GuidePedia

0


Έκπληξη αποτελούν οι ανακοινώσεις για το κοίτασμα στο Οικόπεδο 12 της Κυπριακής Δημοκρατίας, του οποίου την περιεκτικότητα υπολογίζουν στα 5 με 8 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια. Ωστόσο, πηγές του defence-point.gr αναφέρουν ότι το κοίτασμα τελικά, όσο θα προχωράει η γεώτρηση, θα κυμανθεί μεταξύ 9 με 14 τρισ. κυβ. πόδια. Οι συντηρητικές προβλέψεις του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, δείχνουν ότι είναι περισσότερο μια προσπάθεια να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι σε πολιτικό επίπεδο.

Άκρως θετικά θεωρούνται τα αποτελέσματα εκτίμησης της γεώτρησης στο Οικόπεδο 12, τα οποία θα ανακοινωθούν στις τρεις το μεσημέρι στην Κυπριακή Δημοκρατίας, σε παρουσίαση της εταιρείας στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του defence-point.gr, ο όγκος του κοιτάσματος προσδιορίζεται στα 9 με 14 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου, δικαιώνοντας απόλυτα τις πληροφορίες που είχαμε προσφάτως δημοσιεύσει σε ένα άρθρο που βρίσκεται στη διπλανή στήλη με τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις. Ωστόσο, αυτή η ποσότητα εκτιμάται τελικά στα 20 τρισ. κ.π. αφού οι έρευνες συνεχίζονται, καθιστώντας το κυπριακό κοίτασμα σε ένα ακόμη ΛΕΒΙΑΘΑΝ.

Είναι σύνηθες το γεγονός το να εκτιμάται χαμηλότερα η αρχική ποσότητα και όσο περνάει ο καιρός και προχωράει η γεώτρηση το κοίτασμα να αποκαλύπτεται ότι είναι μεγαλύτερο του αρχικού. Έτσι, το Οικόπεδο 12 της Κυπριακής Δημοκρατίας θα είναι ανάλογου μεγέθους με το Λεβιάθαν του Ισραήλ.

Αναμένουμε να διαπιστώσουμε κατά πόσον οι σεσημασμένοι ληστές ειδήσεων θα αντιγράψουν πάλι την είδηση, πειράζοντας για μια ακόμη φορά την ώρα δημοσίευσής της για να ικανοποιήσουν τα κόμπλεξ τουςπαριστάνοντας ότι αυτοί είχαν για μια ακόμη φορά την… αποκλειστικότητα. Η ανηθικότητα στη δημοσιογραφία έχει ξεφύγει από κάθε όριο, δυστυχώς. Το καλό είναι ότι το DEFENCE-POINT.GR απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του, οι οποίοι, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δίνουν διεθνείς παρατηρητές των σελίδων στο διαδίκτυο, είναι ιδιαιτέρως υψηλού επιπέδου. Αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν καλά ποιος έγραψε τι, ενώ και τα μηνύματα που λαμβάνουμε με τις ιδέες που μας δίνουν, λαμβάνονται άμεσα υπόψη. Ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top