GuidePedia

0

Σχεδόν πανηγυρίζοντας πέταξε πριν από λίγες μέρες ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, εκ πυροβολικού προερχόμενος, με αεροσκάφος Corsair A7. Την ίδια στιγμή που οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ετοιμάζονται να υποδεχτούν μαχητικά αεροσκάφη 5ης γενιάς, όπως το F 35 και η εθνική τους αεροβιομηχανία ετοιμάζει τουρκικό μαχητικό με ικανότητες stelth, η κυβέρνηση υπακούει στα κελεύσματα των τροϊκανών, που επιζητούν την πλήρη απαξίωση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να πάθουμε, συντόμως, ότι έπαθε η Σερβία με το Κόσοβο-Μετόχια. Θα πει κανείς, τι μπορεί να κάνει ο Στρατάρχης των Ενόπλων μας Δυνάμεων, την ώρα που επιλέγονται για την ηγεσία του ΥΕΘΑ πολιτικά πρόσωπα, τα οποία είναι καλά μόνο για τηλεπαράθυρα και άοσμες-άχρωμες δηλώσεις, για να μην γράψω τίποτε χειρότερο. Οι επίγονοι του Μέτερνιχ ανακοίνωσαν λοιπόν ότι για να μην μειωθούν περαιτέρω οι μισθοί των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων, πρέπει να υπάρξει μείωση των αμυντικών μας δαπανών κατά 100 εκ. ευρώ.
Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Ότι προσεχώς ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος θα αναγκαστεί να επαναφέρει στην ενεργό δράση όχι μόνο τα F 104 Starfighter, αλλά και τα… Spitfire, ενώ ο ελληνικός στρατός θα επανέλθει στο γνώριμο τυφέκιο εφόδου M1 garrand. Καλά, για το Ναυτικό δεν το συζητώq: Με ένα φρεσκαρισματάκι, ο “Αβέρωφ” κάλλιστα θα μπορούσε να είναι επιχειρησιακός!
Σαφώς και μπορεί, αλλά και πρέπει να αντιδράσει ο κος αρχηγός. Ανακοινώνοντας ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στην πολιτική ηγεσία ότι η κατάσταση αυτή μαθηματικά οδηγεί σε νέα Μικρασιατική Καταστροφή και στον Αττίλα 3. Ο ρόλος των Ενόπλων μας Δυνάμεων δεν είναι διακοσμητικός, ούτε τα στελέχη μας μπορούν να γίνουν διεθνής περίγελος στους σοβαρούς στρατούς της υφηλίου. Ας εισηγηθεί ο κος αρχηγός νέο αμυντικό σύμφωνο συνεργασίας με την Ρωσία (με την παραχώρηση ναυτικών βάσεων στο Αιγαίο), στο οποίο θα υπάρχει ρητή δέσμευση για την προστασία της χώρας μας από τον τουρκικό επεκτατισμό. Γιατί αν περιμένουμε από το ΝΑΤΟ να μας βοηθήσει στην επερχόμενη σύρραξη με την Τουρκία, τότε θα ζήσουμε και άλλα Ίμια και θα οδηγηθούμε de facto σε καταστάσεις εθνικά τραγικές.
Και πάλι θα μου πείτε, να τα προτείνει ο αρχηγός, αλλά δεν θα τα αποδεχτούν τα κυβερνητικά υποχείρια της τρόικας. Τι πρέπει να κάνει;

Ένα εθνικό διάγγελμα εκ μέρους του, με το οποίο θα υπερασπιστεί τα Ιερά και τα Όσια της φυλής, θέτοντας προ των ευθυνών της μια κυβέρνηση yesmen, είναι σίγουρο ότι θα ταρακουνήσει το σαθρό πολιτικό σύστημα. Αλλιώς σύντομα θα δούμε την χώρα να εμπλέκεται σε περιπέτειες.
Επιτέλους πείτε και ένα “μολών λαβέ” κε αρχηγέ!

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top