GuidePedia

0
Τό πρώτο μέρος εδώ
του Γιώργου Ανεστόπουλου
Οι εκατόν πενήντα από τις περίπου τετρακόσιες σελίδες του Κορανίου είναι γεμάτες με Φλογερές προτροπές προς τους Πιστούς να συμβάλλουν με κάθε μέσο – «ακόμη και χύνοντας το αίμα των Απίστων» – στην Δημιουργία ενός Παγκόσμιου Χαλιφάτου του Ισλαμ. Γεγονός που φαίνεται ευδιάκριτα κυρίως στις προ του 1980 μεταφράσεις του Κορανίου που ήταν πιο «πιστές» στο «σκληρό γράμμα και νοηματική» του Αραβικού πρωτοτύπου. ( Από εκείνο το «χρονικό σημείο» κι έπειτα το Πνεύμα των Μεταφράσεων «μαλακώνει» – τυχαίο άραγε; Ή μήπως «ταυτίζεται επικοινωνιακά» με την Παλινόρθωση του «Διεθνούς Ισλαμικού Πανεθνικισμού»; Πχ Βλ. Ισλαμικό Αμερικανικό Κίνημα και «Παλαιστινιακή Αναζωπύρωση», Νασερισμός και Λιβύη, Λιβανικός Εμφύλιος και Ιράν κλπ κλπ) και βεβαίως με την έναρξη της επιχείρησης “Μαζικού εισοδισμού του Ισλάμ” στο Βορρά (μέσω όλο και διογκούμενης Λαθρομετανάστευσης). Κατάσταση που απαιτούσε να μπορεί να εμφανίζεται το Κοράνι/Ισλάμ ως Βιβλίο/Θρησκεία της Αγάπης. Έπρεπε πάση θυσία λοιπόν να “εξωραϊστεί” στις μεταφράσεις του.
Ιδού λοιπόν, μια «σκληρή απόδοση» του Κορανίου, χωρίς «φτιασιδώματα». Μία έκδοση πριν την έναρξη της παραπάνω “επιχείρησης”.
“Σκαλίστηκε” ξανά και ξανά γραμμή γραμμή όλο το Κοράνι – από μια έκδοση της δεκαετίας του ’70, “εξαφανισμένη” πλέον από την Ελληνική αγορά – για να εντοπιστούν και να απομονωθούν τα πιο “θανάσιμα”, τα πιο “αιματηρά” του σημεία.
150 σελίδες αίματος και προτροπής των «Πιστών» να πνίξουν στο αίμα ΟΛΟΥΣ τους «Άπιστους» (μη Ισλαμιστές)….
Καλό κουράγιο σε όποιον αντέξει να τις διαβάσει…

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top