GuidePedia

0

25.000.000 ευρώ «φέσι» στη Πολεμική Αεροπορία έχει βάλει ο κρατικός μηχανισμός,από τις αποστολές μεταφοράς αθενών από κάθε γωνιά της χώρας!
Η ΠΑ,που σήμερα και αύριο γιορτάζει τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ, μόνο μέσα στο 2010, έχει κάνει 865 αποστολές αεροδιακομιδών ,πετώντας 2105 ώρες και μεταφέροντας 1160 ασθενείς!
Η ...παραγωγικότητά της χωρίς καμία αμφιβολία είναι εντυπωσιακή και καλύπτει απόλυτα το τεράστιο κενό του κρατικού μηχανισμού,στην ευθύνη του οποίου –σ΄ όλο το πολιτισμένο κόσμο- ανήκουν αυτού του είδους οι αποστολές.
Μαζί με τα εναέρια μέσα του Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού ,οι Ένοπλες Δυνάμεις πετούν κάθε μέρα,όλη μέρα για μεταφορές ασθενών,αλλά όπως προκύπτει το δημόσιο ξεχνάει να τους πληρώσει τα καύσιμα κι έτσι μόνο η ΠΑ έχει βρεθεί με το «φέσι» των 25 εκατομμυρίων ευρώ.
Η «παραγωγικότητα» της ΠΑ, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν προσθέσουμε και το κύριο έργο της ,που είναι η αντιμετώπιση της καθημερινή τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο. Μόνο φέτος οι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών έχουν αντιμετωπίσει 2590

Δημοσίευση σχολίου

 
Top