GuidePedia

0
Η επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου προς την ΓΗΠΕΛ και τον Βαρδινογιάννη έχει ποικίλες ερμηνείες αφού ο πολύ επικοινωνιακός μέτοχος του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε σωστά στο "καυτό" θέμα του γηπεδικού του "τριφυλλιού" όμως το τάϊμινγκ που επέλεξε να το κάνει είναι λάθος για την ομάδα.
Ο "Mr MIG" ξεκαθάρισε πως η όλη βάση των διαπραγματεύσεων είναι λάθος εξ'αρχής, τόνισε την ανάγκη για συνέχιση των συζητήσεων με την Πολιτεία και κάλεσε όλους τους φορείς των "πρασίνων" να δείξουν πως ο σύλλογος είναι ενιαίος κι αδιαίρετος όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη.

Αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απόσυρσης του Παναθηναϊκού από την κατασκευή ενός γηπέδου που θα έχει αλλάξει εντελώς μορφή με τις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης και μιλώντας για το θέμα της εξαίρεσης του μπασκετικού κλειστού, θέλησε ουσιαστικά να "ωθήσει" τους αδελφούς Γιαννακόπουλους να πάρουν σκληρή στάση απέναντι στο θέμα και να βγουν μπροστά.

Το θέμα της απόσυρσης του Παναθηναϊκού από την κατασκευή του γηπέδου και το ενδεχόμενο της διεκδίκησης αποζημιώσεων από την Πολιτεία, φανερώνει την στάση που επιθυμεί ο ίδιος να τηρηθεί από όλα τα τμήματα των "πρασίνων".

Η ουσία είναι πως ο Βγενόπουλος διάλεξε το κατάλληλο θέμα τη λάθος στιγμή. Λίγες μόλις ημέρες μετά τις δηλώσεις του για τα μεταγραφικά ζητήματα (σ.σ. παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είπε πως "Θα φέρω άλλους τρεις Σισέ"), με τις οποίες ουσιαστικά "απαξίωνε" το υπάρχον υλικό της ομάδας που είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, ο Mr.Mig προσπαθεί να "χτυπήσει εκ νέου το αίσθημα του μέσου φιλάθλου του Παναθηναϊκού, όντας ο μόνος που βγαίνει μπροστά και κοντράρεται ανοιχτά με την Πολιτεία και ο πρώτος που δίνει το "σύνθημα" για επίθεση από τον ενιαίο κι αδιαίρετο Παναθηναϊκό, αφού γνωρίζει καλά πως παρά τα δίκαια αιτήματα για κατασκευή του κλειστού του μπάσκετ και τις αλλαγές στις ρυθμίσεις της κυβέρνησης τίποτα από αυτά δεν μπορούν να γίνουν.

Όταν λίγες ημέρες πριν τόνιζε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε όλους τους τομείς προκειμένου να μπορέσει να κοντράρει ομάδες όπως η Ρόμα ήρθε η "επική" πρόκριση των παικτών του Νιόπλια να τον διαψεύσει και να επαναφέρει το καλό κλίμα στα αποδυτηρία και τη διοίκηση.

Μήπως, τελικά, όλες αυτές οι κινήσεις του Βγενόπουλου επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει το δικό του "σχέδιο" για απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ το ερχόμενο καλοκαίρι;

Δημοσίευση σχολίου

 
Top