GuidePedia

0
Η άνευ προηγουμένου και πέραν της επιδιαιτησίας ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, που επιχειρεί η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στη διαδικασία που ακολουθείται με στόχο τη Διζωνική, Δικοινοτική Ομοσπονδία, με το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα της προς το Συνέδριο Αποδήμων, ερμηνεύεται ΑΒΙΑΣΤΑ ως ακολούθως:

1. Η κυπριακή κυβέρνηση ΖΗΤΗΣΕ από τις ηγεσίες των Αποδήμων Αμερικής ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ αυτή την παρέμβαση, ως ένα ακόμα μέσο «για να πεισθεί ο Κυπριακός Λαός ότι ΚΑΙ οι ΗΠΑ ευνοούν τα τεκταινόμενα και, συνεπώς, η ΔΔΟ αποτελεί την τελική και αμετάκλητη επιλογή».

1. Οι ΗΓΕΣΙΕΣ των Αποδήμων υπάκουσαν (ως συνήθως) και ΕΚΜΑΙΕΥΣΑΝ (εν μέσω θερινών διακοπών της Χίλαρυ Κλίντον) τη μαγνητοσκοπημένη παρέμβαση, ΠΡΟΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ με αυτό τον τρόπο και το ΤΕΛΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ που θα εκδώσει το «ετήσιο Συνέδριο Αποδήμων 2010» στη Λευκωσία». Ένα ΔΗΘΕΝ «συνέδριο», που -όπως πάντοτε- διοργανώνεται χάριν των τελετουργικών εντυπώσεων και ΔΕΝ αφορά τα συμφέροντα Κυπριακού Λαού και του ελληνισμού.

Στο επίπεδο ΗΓΕΣΙΩΝ των Αποδήμων συμβαίνει ότι ακριβώς και στο επίπεδο ΗΓΕΣΙΩΝ των μεγαλυτέρων κυπριακών Κομμάτων. ΔΗΛΑΔΗ, κάποιοι -λίγοι- ούτω καλούμενοι «ηγέτες» ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (γνωστοί οι τρόποι) για το συμφέρον ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ πλην του Κυπριακού Λαού και του ελληνισμού και γίνονται ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ…

ΘΕΤΟΥΜΕ ξανά το αμείλικτο ερώτημα προς τις ηγεσίες των Αποδήμων:

«Όταν η Αγγλία και οι ΗΠΑ συνταυτίζονται με την ΤΟΥΡΚΙΑ χάριν των όποιων συμφερόντων, οι ΗΓΕΤΕΣ του Απόδημου Ελληνισμού με ΠΟΙΟΥ τα συμφέροντα συμπλέουν»;

ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου που αρχίζει σήμερα στη Λευκωσία, για να γνωρίζουν και οι Έλληνες την ποιότητα της ηγεσίας τους.

Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Πάνος Ιωαννίδης

Πρόεδρος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top