GuidePedia

0
Νέα επιδείνωση του καιρού σήμερα Νέα επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά προβλέπει για σήμερα το βράδυ η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία-Θράκη: Τοπικές νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η μεγίστη θερμοκρασία δεν θα υπερβεί του 12 βαθμούς......Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Αρχικά λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Γρήγορα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και τη νύχτα καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Λίγες νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλία, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν. Βροχές από το βράδυ στην Ανατολική Πελοπόννησο.
Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Από το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν βροχές και τη νύχτα καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5, στα νότια πρόσκαιρα 6 Μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές στα νότια. Από το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και οι βροχές θα επεκταθούν σε όλες τις περιοχές

Δημοσίευση σχολίου

 
Top