γράφουμε, επιδιώκουν τον πλήρη έλεγχο και περαιτέρω διαμελισμό της Μέσης Ανατολής και όχι μόνο σε «δημοκρατικά» προτεκτοράτα.
 Η Ελλάδα ξεπέρασε ακόμα και την Βρετανία στον άκρατο φίλο-αμερικανισμό, αποτέλεσμα της εθελούσιας εξάρτησής της από την δεξαμενή σκέψης των «μεγάλων» εμπνευστών της παγκοσμιοποιητικής εξωτερικής πολιτικής και επομένως της άρνησης εκπόνησης ελληνικού σχεδίου ελιγμών στην γεωπολιτική σκακιέρα.
Κατά τα άλλα φταίνε πάντα τα… Ορλωφικά, όταν η Ελλάδα εμβαθύνει εν γνώσει των ιθυνόντων την ατλαντική της εξάρτηση και η Ρωσία λαμβάνει από την άλλη τα μέτρα της και πολύ καλά κάνει.
Η λογική των «εραστών» της αστερόεσσας επιβάλλει για την Ελλάδα την πολιτική του «yes man», την δυτικόφερτη ενημέρωση και την υποβάθμιση των ελληνικών συμφερόντων στον βωμό μιας παγκόσμιας «δημοκρατικής» δικτατορίας…
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top