GuidePedia

0


Μια από τις μεγαλύτερες τουρκο-αμερικανικές οργανώσεις, ο Τουρκικός Συνασπισμός Αμερικής (TCA), απέστειλε επιστολές προς τον Ρούπερτ Μέρτοχ, στον οποίο ανήκει και το γνωστό ειδησιογραφικό δορυφορικό δίαυλο FOX News, κατηγορώντας τον πρόεδρο του FOX, Ρότζερ Έιλις, ότι διακατέχεται από αντιτουρκικά αισθήματα!
Και αυτό γιατί μετέδωσε τις δηλώσεις του πρώην υποψηφίου προέδρου Ρικ Πέρι, κατά της Τουρκίας! Κατηγόρησαν επίσης τον δίαυλο ότι παρουσίασε «αναληθείς στατιστικές» για τη Τουρκία και γενικά παρουσιάζει την Τουρκία, υπό ένα αρνητικό πρίσμα, που δεν αρμόζει στον πιο ισχυρό σύμμαχο των ΗΠΑ, εντός του ΝΑΤΟ. Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ο Πέρι, ουσιαστικά, καθοδηγήθηκε από το κανάλι, να δώσει τις άκρως μειωτικές για την Τουρκία απαντήσεις που έδωσε.
Οι Τούρκοι υπενθυμίζουν στον Μέρντοχ, στην επιστολή τους, ότι είχε εκφράσει ενδιαφέρον να αγοράσει το τουρκικό εκδοτικό συγκρότημα Σαμπάχ. Πως δεν υπενθύμισαν την εβραϊκή του προέλευση… εκπονώντας μια όμορφη συνωμοσία για το ρόλο του διεθνούς Σιωνισμού και άλλα παρόμοια άραγε;

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top