GuidePedia

0

Στο ξενοδοχείο Ηilton της Γενεύης, κυμάτισε η σημαία του «ψευδοκράτους» με σύμφωνη γνώμη της διοίκησης όπως αποκαλύπτει το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
«Κρίση σημαίας» προέκυψε ξαφνικά στη Γενεύη, όταν έφτασε στο ξενοδοχείο Intercontinental ο πρωθυπουργός του «ψευδοκράτους» Ντερβίς Έρογλου με τη συνοδεία του. Καθώς ξεκινούν οι συνομιλίες για το Κυπριακό υπο την προεδρία του Μπαν Κι Μουν.

Ο Έρογλου μέσω των συνεργατών του ζήτησε από τη διοίκηση του ξενοδοχείου να υψώσει τη σημαία της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» όπως θέλουν να αποκαλούν οι τουρκοκύπριοι τα Κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου. Η απαίτηση έγινε «λόγω της παρουσίας ενός πρωθυπουργού» όπως τόνισαν οι τουρκοκύπριοι. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, η διοίκηση του ξενοδοχείου αν και διαβεβαίωνε ότι θα υψωθεί η σημαία , δεν το έκανε καθώς γνωρίζιε ότι στην Κύπρο υπάρχει μόνο ένα αναγνωρισμένο κράτος της «Κυπριακής Δημοκρατίας».

O Έρογλου όταν κατάλαβε ότι δεν θα γίνει δεκτή η απαίτηση του, αποφάσισε να αποχωρήσει και πήγε στο Ηilton. To συγκεκριμένο ξενοδοχείο στη Γενεύη αμέσως δέχθηκε το αίτημα των τουρκοκυπρίων και ύψωσε την σημαία του «ψευδοκράτους».
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top