GuidePedia

0

2-2-2009 Πεδίο μάχης το λιμάνι του Πειραιά
Μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών της Κρήτης
«Οχυρωμένοι» στο λιμάνι του Πειραιά παρέμεναν μέχρι αργά χθες το βράδυ οι περίπου 1.000 αγρότες από την Κρήτη, δηλώνοντας αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους…..

2-2-2009 Ενοχοι κρίθηκαν οι πέντε ανήλικοι
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Με το σχόλιο «για κανένα μας η επόμενη ημέρα δεν θα είναι ίδια είτε πρόκειται για τη μητέρα είτε για τα παιδιά», που αποδίδεται στον πρόεδρο του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θεσσαλονίκης έκλεισε χθες η ακροαματική διαδικασία τεσσάρων μηνών στην οποία εξετάστηκαν εκατό μάρτυρες…..

3-2-2009 Νέα οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τον Κορυδαλλό
Νεοεμφανιζόμενη οργάνωση με την επωνυμία «Σέχτα Επαναστατών» ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης εναντίον του αστυνομικού τμήματος Κορυδαλλού, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης…....

4-2-2009 Εκτόξευση δορυφόρου από το Ιράν
ΤΕΧΕΡΑΝΗ. Τον πρώτο τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στο Ιράν, εκτόξευσε χθες με επιτυχία η χώρα, σημειώνοντας σημαντικό βήμα στο φιλόδοξο διαστημικό της πρόγραμμα, που προκαλεί την ανησυχία μερίδας της διεθνούς κοινότητας……

4-2-2009 Μονόδρομος η μείωση των ευρωεπιτοκίων
Σε νέα περικοπή κατά 0,50% εκτιμάται ότι θα προχωρήσει η ΕΚΤ τον Μάρτιο, καθώς η κρίση εντείνεται στην Ευρωζώνη
The Economist
Οι κεντρικοί τραπεζίτες μειώνουν τα επιτόκια σε κάθε γωνιά του πλανήτη και είναι δύσκολο για μία κεντρική τράπεζα να μην ακολουθήσει στα χνάρια τους. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) προσπάθησε να διαφοροποιηθεί αλλά απέτυχε. Στις 15 Ιανουαρίου, ….

5-2-2009 «Mνηστήρας» της Ολυμπιακής τώρα η Marfin
Παράθυρο για την υπέρβαση του αδιεξόδου, που προκλήθηκε από την κήρυξη ως άγονου του διαγωνισμού για την Ολυμπιακή, ενδέχεται να ανοίγει το ενδιαφέρον για την αγορά της, που εκδήλωσε αιφνιδιαστικά χθες ο Ομιλος Marfin…..

17-2-2009 Ο Ομπάμα υπέγραψε το πακέτο των 787 δισ. δολ.
Στην πολιτεία του Ντένβερ, εκεί που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ, υπέγραψε χθες ο Μπαράκ Ομπάμα το νομοσχέδιο των 787 δισ. δολαρίων για την αναγέννηση της αμερικανικής οικονομίας. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα νομοσχέδια που έχουν ψηφιστεί στην ιστορία της χώρας….

22-2-2009 Στον... αέρα το θεσμικό πλαίσιο για τα ελικόπτερα
Το διάτρητο θεσμικό πλαίσιο που διέπει την εναέρια κυκλοφορία των ελικοπτέρων και την παντελή έλλειψη στοιχειωδών κανόνων ασφαλείας ήρθε να καταδείξει η δεύτερη κατά σειρά, ταυτόσημη, απόδραση των Παλαιοκώστα – Ριτζάι από τις φυλακές Κορυδαλλού….
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100045_24/02/2009_304659

23-2-2009 Λάμψη παλιού Χόλιγουντ στα Οσκαρ
ΑΠΟΝΟΜΗ. Η στιγμή της κινηματογραφικής δικαίωσης της Ινδίας, έστω και με βρετανική σφραγίδα, ήταν η 81η απονομή των Οσκαρ, όπου το «Slumdog Μillionaire» σάρωσε με οκτώ Οσκαρ. Η ταινία του Ντάνι Μπόιλ κέρδισε τα βραβεία καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, διασκευασμένου σεναρίου, φωτογραφίας, μοντάζ, ήχου, μουσικής και τραγουδιού…

26-2-2009 Πολιτισμός με... συμβασιούχους
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Δούλευε σε κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Πολιτισμού. Επρεπε να κάνει αλλαγή γιατί δεν μπορούσε να μείνει σύμφωνα με τον νόμο. Πήγε στο Ταμείο Διαχείρισης Πιστώσεων για την Εκτέλεση Αρχαιολογικών Εργων που θεωρείται άλλος φορέας. Εμεινε 24 μήνες αφού το Π. Δ. του Παυλόπουλου επιβάλλει κι άλλη αλλαγή….

Δημοσίευση σχολίου

 
Top