GuidePedia

0

Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ

Ομολογούν ότι ΤΩΡΑ ψάχνουν να βρουν τα ίχνη ενός βομβιστή αλλά γράφουν πως ξέρουν πως επέστρεψε στην Ελλάδα!
Αυτή είναι η ''μαύρη προπαγάνδα της Άγκυρας κατά της Ελλάδας! Μέσα σε δυο φράσεις η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΗ και το ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ: " Έγινε γνωστό πως ο Καρατάς χρησιμοποιώντας την ίδια διαδρομή που είχε έρθει από την Ελλάδα και έφτασε στην Άγκυρα μέσω Σμύρνης, διέφυγε και πάλι στην Ελλάδα. Τώρα για να βρεθούν τα ίχνη του Καρατάς εξετάζονται λεπτομερώς οι κάμερες ασφαλείας"!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Προ μερικών εβδομάδων έγινε επίθεση σε δυο κτίρια στην Άγκυρα το Υπ. Δικαιοσύνης και το κτίριο του ΑΚΡ από το DHKP-C

Οι Τούρκοι άρχισαν αμέσως να γράφουν , χωρίς κανένα στοιχείο, ότι οι βομβιστές ήρθαν από Ελλάδα - αργότερα έγραψαν και Συρία.

Η τουρικη εφημερίδα Yeni Safak, με τον τίτλο "Τα δύο μέλη του DHKP-C έφυγαν από τον δρόμο που ήρθαν", γράφει ότι έγινε γνωστό πως, οι τρομοκράτες του DHKP-C που είχαν κάνει τις επιθέσεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και στο κτίριο του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, διέφυγαν από το δρόμο που έκαναν είσοδο στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα γράφει ότι, τα ίχνη των Χασάν Μπιμπέρ και Μουχαρέμ Καρατάς, μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C, μετά τις επιθέσεις που έκαναν, χάθηκαν και τονίζεται ότι έτσι όπως ήρθαν, διέφυγαν κατά τον ίδιο τρόπο.

Οι δύο τρομοκράτες διαπιστώθηκε ( σ.σ. από ποιόν;) ότι ήρθαν στην Άγκυρα για τις επιθέσεις και δεν διανυκτέρευσαν. Ο Χασάν Μπιμπέρ, μετά τη βόμβα που έριξε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, κατευθύνθηκε προς την πλευρά που είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος και στη συνέχεια έγινε γνωστό ( σ.σ. από ποιόν;) ότι διέφυγε στη Συρία. Ακόμα διαπιστώθηκε ( σ.σ. από ποιόν;) πως, ο Μπιμπέρ είχε ανάμειξη και σε ορισμένες επιθέσεις, που είχαν γίνει στη Μερσίνα, παλαιότερα. Διερευνώνται, τώρα, οι διασυνδέσεις του από τότε που ήταν επικεφαλής στη Μερσίνα, του Εργατικού Συνδικάτου Λιμένων. Οι αρχές επιμένουν στην πιθανότητα ότι ο Μπιμπέρ μπορεί να διέφυγε από τη Μερσίνα στη Συρία.

Στο μεταξύ -συνεχίζει το δημοσίευμα - ο Μουχαρέμ Καρατάς, μέλος επίσης της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C, ο οποίος είχε επιτεθεί εναντίον του κτιρίου του ΑΚΡ με ρουκετοβόλο που είχε φέρει από την Ελλάδα - σ. σ. δεν λέει πως αυτό τεκμηριώνεται - στη συνέχεια, αμέσως μετά την επίθεση, έφυγε από την Άγκυρα και αργότερα χάθηκαν τα ίχνη του. Έγινε γνωστό ( σ.σ. από ποιόν;) πως ο Καρατάς χρησιμοποιώντας την ίδια διαδρομή που είχε έρθει από την Ελλάδα και έφτασε στην Άγκυρα μέσω Σμύρνης, διέφυγε και πάλι στην Ελλάδα. Τώρα για να βρεθούν τα ίχνη του Καρατάς εξετάζονται λεπτομερώς οι κάμερες ασφαλείας.

Όσον αφορά τον Ετζεβίτ Σανλί, μέλος επίσης του DHKP-C, που είχε έρθει στην Τουρκία και πραγματοποίησε επίθεση εναντίον της Αμερικάνικής Πρεσβείας, διαπιστώθηκε ( σ.σ. από ποιόν;) ότι είχε έρθει από τη Σμύρνη με τρένο στην Άγκυρα και είχε αποβιβαστεί στην περιοχή Σίντζαν. Ο χρόνος από την μετάβασή του, από το Σίντζαν που αποβιβάστηκε, στο κτίριο της Αμερικάνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα, στη λεωφόρο Παρισίων και η έκρηξη της βόμβας, ήταν συνολικά 3 ώρες και 14 λεπτά. Τώρα οι αρχές παίρνουν κατάθεση από όλους με τους οποίους είχε μιλήσει ο τρομοκράτης, κατά τη διαδρομή.

Οι παρατηρήσεις μας επι των ...ψευδών και των αντιφάσεων των εμπνευστών της προπαγάνδας είναι αυτονόητες και μερικές τις καταγράφουμε :

- Πρώτον, από ποιόν και βάσει ποιών στοιχείων "έγινε γνωστό" ότι ήρθε από την Ελλάδα ο βομβιστής;

- Δεύτερον, βάσει ποιών στοιχείων λένε ότι "έφερε" το ρουκετοβόλο από την Ελλάδα;

-Τρίτον, αφού είχαν χαθεί τα ίχνη του και τα ψάχνουν,πως ... ξέρουν ότι ... επέστρεψε στην Ελλάδα;

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top