GuidePedia

0

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Πλησιάζουμε στην περίφημη ημερομηνία της 21ης Δεκεμβρίου 2012,που τόσα και τόσα έχουν ειπωθεί ,γραφεί,προβληθεί με ταινίες,βίντεο, κλπ.Λίγες μέρες απομένουν για να μας λυθούν οι
απορίες άν θα καταστραφεί ο κόσμος,άν έρθουν οι εξωγήινοι,αν θα μας πάρουν στα σκάφη τους, κλπ,κλπ.Η παραφυλολογία δίνει και παίρνει και κάποιοι πλούτισαν από αυτή.

Οι Μάγιας που μίλησαν γι'αυτήν την ημερομηνία,δεν είπαν ότι θα είναι το "τέλος του κόσμου μας",αλλά το "τέλος της εποχής"σύμφωνα με τα ημερολόγια τους.Τελειώνει λοιπόν ο κατά του Μάγιας χρόνος των 13 "Μπακτούν" δηλαδή 25920 ετών που χρειάζεται το ηλιακό μας σύστημα για να κάνει μία περιστροφή γύρω από το άστρο-ήλιο της Αλκυώνης του αστρικού σμήνους των Πλειάδων.Συγχρόνως το ηλιακό μας σύστημα έχει περάσει και από τους δώδεκα αστερισμούς του ζωδιακού κύκλου.Ο μέγας Έλληνας φιλόσοφος Πλάτων είχε ονομάσει αυτό το διάστημα των 25920 ετών,"Μεγάλο Ενιαυτό".

Επειδή την ημερομηνία αυτή το ηλιακό μας σύστημα θα βρίσκεται πλησιέστερα προς το κέντρο του Γαλαξία μας(αστερισμός Τοξότη) με το οποίο,η Γη μαζί με τον Ήλιο μας, θα ευθυγραμισθούν στις 21/12/12, υπάρχει περίπτωση λόγω βαρυτικών φαινομένων να υπάρξει κάποια αναταραχή στον γήϊνο φλοιό.Την αναταραχή αυτή ήδη την βλέπουμε λόγω της εντόνου σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας των τελευταίων δύο ετών και των μεταβολών του μαγνητικού πεδίου της Γης.Κανείς όμως δεν μπορεί να αναφέρει κάτι με σιγουριά.

Εκείνο όμως για το οποίο ανησυχώ είναι,μήπως οι Επικυρίαρχοι του πλανήτη μας,οι Ιλουμινάτι ή Κρόνιοι αποστάτες ή όπως αλλιώς πείτε τους,εκμεταλευόμενοι το γεγονός αυτό δημιουργήσουν καταστροφές ,με τα διαβολοσυστήματα τύπου HAARP που διαθέτουν και να τις αποδώσουν στο φαινόμενο,ώστε να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερη δυστυχία και φόβο στην ανθρωπότητα για την πλήρη υποδούλωση της !!! Μακάρι τίποτα να μην γίνει !!

Πριν λοιπόν... καταστραφεί ο πλανήτης, ας προλάβω να συνεχίσω την σειρά άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών" με το Νο 5,που περιλαμβάνει γεωφυσικά και άλλα παράξενα γεγονότα από 15 Μαίου 2012 μέχρι σήμερα.
ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top