GuidePedia

0

Έτσι και γίνει κάποτε πόλεμος, οι Τούρκοι στρατηγοί θα έχουν έναν μεγάλο πονοκέφαλο: Μη γίνει κανένα λάθος και οι Τούρκοι χάκερ πλήξουν κατά λάθος τη φίλια πληροφορική υποδομή…
Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, Τούρκοι χάκερ έπληξαν «ισραηλινές ιστοσελίδες» αναρτώντας αντι-ισραηλινά συνθήματα και άλλα τέτοια γραφικά. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν μεγάλο, καθότι οι άνθρωποι δεν περίμεναν να έχουν χτυπήσει… παλαιστινιακές ιστοσελίδες!
Που να σκεφτούν τα παιδιά ότι οι 70 περίπου παλαιστινιακές ιστοσελίδες που… κατάφεραν να πλήξουν χρησιμοποιούσαν ισραηλινούς εξυπηρετητές (servers)!

Ήταν ασφαλώς πολύ γραφικό και θα έκανε πολλούς να διασκεδάσουν, το να εμφανίζεται γραφικό με Ισραηλινό στρατιώτη να… πλένει τα χέρια του από το αίμα (τι πρωτότυπο!) και το μήνυμα από κάτω να γράφει: «[αυτό το κάναμε] διότι ψηφίσατε υπέρ του Ισραήλ στην έκθεση [του ΟΗΕ] για το Μαβί Μαρμαρά. Διακόψαμε τη λειτουργία αυτού του σάιτ. Θα απολογηθείς Νετανιάχου, θα απολογηθείς»!!!
Και να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε στην Ελλάδα γελούσαμε με αστεία για τους Πόντιους…
Πέραν του φαιδρού μέρους της υπόθεσης, δυστυχώς αποκαλύπτει τον – ισλαμικής προέλευσης αναμεμιγμένο με ολίγον εθνικισμό – φανατισμό με τον οποίο έχει ποτίσει ο «σύμμαχος» των Αμερικανών, ο Ερντογάν, μεγάλο μέρος της νεολαίας, φαινόμενο το οποίο επισημαίνεται στο εσωτερικό της τουρκικής κοινωνίας από νουνεχείς οι οποίοι ανησυχούν για την πορεία που λαμβάνουν τα πράγματα…
Ο μόνος που δεν δείχνει να ανησυχεί είναι ο Ομπάμα και το επιτελείο εξωτερικής πολιτικής του. Θα έρθει αργά ή γρήγορα για να ζητήσει τις ψήφους των Ελληνοαμερικανών (για τους Εβραιοαμερικανούς δεν μιλάμε αφού φαίνεται πως έχουν ήδη αποφασίσει…) οι οποίοι τόσο άδολα τον υποστήριξαν στην εκλογή του ευελπιστώντας ότι σε σειρά θεμάτων θα αποδειχθεί αντάξιος των προκλήσεων.
Αυτός δείχνει όμως ήδη πολύ κουρασμένος…

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top