GuidePedia

1
Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα, που αναφέρονται στην εγκατάσταση αντιπυραυλικού συστήματος Patriot PAC-3 στην Τουρκία από τις Η.Π.Α, νομίζω πως θα ήταν λογικό από γεωστρατηγικής πλευράς να προβληματιστούμε λίγο στα εξής:
H "στροφή" 180 μοιρών της Τουρκίας προς τη Ισλαμική πλευρά, τη φέρνει αντιμέτωπη με καίρια ζητήματα.
Την συμπεριφορά της, απέναντι στους μέχρι πρίν λίγο καιρό συμμάχους της και στο ποιά πλευρά προτείθεται να ακολουθήσει.Η πρόταση των Η.Π.Α. για την εγκατάσταση αυτού του αντιπυραυλικού συστήματος Patriot, νομίζω έχοντας παρακολουθήσει από την αρχή αυτή την "στροφή" της, πιστεύω πως θα είναι η τελευταία της ευκαιρία, απέναντι στην Αμερικανοεβραϊκή συμμαχία, να αποδείξει τους σκοπούς της και την τελική της κατεύθυνση.'Αλλη ευκαιρία ΔΕΝ νομίζω πως θα υπάρξει.Απο την άλλη, η ρήξη των σχέσεων της με το Ισραήλ, θα πρέπει να θεωρείται οριστική πλέον.Και αυτό απο μόνο του λέει πάρα πολλά.Ίσως και να αποτελεί την "ταφόπλακα" της Τουρκίας.
'Αν κρίνει κανείς τις συμφωνίες της Τουρκίας με τους Ρώσους και τους Κινέζους, αλλα και τη σύσφιξη των σχέσεων της με το Ιράν, αποτελούν τροχοπέδη για τα σχέδια του σιωνιστικού συστήματος.
Ο χρόνος θα δείξει.'Αν και δε νομίζω πως υπάρχει πολύς ακόμα.
Ο Ερντογάν βρίσκεται πάνω σε τεντωμένο σχοινί.'Ηταν όμως καθαρά δική του επιλογή...
  “ΛΟΓΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ”

Δημοσίευση σχολίου

  1. Όταν το παίζεις σε πολλά ταμπλό αυτά παθαίνεις.Πάντα πρέπει να διαλέγεις πλευρά.Διαφορετικά είσαι με όλους και στο τέλος με κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top