GuidePedia

0
Υπό την προεδρία του Κάρολου Παπούλια όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας συγκαλεί την Τρίτη στις 13:30 τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με θέμα «Διαφάνεια και καταπολέμηση της διαφθοράς».Ο Κ. Παπούλιας αποδέχθηκε νωρίτερα σχετική πρόταση του πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου.....Έγινε γνωστό ότι στη σύσκεψη θα μετάσχουν ο πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολιτεύσεως Α. Σαμαράς, η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Ο Αντώνης Σαμαράς είχε αποδεχθεί την πρόσκληση, πριν καν διατυπωθεί δια της επισήμου οδού, λέγοντας ότι φυσικά και θα είναι παρούσα η ΝΔ και σε αυτή, αλλά και σε άλλες παρόμοιες συναντήσεις.
Την ίδια στιγμή o εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κωστής Αϊβαλιώτης δήλωσε τα εξής:
«Η σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για τη διαφθορά αποτελεί μια έξυπνη διέξοδο του κ. πρωθυπουργού για να μην γίνει μια ανάλογη για τα εθνικά θέματα (η οποία θα τον έφερνε σε δύσκολη θέση) ή για την οικονομία (η οποία θα έφερνε σε δύσκολη θέση και τον ίδιο και τη ΝΔ)».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top