GuidePedia

0


Κάθε μέρα η Δύση “ανακαλύπτει” ότι στη Συρία δεν είναι μόνο οι κυβερνητικές δυνάμεις που ευθύνονται για αγριότητες. Οι λεγόμενοι αντικαθεστωτικοί είναι το πραγματικό πρόβλημα. Η αγριότητα με την οποία εκτελούν όποιον δεν είναι μαζί τους ευτυχώς αρχίζει να προβάλεται από τα δυτικά ΜΜΕ .
Τα περιοδικά Time και Paris Match δημοσίευσαν μερικές συγκλονιστικές φωτογραφίες από εκτελέσεις στην Συρία κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.
Ελεύθερος συνεργάτης του οποίου το όνομα δεν ανακοινώθηκε, έδωσε στο TIME φωτογραφίες που τράβηξε στις 31 Αυγούστου στην περιοχή Κεφεργκάν στο Χαλέπι.

Ο ίδιος περιγράφει:

“Έφεραν τον νεαρό στην πλατεία με δεμένα μάτια. Ήταν η τέταρτη εκτέλεση σε μία μέρα... Ο κόσμος άρχισε να κραυγάζει. Όλοι ήταν χαρούμενοι. Εάν επενέβαινα θα με έπαιρναν και μένα, αλλά ήξερα πως η εκτέλεση θα γινόταν. Είδα μια εικόνα απόλυτης σκληρότητας. Τον έβαλαν να γονατίσει. Τα χέρια του ήταν δεμένα. Είχε παγώσει. Δύο μέλη της αντιπολίτευσης του ψιθύρισαν κάτι στο αυτί. Ο νέος άνθρωπος με αθώο και θλιβερό τρόπο απάντησε. Καθώς δεν ξέρω αραβικά δεν κατάλαβα τι έλεγαν. Αντιστάθηκε. Του κόψανε το λαιμό. Οι στιγμές εκείνες στην Συρία ήταν στιγμές μεσαίωνα”.
Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το γαλλικό περιοδικό Paris Match τραβήχτηκαν στις 31 Αυγούστου στο χωριό Αζάζ κοντά στην Τουρκία. Άτομο της φιλικής στον Άσαντ πολιτοφυλακής Σεμπιχά, εκτελέστηκε με σπαθί από τους της αντιπολίτευσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ TIME ΚΑΙ ΤΟ PARIS MATCH









Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top