GuidePedia

0
Κάθε χρονιά όλο και μία εποχιακή, γιορτινή ταινία θα κάνει την εμφάνιση της στο σινεμά. Τα τελευταία χρόνια έχουν βγει πολλές και δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις τις καλές από τις... πατάτες. Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τις καλύτερες αλλά και τις... χειρότερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες. Οι γιορτές ήρθαν, τα κανάλια προβάλουν σχεδόν καθημερινά τις σχετικές ταινίες για να μας βάλουν στο κλίμα των Χριστουγέννων.......
Αφού βομβαρδιζόμαστε με προτάσεις γιορτινού περιεχομένου, πρέπει τουλάχιστον να ξέρουμε ποιές αξίζουν μια νύχτα στον καναπέ- με αναμένο το τζάκι- και ποιές δεν βλέπονται, ούτε όταν η άλλη επιλογή μας είναι το telemarketing.

Δεν χορταίνουμε να βλέπουμε κάθε χρόνο...

Love Actually

Είναι μια από τις πιο καλογυρισμένες ταινίες που έχει βγάλει ποτέ η Μ. Βρετανία. Με ένα καστ πλούσιο σε πρώτα ονόματα κι ένα σενάριο με παράλληλες ιστορίες που μπλέκονται με έξυπνο τρόπο, συγκαταλέγεται σε όλες τις λίστες με τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες. Κι όχι μόνο λόγω γιορτινής ατμόσφαιρας…




Home Alone

Ποιος δεν έχει πεθάνει απ΄τα γέλια ως παιδί, με τον Μακόλεϊ Κάλκιν στο Home Alone; Ποιος το έχει δει λιγότερες από 5 φορές; Αν είστε ένας από αυτούς θα έπρεπε να… ντρέπεστε.




The Holiday

Βγήκε πέρσι, αλλά έχει γίνει ήδη κλασικό. Η Κάμερον Ντίαζ αλλάζει σπίτια και ζωές με την Κέιτ Γουίνσλετ και περνάνε τις γιορτινές μέρες εντελώς διαφορετικά από ότι συνήθως και με ευχάριστες εκπλήξεις. Λίγο ρομαντικό για κάποιους, αλλά σίγουρα ευχάριστο και πρωτότυπο.


the Nightmare before Christmas

Το «έπος» του Τιμ Μπάρτον άλλαξε τα δεδομένα στα καρτούν και τις μαριονέτες και φέτος κυκλοφορεί και σε 3D έκδοση. Δεν πρέπει να το χάσει κανείς, ακόμα κι αν είναι άνω των… 40.



...Θέλουμε να ξεχάσουμε ότι υπάρχουν...

The Santa Clause 2+3

Ενώ το πρώτο Santa Clause ήταν κάπως… συμπαθητικό, δυστυχώς όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, οι δύο συνέχειες ήταν απλά περιττές. Μόνο τα 10χρονα θα καθίσουν να το δουν μέχρι το τέλος κι αυτά επειδή τους το επέβαλαν οι γονείς (για να τους αφήσουν λίγο ήσυχους). Ο Τιμ Άλεν στα πιο κουραστικά του…



Christmas with the Kranks

Μετά από αυτό κατέληξα σε κάτι που με ταλαιπωρούσε καιρό. Τελικά, ο Τιμ Άλεν δεν πρέπει να κάνει Χριστουγεννιάτικες ταινίες… Ίσως να μην κάνει καν ταινίες.



Black Christmas

Πωπω, έχω ένα φοβερό concept για χριστουγεννιάτικη ταινία. Θα κάνουμε ένα θριλεράκι, με έναν τύπο να σφάζει και να ξεκοιλιάζει. Χμμμ, θα μπορούσαμε να το κάνουμε και με μια δόση Ηalloween, αλλά ρε γαμώτο, υπάρχει ήδη ένα. Κάτσε να σκεφτώ… Ναι, ναι γιατί όχι; Πολύ έξυπνη ιδέα…



Surviving Christmas

Ένας τύπος, αυτός ο αντιπαθής Μπεν Άφλεκ, πληρώνει κάποιους για να του χαρίσουν τα χαμένα παιδικά του Χριστούγεννα με την οικογένεια του… Πόσο τραγικό story; Το πηγαίνανε προφανώς για κωμωδία αλλά κατέληξε σε… τραγωδία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top