GuidePedia

0

Ας παρακολουθήσουμε την αμερικανική πολιτική προς την Αίγυπτο για να δείτε την υποκρισία του παρεμβατισμού της κυβέρνησης:

Πρώτα η Αμερικανική στήριξη στον μη εκλεγμένο Χόσνι Μουμπάρακ για δεκαετίες, ξοδεύοντας δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια για να τον κρατήσουν στην εξουσία.

Στη συνέχεια οι ΗΠΑ παρέχουν βοήθεια σε όσους το 2011 με επιτυχία ανέτρεψαν τον Μουμπάρακ. Στη συνέχεια οι ΗΠΑ απαιτούν εκλογές. Οι Αιγύπτιοι πραγματοποίησαν μια εκλογή που κρίθηκε <ελεύθερη> και <δίκαια>, και λίγο αργότερα ο χρηματοδοτούμενος στρατός από τις ΗΠΑ ανατρέπουν τον εκλεγμένο πρόεδρο.
Στη συνέχεια, η κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποιεί τους στρατιωτικούς ότι πρέπει να αποκατασταθεί η δημοκρατία - η ίδια η δημοκρατία που καταστράφηκε από το στρατιωτικό πραξικόπημα!

Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα επιτρέψει στον εαυτό της να προφέρει τη λέξη «πραξικόπημα» συζητώντας τι συνέβη στην Αίγυπτο, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι θα πρέπει να σταματήσει να στέλνει όλα αυτά τα δισεκατομμύρια δολάρια στην Αίγυπτο.

Οι στρατιωτικοί που δήθεν ανέτρεψαν τον Morsi είναι οι κύριοι αποδέκτες του ετήσιου πακέτου βοήθειας 1.300.000.000 δολαρίων των ΗΠΑ προς την Αίγυπτο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι ΗΠΑ "κατέχει" τον αιγυπτιακό στρατό που ανέτρεψε τον <δημοκρατικά> εκλεγμένο ηγέτη της.

Για τους παγκοσμιοποιητές, η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι ένα τέλειο εργαλείο για τον έλεγχο των Μουσουλμάνων παρέχοντας ένα απόλυτο πρόσχημα για την παρέμβαση κι την προώθηση της ατζέντας της παγκοσμιοποίησης.

Η Αραβική Άνοιξη ήταν ένα γεωπολιτικό σχέδιο από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ για την υπόθαλψη μόνιμης αστάθειας στην περιοχή και τα πράγματα έχουν πάει ακριβώς όπως είχαν προγραμματιστεί.

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή έχει σχεδιαστεί και προγραμματιστεί για να επιτρέπουν την συνεχή παρέμβαση του ΝΑΤΟ στις ασθενείς και ασταθείς χώρες σε όλο τον κόσμο.
Απο την άλλη, η ιστορία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και ο Mohamed Morsi παρουσιάζουν δεσμούς με την αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) και υπάρχουν ισχυρισμοί ότι στην πραγματικότητα η CIA ήταν που βοήθησε την Μουσουλμανική Αδελφότητα να έρθει στην εξουσία και ότι δημιουργήθηκε το 1920 από την MI -6 για να αποδυναμώσει τις αιγυπτιακές κοσμικές δυνάμεις και στην πραγματικότητα στρατολόγησε τον Morsi πριν από πολλά χρόνια.

Ο ίδιος ο Μόρσι, λέγεται ότι έχει στρατολογηθεί από τη CIA πριν από πολλά χρόνια και είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τα παιδιά του έχουν αμερικανική υπηκοότητα και ότι ήταν στη φυλακή για προδοσία, όταν εξήχθη της φυλακής τοποθετήθηκε ως κεφαλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας μετά την πτώση του Χόσνι Μουμπάρακ και στη συνέχεια στην προεδρία.

Για άλλη μια φορά, βλέπουμε την πολιτική των ΗΠΑ για την πρόσληψη και τη χρήση ριζοσπαστικών στοιχείων για την ανατροπή των καθεστώτων και να εγκαταστήσουν τη δική τους εκδοχή για το τι θέλουν στις ξένες χώρες, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες ή την ευημερία του λαού, που οδηγεί σε αποτυχία. Αυτό είναι κάτι σαφές στην Αίγυπτο.

Σκοπός τους είναι να πάρουν τα χρεωκοπημένα κράτη μαζι με ολα τα άλλα κράτη της μεσογείου τα οποία τα απελευθέρωσαν απο τους <κακούς> καντάφι, μουμπάρακ, Μόρσι, ασάντ, κτλ... να κάνουν τη μεσογειακή ένωση όπου θα μπεί και η υπόλοιπη ισχυρή Ευρωπαική ένωση.

Η Μεσογειακή Ένωση, η Ενωση για την Μεσόγειο που προωθούν, άπαρτίζεται από 27 κράτη μέλη της ΕΕ και 16 χώρες της Μεσογείου από τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια, η Ένωση ξεκίνησε το 2008 με σκοπό δήθεν την προώθηση της σταθερότητας και της ευημερίας στην περιοχή της Μεσογείου.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top